36+4 idag


Dagen då Emilio bestämde sig för att komma till världen. Den här gången känns det som om vi tack och lov tar oss lite längre. En fullgången bebis var beställd.

Idag har jag och Emilio varit till MVC på koll och peppar, peppar så var Kerstin accepterad från början till slut. Emilio var till och med så pass tuff att han stapplade in i lekrummet och tog för sig fast än det var större barn där och lekte. Inne hos Kerstin var det inte heller några problem och han lekte på egen hand besöket igenom utan att börja grina, var tvungen att sitta i famnen eller vara med på britsen. Duktig pojke och skönt för mamma :)

Blodtrycket visade sig tyvärr vara för högt serien igenom och landade på allt från 156/90 till ett undertryck på 103. Äggvitan hade också blivit mer med ett + så jag ska dit i morgonbitt för prover och nya tryck. Jag håller tummarna och hoppas att det ser bättre ut.

Vidare så bekräftades mina misstankar om att bebisen har sjukit ner ordentligt och BM tyckte sig dessutom känna att hon/han är fixerad. Det är väl det jag har känt. Lite möda för det onda i alla fall.

Hjärtljud: 160-170 slag/min
Sf-mått: 35

Men nu tillbaka till kvällens tablå.


Fortsätt gissa på inlägget under. När kommer bebisen? Blir det en lillasyster eller lillebror?





Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Det låter ju inte allt för bra =/ håller tummarna att proverna och blodtrycker ser bättre ut! Petter kan inte ta emilio då du ska dit? Tänkte om blodtrycket kanske blir snäppet bättre om han inte är med?

2011-11-14 @ 20:41:30
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Carro, mamma till Neo

Tack, jag är super nöjd med nya overallen :) Ja men vi måste ta å träffas någon dag, så att barnen får leka :) När kan du? Kram

2011-11-14 @ 21:28:57
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!