Gruppträff


Morgonen började med att jag fick jätte ont i magen. Mensvärk gånger flera. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen så P blev tvungen att stanna hemma från jobbet en stund i väntan på att det skulle gå över. Att underhålla Emilio fanns inte på kartan. Efter två alvedon och vila började det tack och lov att släppa och en åtta månaders gruppträff på BVC väntade. Vi liftade med P.

Väl klara där hade mamma och pappa kommit till Luleå så dom plockade upp oss och så åkte vi ut en sväng på Storheden innan vi åkte hem till oss och gjorde lunch.

Nu några timmar senare har dom rullat hemåt, Emilio sover och jag har myst ner mig i soffan en stund. På drygt en timme slutar P för dagen. Skönt! Ikväll blir det mys :)

Emilio


På återseende!




Kommentarer
Postat av: Madde

Barnens Hus bitchen är inte att leka med :) Har nog aldrig sett henne se glad ut..



Det verkar inte bli nån bäbis idag iaf.. Det är ingen snabb rackare detta :) kommer väl väga 7 kg och vara 65 cm lång vid födseln :)

2011-02-22 @ 15:51:13
URL: http://perssonmadelene.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Haha joo just nu så sover ju Knut ganska bra :D eller han vaknar ju fortfarande på nätterna, men han har ju börjat sova längre och längre på morgorna och det är vääääääldigt skönt :D



Jo det måste bli en helg :) men jag kom ju på att vi kan inte komma före mars! Och sen egentligen inte före april kanske?! Andreas äter xtravagansa och ska göra det tom 16/3 och sen ska han kanske börja äta smått med vanlig mat igen. Jag glömmer ju alltid bort det =/ eller ja, vi kan ju komma men då äter inte Andreas ngn mat :)



Idag har vi inte gjort ngt! Vi har varit och handlat, men sen har det inte hänt så mkt mer. Det var tänkt att vi skulle ut på promenad, men Knuts sovtider blev ju lite ändrade pga hans seeeena uppvaknade idag! Så han skulle ju sova när jag började med middagen och då kan man ju inte gå på ngn promenad! Men hoppas väl på ngn promenad imorgon :)

2011-02-22 @ 18:33:00
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!