Ensammen igen


Har precis vinkat av dagens besök. Emilios mormor, morfar och gammelfarfar har varit hit och hälsat på.

Efter att ha tänkt efter både en och två gånger så blev dom alla tre godkända hos gossen. Framför allt gammelfarfar som han genaste sträckte fram händerna till.

Generationer


Med mormor åkte vi ner på stan och lunchade medan morfar och g.farfar åkte iväg för några ärenden. Åt salladsbufé på Symphoni vilket var efterlängtat och lika gott som vanligt.

Emilio har precis ätit middag och nu sitter han och tuggar på efterrätten (haklappen) medan pappa diskar undan. Själv har jag placerat mig i mitt hörn vid köksbordet för några raders uppdatering.

Kycklingen på bänken har strax tinat färdigt. Därefter ska den kryddas och in i ugnen var det tänkt. Så få se hur det smakar? Det var länge sedan sist.

Ikväll är det hockey igen. Andra matchen i semifinalen. Vi håller tummarna för att dom vinner idag med.

Men nu ska jag bege mig. På återseende!




Kommentarer
Postat av: Sara

Oj oj verkar bli nervpirrande förlängning igen... Huuuuh! Får hoppas att Emilio blir så utmattad även denna så ni får sovmorgon! Här är det i vanlig ordning morgon kl 5... Något less, mitt hopp står till sommartid som börjar gälla söndag...



Ja helgen vet ni ju vad vi gjorde nu - åt gotårta hos er! Vad händer denna helg? Hockey i dagarna två;-)

Hur gick det förresten på Symfoni med vagnen? Också sugen på deras käk men inte trott det rymts en vagn!

2011-03-24 @ 21:33:59
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Carro, mamma till Neo

Tack så mycket, jag har inte heller vågat mig på att mäta och väga, men var tvungen igår :p haha, nu kommer det dröja länge innan jag gör det igen!! :)



Ja dom flesta har ju kommenterat brunt, så vi får se =) tack för hjälpen iallafall.

2011-03-24 @ 22:18:21
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Andreas ska ju skjutsa mamma till Kallax imorgonbitti och det var ju tänkt att vi skulle komma till er då. MEN Anderas säger att han har för mkt att göra för att kunna stanna i luleå under dan. Så då blire att han och Knut skjutsar mamma till kallax och jag stannar hemma och sover. Så vi måste komma ngn annan dag =/ var snäll och gnäll på andreas! ;)

2011-03-25 @ 03:11:17
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: maria

ja nä hoppas du slipper de för många har en riktigt seg förkylning, usch! de låter ju inge skoj att han har vart på sitt värst humör, hoppas han snart blir glad och snäll :) hehe.

Nä ja orkade inte med ridningen i måndags ja var helt slut så lika bra att inte överanstränga sig första dagarna på förkylningen för de lär ju inte bli bättre då..

Händer i helgen då?

2011-03-25 @ 17:17:56
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!