En slagen hjälte


Slog upp ögonen halv 7 på morgon. Emilio hade ännu inte ropat i babymonitorn. Ovanligt men väldigt skönt. Jag låg vaken en stund, funderade på den kommande dagen och beskådade den klarblå himlen utanför fönstret genom glipan i persiennen. En promenad var genast prioriterad.

Efter en stund hörde jag att Emilio var vaken men jag gjorde mig ingen bråtska och hämta honom. P vaknade och vi låg och surrade en stund. Plötsligt inser vi att Emilio inte har sagt något på länge. Jag steg upp och kikade in i hans rum och möttes av en utslagen unge som tydligen hade kommit på att han inte sovit färdigt. Sötunge!

Tro det eller ej men han sover fortfarande. Mamman är i chocktillstånd och pappan har till och med hunnit åka till jobbet. Vad hände med 05.00? Men det är klart, det är tufft att sitta i hejarklacken. Det får en genast att fundera om man skulle göra det lite oftare ;) Egentid på morgonen- vilken lyx!

På återseende!




Kommentarer
Postat av: Emelie

Nej jag tror eller vet att folk inte lyssnar ex Jens mormor sa när vi sa att dom får komma kl 18, så sa hon : ha barnkalas kl 18!?! Vad sent att ha barnkalas då! Jag var sugen säga att dom behöver inte komma om det inte duger, och när J sa till sin pappa att dom skulle komma kl 18 så sa han: jaha men vi kommer efter vi ätit middag! Så nej folk lyssnar inte! :p men går det inte att fixa så ni kan ha bilen, hade ju varit roligt om ni kom, men annars måste vi försöka träffas något!! :)

2011-03-21 @ 14:07:08
URL: http://Www.finest.se/emeliegustavsson88
Postat av: Anonym

Nej dom lyssnar inte för många utav dom bara måste få bestämma själva.. Dom kan inte lyssna på en annan och så kommer dom när det passar dom istället och förstår inta att vi ger en tid av en anledning.. :p idag blir det kalas, några kompisar som kommer med sina barn hit.. Dom som ännu är hemma och inte jobbar :) vad ska ni göra idag då? :)

2011-03-22 @ 07:07:57
Postat av: Emelie

Glömde skriva att det var från mig :)

2011-03-22 @ 07:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!