Midsommarafton


Underbara morgon, lugnt och skönt. Vaknade före killarna så jag fick en liten stund för mig själv. Samtidigt är man knäpp som ligger och väntar på att åtminstone den mindre av dom ska vakna från det att man slår upp ögonen istället för att bara vara. Man har helt enkelt glömt bort hur man gör. Jag tror minst sagt att det kommer att kännas konstigt första gången Emilio inte är hemma över natten. I tanken ligger man och dra sig, myser lite extra på morgonen och tar allt i sin takt men när det väl blir till verklighet så tror jag att det kommer att vara något helt annat. Men nog om det.

Midsommarafton idag. Tyvärr en ganska grå och trist sådan men det verkar åtminstone inte regna. Inte än i alla fall. Planerna är inte helt utstakade så vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Tills dess önskar vi er en GLAD MIDSOMMAR och en trevlig afton :)

Midsommar



UPDATE: Solen verkar till och med vilja titta fram. Jag önskar att vi hade haft en
flytväst till Emilio så vi kunde åka ut till stugan och hälsa på.


UPDATE nr 2: Det lovade regnet har anländt. Himlen har öppnat sig. Vilken tur
att vi inte bestämde oss för att åka ut till skärgården.





Kommentarer
Postat av: Sara

Glad midsommar på er med :) Vilken kille med krans och allt hihi

2011-06-24 @ 11:32:51
Postat av: Madde

Man kan hyra små flytvästar hos räddningstjänsten för typ 10 kr dygnet.. Det har vi gjort åt Sixten en gång. Tipsar om att låta Emilio sova borta innan det är dags för bäbis. Sixten hade inte gjort det och jag var hela tiden lite orolig för hur det gick.

2011-06-24 @ 12:10:08
Postat av: Sinne

När vi åkte hemifrån tidigare var det sol, när vi nästan var framme ösregnade det. Jag i sandaler och skinnjacka haha :) Men well, det var trevligt ändå!



Du jag har klantat bort telefonen. Jag kommer ha ett tillfälligt nr från ikväll. Jag återkommer med nummer :)

2011-06-24 @ 15:33:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!