Nu mer borstar vi tänderna



Tand nr2



Och inte tanden... Emilios andra tand är här. Den har skinit igenom tandköttet ganska länge men har inte velat tränga igenom förän igår. Det tandlösa leendet är ett minne blott. Snart är hela munnen full med söta små gryn :)




Kommentarer
Postat av: carro

Så söt han är :)

2011-03-09 @ 22:22:05
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sinne

Sötunge :)



Alltså, vad fan!? Klara är hemma från dagis idag och imorgon för magsjukan går. Jag tänkte höra ifall ni ville ses imorgon. MEN, vad händer? Klara skulle vara hos pappa idag medan jag pluggade och det är även hans dag/natt idag. Jo, en timme efter jag lämnat henne får HAN magsjuka. Det är ju tamejfan inte sant. Så fort jag ens tänker på er blir nån sjuk haha :)



Hämtade henne 25 min efter han ringde men hon kan ju ha hunnit bli smittad ändå. Om vi inte blir sjuka så har jag mycket mindre skola nästa vecka så då kanske vi kan ses ? :)

2011-03-10 @ 12:32:50
Postat av: carro

Nä han har fortfarande bara 2 st :) Men han håller på att få ena huggtanden, dock är den säkert några veckor bort, har hört att dom tar tid :)



Ja idag jobbar jag. vad gör ni ? =)

2011-03-10 @ 14:10:27
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!