Flämt

Varmt

Är rädd för att jag måste skriva några klagorader om något som jag i vanliga fall skulle luta mig tillbaka och njuta åt- SOMMAREN! Ja ni läste rätt. Något säger mig att det här kommer bli en jobbig sommar. Jag pallar verkligen inte med värmen, jag hinner knappt ut så mår jag dåligt. Trist men sant.

Tyst för mig själv kan jag åtminstone önska att det blir lite svalare väder...pjuuuh!




Kommentarer
Postat av: carro

Haha okej, jo men jag kände ju ingen som gick balen, det var lite trist men dom är ju alltid så otroligt fint klädda så det är ju kul å se iallafall :)



hm, jadu.. jag vet faktist inte. Neo´s keps är köpt på H&M iallafall :)

2011-06-09 @ 20:46:58
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Vi har 31 grader just nu! Det är lite väääl varmt! Det får ju gärna sjunka några grader, det är så varmt så att vi orkar inte vara ute längre!



Det kommer några fler tillfällen men sång i Grodparken :) men det var fel förskolelärare som var där, det var hon från BVC och hon är inte alls lika duktig som hon från prästgården! Och vi trodde att det skulle vara hon från prästgården, eftersom att det är där sången har varit hela våren! Så sången var faktiskt lite halvdåligt =/ men det var skitmysigt att sitta ute i solen och ha en picknick :D

2011-06-10 @ 15:23:30
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!