Helgvisit


Den här helgen passar vi på att lyxa till det med mys på hotell, två nätter i Umeå. Vi bor på samma hotell som tidigare men har fått en annan typ av rum. Den här gången har vi istället toalett och dusch med glasvägg intill sängen. Praktiskt att kunna duscha och se på tv samtidigt. Här finns inga hämningar hehe. Nä skämt och sido så är det tur att man bor tillsammans med sin sambo och ingen annan och vill man nu ha lite privacy så finns det alltid en vit skir gardin att dra för ;) Emilio föredrar att den är bortdragen då han tycker att det är skitkul att stå och titta och banka på rutan när man är där inne.

Hotellrum

 

Nu sover gossen för kvällen medan jag och P ligger nermysta framför en film. I morgon blir det först en efterlängtat hotellfrukost och därefter lite shopping och en god middag. Godkväll!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Ja den var jätte fin :) Säg gärna till när du vill komma och kolla på overallen för jag kan ju nästan hela tiden nu då Neo är inskolad (förhoppningsvis), det kan ju komma bakslag men hoppas inte det :)



Hoppas ni får en mysig helg :)

2011-08-26 @ 23:08:02
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Maria

Hehe ja han kan vara en sådan ja, nåja maten var riktigt god oavsett att de kanske inte blev riktigt vad jag hade tänkt mig menmen,.



Aha åh vad härligt att få lyxa till det lite, det är nog behövligt ibland!

2011-08-29 @ 11:03:05
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!