Söndag och en ny invägning


-1,6 kg visade vågen på morgon. Minst hittils men absolut ett resultat att vara nöjd över. Jag hade faktiskt trott att det skulle visa mindre eftersom jag har känt att den här veckan har varit lite kämpig. Inte med risk för att falla dit för frestelser utan just det att ta sig ut och promenera. Motionera ur huvudtaget. Det har verkligen varit jag mot orken. Energin har inte varit densamma och jag har automatiskt lagt i en lägre växel på mina promenader. Cyklat har jag gjort några gånger men det har också känts tyngre än veckan innan. Nå ja, nu visade det sig ha lönat sig i alla fall så jag är som sagt nöjd. 4:e veckan here I come!

P åker snart och jobbar och vad ska jag göra? Ja, jag vet faktiskt inte.

Igår promenerade jag in till stan. Träffade Sofia av en händelse en kort stund och gick sedan på Olssons tyger och köpte tyg på metervara som förhoppningsvis ska bli gardiner till Emilios rum. Jag ångrade mig dock kort efter att jag lämnat stället. Va f*n har jag gett mig in i?

Igårkväll satt jag och skulle mäta, klippa bort, nåla och fålla och då blev det allt mer tydligt. Jag är verkligen ingen stjärna på något utav det och framför allt inte bakom symaskinen. En och annan svordom passerade förbi gå om jag säger så. Jag började fundera om man kanske skulle kunna använda tyget som trasor istället? Aningen dyra kanske men då kommer det åtminstone till användning.

Men nu mina damer och herrar ska jag passa på och mysa ner mig i soffan en stund medan Emilio sover.

......Några mess senare.......

Trodde jag! Får hoppa över myset och klä på mig istället. Ska möta upp Therese och Ronja för en promenad. Det nappade jag självklart på. Det är så mycket roligare med sällskap.

Take care!




Kommentarer
Postat av: Ma

Alla är vi duktig eller mindre duktig på olika saker, men det som är riktigt bra är ändå att våga försöka .

Det blir säkert hur bra som helst, om jag känner en viss dam rätt.

2011-01-23 @ 13:56:36
URL: http://ttp://
Postat av: Anonym

Shit va duktigt att sy egna gardiner. En annan vet knappt hur sånt fungerar hehe.



-1,6 kg är verkligen inte kattpiss. Du har ju gått ner massor.

2011-01-23 @ 14:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!