Promenader gånger 3


Passar på att få mig lite datortid medan Emilio ligger på golvet och pratar och för en gång skull är riktigt nöjd. Vi inväntar pappan i hushållet som slutar jobbet vilken minut som helst.

I natt/ tidig morgon var Emilio vaken redan 03.20. HERREGUD sov unge! Tack och lov somnade han om efter stund för att sedan vakna på nytt en kort stund senare och så fortsatte proceduren till uppstigning. Ja ni trodde väl inte att jag gav med mig och steg upp den tiden? Någon måtta får det väl vara. Visserligen sov jag inte särskillt mycket efter det första uppvaket men jag fick ju åtminstone ligga kvar i sängen.

Jag ska prova ge honom gröt ikväll för att se om han står sig längre och kanske sover bättre. Håll tummarna!

Väl uppstigna började vi morgonen med en och en halv timmes promenad tillsammans med Carro och Neo. Hemma igen blev det en snabb återhämtning då jag kastade i mig och Emilio mat innan det var dags att traska iväg på nytt. Den här gången till BVC, givetvis med tidspress. Med andan i halsen avklarade jag besöket och hade bestämt mig för att ta bussen hem men när jag väl kom ut så var det på tok för skönt väder för det så det slutade med att jag gick hem också. Jag tror motionscykeln får vila ikväll, mina ben orkar inte ytterligare en prestation. Pjuuh!

Gossen fortsatte på den avplandade kurvan, precis som dom två tidigare gångerna så det verkar som om han har lagt sig där för att stanna. Idag visade vågen 6860g och mätstickan 64,5cm.

Jag undrar om man kanske skulle blinka till sig lite fotmassage ikväll. Mina fötter värker. Men nu ska jag göra Emilio och makaronpaketet sällskap på golvet. Take care!


Makaronpaket






Kommentarer
Postat av: maria

I helgen var de lugn för vår del också, var och kikade i nå affärer och så fick vi besök av simons familj och lite sånt bara. Skulle åka till sthlm men de varnade duggregn och blixthalka på lördagen så vi vågade inte chansa.

2011-01-10 @ 18:38:42
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Carro

Du är duktig som gick båda vägarna :)



Nu har jag varit och hämtat vågen, imorgon är det vägning som står på schemat :)

2011-01-10 @ 19:24:01
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Madde

Vilken fin blogg du har :) och duktig är du som prommar. När den här bäbisen kommit ska jag tvinga Joel att köra biggest loser med mig. Den som vinner varje vecka slipper städa, laga mat och tvätta tänkte jag mig ;)

2011-01-11 @ 00:57:23
URL: http://perssonmadelene.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Har lilleman nu oxå börjat krångla sådär mkt på nätterna =/ hoppas att det försvinner fort fort fort!

2011-01-11 @ 22:17:31
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!