Skräcksenarie


På morgon hade det kunnat gå illa. Emilio ställde sig upp för första gången helt själv, givetvis i spjälsängen som inte är nersänkt ännu. Som tur var gick P dit och tittade till honom och fick syn på ett huvud som stack utanför kanten. Både det ena och andra senariet började snurra i huvudet. Usch! Behöver knappast säga att Emilio flyttar ner en våning ikväll. Nu har han sovit färdigt uppe i sin etage hehe.

P har åkt till jobbet och Emilio pysslar på med ett aktivitetsbord som han fick i julklapp. Vilken hitt! Både för honom och mig. Jag passar på att luta mig tillbaka en stund då han för en gång skull inte siktar in sig på alla sladdar och eluttag som finns efter golven. Gardinerna är han inte heller sen att dra i. Vem bryr sig om några skitig skor längre? 

Bus

Försök stoppa mig om du kan?




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Han har ju lärt sig av Knut hur man ska göra, både med bajsblöjan och hur man står upp ;) men vad bra att Putte gick in och kollade till han ;)



Jag hade bara en bild med er alla tre, så det fick bli den ;) vi ska absolut komma till Luleå snart! Jag måste ju köpa the ;) Vi hann bestämma när pappa och Rikard kom hit, att vi ska fara ner till Umeå fredag 25/3! Ska bli riktigt kul :D



Hahaa nja det är inte så skönt med hela huset själv, känns ju lite tomt ;) haha! Och i helgen har nu ANdreas bestämt att han ska låna sin lillebror skoter och fara upp med ett gäng kompisar och köra skoter i arvidsjaur! Så jag blir ju själv HEEEELA helgen! Fyy så trist!



Igår gjort vi inte ett piss :P bara allmänt lata och vilade upp oss från helgens bravader ;) idag kommer en tjejj Angelica och hennes lilla gosse Lukas hit och då ska killarna få leka av sig lite grann :) sen ska jag iväg och jobba natt! Själv då? :)

2011-03-15 @ 10:20:26
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Hahaa näe men inte far vi ju till Lule för tets skull, nog äre ju för eran skull ;D haha!



Jo det är lite trist med ensamhelg och dom ska fara DIREKT på fredagmorgon då jag kommer hem från jobbet! Så jag måste ju vara vaken HELA tiden! Jättekul! Och mamma jobbar till 17.00 då oxå, så hon kan inte komma och avbyta :P



Hahaa jomen precis, det har ju inte varit så himla bra kvalite på hans bajs ;)

2011-03-16 @ 02:04:23
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!