Slutfunderat, i morgon åker vi


När morgondagen gryr och frukosten är avklarad sätter vi oss i bilen och åker ner mot Umeå för att ta oss tillbaka till det mysiga designhotellet hotell aveny, något som vi pratat om länge men som inte blivit av.

Sist vi var där levde Emilio rövare i magen och vi fick se honom med ultraljud för andra gången på Norrlandskliniken. Det blev mer och mer verkligt att vi skulle bli tre.

Den här gången, drygt ett år senare är vi en familj och Emilio ska få bo på hotell för första gången, dessutom på samma hotell. Det ska bli jätte mysigt.

Att sätta guldkant på tillvaron mellan varven tror jag är väldigt viktigt, att faktiskt komma ihåg varandra som par och inte bara som föräldrar. Det är så lätt att ta varandra för givet, göra allt efter rutin och bara vara i den lilla bebis bubbla som man faktiskt lever i. Även om jag och P nu inte åker själva så ska det ändå bli så skönt att komma ifrån allt vad det vardagliga livet innebär för en helg. Att lämna Emilio hemma är jag verkligen inte redo för (Även om mormor erbjöd sig). Sådan "lyx" räcker gott för någon timme än så länge.

Förutom det självklara myset ligger givetvis shopping högt upp på listan. Jag har sparat mig i evigheter för den här trippen så nu mina vänner ska dom feta mammaslantarna rulla ;) Dags att packa väskan!

Resväska





Kommentarer
Postat av: Anna

Åh så mysigt, inte lite avis jag blir. Hoppas ni får trevligt :)

2011-01-13 @ 21:58:50
Postat av: Sandra - Alvins mamma

Hej! Hoppas ni får en mysig kväll alla 3 . Kom på att jag har en bok om att få barn att sova hela nätter, då Alvin nu sover ordentligt behöver jag inte den . Om du vill och känner att det behövs kan du låna den :)

2011-01-13 @ 23:53:21
URL: http://sessyb.blogg.se/
Postat av: Sinne

Hihi ni åker hit och jag åker hem idag :) Ha så mysigt i helgen! :)

2011-01-14 @ 08:36:49
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Hihi vad roligt att dom fyllde år dagarna efter varandra :D hoppas att ni hade det bra på hans första födelsedag som pappa :)



Gud vad roligt att ni ska åka ner till ume! Jag blir lite avis! Vi har pratat sen december att vi ska åka ner till ume och hälsa på min lillebror! Men det blir aldrig av! =/ hoppas att ni får det riktigt trevligt och att Emilio kommer att gilla att bo på hotell :D

2011-01-14 @ 15:36:00
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Åh gud så mysigt, jag vill också. Håller absolut med dig om guldkanten på tillvaron. Hoppas ni får det bra :)

2011-01-14 @ 18:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!