Än kryper vi inte


Godmorgon i stugorna. Kylan fortsätter och jag skäms nästan för att säga det men jag och Emilio har knappt vågat oss ut på hela veckan. Stackars barn får inge frisk luft. Om den nu är så frisk?

Emilio brukar ha en tendens att bli väldigt uttråkad av att vara hemma, precis som sin mamma men konstigt nog så har det gått skapligt för oss båda. Idag känns det dock att vi verkligen bara har varit hemma. Vi kanske missar något? När vi beger oss till stan nästa gång så kanske vi inte känner igen oss hehe. Nä skämt och sido så kliar det i fingrarna. Jag vill hitta på något och inte bara sitta här. Omväxling förnöjer. P jobbar dessutom sent- Jippi!

Igår gjorde sig min städning påmind och formen var inge vidare då jag hade värk och ont i huvudet dagen igenom men peppar, peppar så känns det bättre idag. Jag hoppas det håller i sig.

Vidare så fortsätter Emilio kämpa med att ta sig framåt. Det går när han vill men han verkar samtidigt inte speciellt intresserad av att åla. Han vill gärna hoppa över det steget och istället ta sig upp i krypposition vilket inte går lika bra. Förutom att benen glider isär så skulle jag vilja påstå att han är aningen framtung ;-P



 

 

Men nu ska jag göra mina män sällskap i soffan en stund. Vi får passa på att ha fredagsmys nu på morgonen istället. Ni får ha en bra dag!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Carro

Va söt han är :)

2011-02-18 @ 10:05:15
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sara

Sötisen, inte är det långt kvar där inte! Livia ligger också och "borrar ner" ansiktet i någon pryl, helst mjuka saker. Är som att det underlättar att få upp rumpan i vädret om ansiktet mojsar ner sig i något!



Ja nu börjar det vara nog med hemmasittandet. Första dagarna var OK, till och med rätt skönt att inte "måsta" hitta på något. Sedan blev hemmet fint också. Men nu... Enough is enough! Kommer glömma allt vad social kompetens är för något haha.

2011-02-18 @ 11:22:48
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så söt han är. Speciellt på det sista filmklippet hehe. Viljan finns verkligen :)

2011-02-18 @ 12:26:42
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Haha så sött! :D men du, ta av honom sockarna! Då får han bättre fäste! :)



Haha näe det är så mkt roligare att använda sig av nappflaskan och vattenflaskan istället för bilarna :D



I början glömde jag hela tiden att slå av larmet när jag tog upp Knut från sängen! Och vi hade larmet från första början, så gissa hur många nätter som larmet gick när jag tog upp honom för att amma ;)



Här går vi inte heller utanför dörren! Det var -26 när vi steg upp kl 07! Men jag tror att dom lovar varmare nästa vecka hoppas hoppas

2011-02-18 @ 14:52:50
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Snart så kommer han igång ska du se :D ja just de, jag komemr ihåg att du sagt tidigare att han blir lätt kall om fötterna!



Det är väldigt bra av dig att trotsa kylan :D jag ids då inte överhuvudaget ens tänka på att gå ner på affäaren ;) även om jag är sugen på lite gotta!



Det händer nog ingenting ikväll... var bjuden på fest ikväll, men Andreas jobbar och mamma ska på plastparty, så då måste ju jag vara hemma med Knut. Och inget bra är på tv heller ikväll....... Andreas kmmer nog inte hem tidigare, det jgorde han inte igår för nu har dom satt upp ett tält och i tältet ett elemnt........... så då får dom stå och jobba i tältet! Suck..... Hittar du på ngt ikväll? Eller blire bara soffan som för mig?

2011-02-18 @ 16:03:03
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: maria

Hehe ja de är nog inte så trevligt och ja tror inte man heller vill veta, haha.

Vad händer i helgen då? Några storslagna planer?

Här har vi inte så mycket såna, de är städdag i stallet i morgon annars får vi väl se vart vinden för oss :)

2011-02-18 @ 16:56:26
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Fian

Hahaha, men tööötisen! :D

2011-02-18 @ 19:14:01
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jag tycker att det hade varit jättekul med en myskväll! Det hade jag gärna styrt upp! :D andreas pratade om att han kanske ville laga skotern och mammas bil imorgon, vilket betyder att han blir hos sina föräldrar typ hela dagen. Då sa jag att jag gärna far till lule istället för sitta ensam hemma med knut! Har ni ngt speciellt inplanerat imorgon? Tänkte att jag i såna fall att jag kunde komma om han ska itll garaget :)

2011-02-18 @ 20:08:32
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: therese n

Hihi va duktig han är, sötnosen! :)

2011-02-19 @ 03:06:12
Postat av: Carro

Ja fast ärligt så tvättade jag ingenting igår, det får bli idag istället :/ haha :)



Ja i helgen ska vi bara ta det lugnt, inga plander än så länge. Själv då? =)

2011-02-19 @ 07:21:40
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sara

Ja dessa arbetstimmar har verkligen kännts extra långa nu i veckan då vi bara skrotat hemma. Hoppas ni ändå fick en hyfsat trevlig kväll! Jag har ju sån tur att jag har Robert hemma varje tors-fre. Visserligen ska vi plugga då men inte hela tiden.



Jag har tänkt att jag o lillan skulle kunna komma på besök någon tors el fre när det är Roberts tur att läsa. När vi har bilen hemma och allt:-) Annars har varken du eller jag bil och bussarna går knappast optimalt med byte i stan!

2011-02-19 @ 10:48:32
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: maria

Emilio verkar då vara på g tänk snart springer han ifrån dig, hehe.

Vi har typ -20 här nu så de är riktigt kallt och jag fick mig just en uppfriskande promenad från stallet.. Hujja! Tur att ridhuset är varmt och att man har kläder på sig :)

Oh ja woken smakade bra men man blir så himla mätt :)

2011-02-19 @ 20:44:43
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!