Dagen


Helt fantastiskt att ni inte gett upp hoppet om nya rubriker. Idag har jag och Emilio promenerat till Hanna och Otto. Surrat, ätit lunch och myst en stund i solen. Trevligt att se något annat än dom allt för välbekanta fyra väggarna hemma.

Färdig socialiserat promenerade vi in till stan för att åka hem med P men det visade sig vara en lång väg då energin tvärt tog slut. Så idag mina vänner har jag bestigit Kebnekaise- pjuhh är helt slut!

Har myst ner mig i soffan och har absolut inga planer på att förflytta mig annat än till sängen. Godkväll!


Bus

Bus




Kommentarer
Postat av: maria

Ja idaag har de nog vart den varmaste dagen än så länge tror jag :) Fast de har vart skönt ändå för de har fläktat lite.



Nä ibland blir de ju så att man inte kommer sig ut fast de är bra väder, vi har suttit i en mörk datasal i dag på skolan, inte så jätte motiverande.

2011-05-10 @ 21:09:45
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jag tycker oxå att det är lite tidigt att börja på dagis! Jag är glad att han föddes så tidigt på sommaren, för då kan jag helt utan problem stanna hemma hela sommaren och inte börja jobba först till hösten :) jag skulle aldrig vilja sätta honom på dagis nu redan när han blir 1! Så skönt att det inte blir först till hösten :) fast om jag fick bestämma, skulle han nog inte få gå på dagis alls! Det känns som att det blir ngn annan som uppfostrar honom =/ känns inte kul alls att behöva lämna bort honom =/ jag tror att det är bra för honom att gå på dagis, men kanske först när han blir lite äldre =/ så jag har lite dubbla känslor när det kommer itll dagis!



Andreas ska vara pappaledig i augusti och i september, får se om han ska vara hemma längre, men så är planen nu iaf :) ska petter vara pappaledig ngt?



Hahaa näe utbyggnaden får jag inte den här sommaren! Men jag håller tummarna för nästa sommar ;)

2011-05-11 @ 22:54:06
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!