Världens finaste barn


Det är helt otroligt att man kan fastna så i att bara sitta och titta på det lilla underverket.. Så liten och så ömtålig. Så fin och så underbar. Varje ansiktsuttryck och rörelse är fascinerande, och hon är ju helt klart världens finaste bebis.

Från längtan till kärlek. Kärleken till ytterligare ett barn. Nu är vår familj komplett. Fyra i familjen. Jag är världens lyckligaste. Tänk att just jag fick 2 fina barn. Jag vill bara stanna upp tiden. Tack för att du kom till oss vårat lilla hjärta.

Emilio fortsätter vänja sig vid lillasyster. På mornarna när hon ligger kvar i sängen kommer han och drar i oss och vill att man ska ta honom i handen och följa med honom och titta på henne. "Tittah, tittah" säger han.

Tittah


När hon gråter blir han lite ängslig och på kvällarna efter att han har gått och lagt sig och Carisma börjar gråta så tar det inte mer än en sekund så har vi två barn som gråter. Han som annars brukar sova som en stock.

Igår svängde det mycket. Ena stunden var gossen hjälpsam och kom med filtar till lillasyster, papper när hon låg och ammade, strök henne på huvudet väldigt försiktigt även om det ville till att övergå till hårdare grepp och tyckte att det var okej att hon låg i famnen en stund så länge han fick vara med. Nästa stund blev det svårt och han blev ängslig och mammig igen.

Men nu dags för första BVC besöket. Ha en fin dag allesammans!

E&C





Kommentarer
Postat av: Carro, mamma till Neo

Hoppas att allt går bra med er, när allt har lagt sig och ni känner er rastlösa så vill vi gärna hälsa på er :) Om du vill så kan du ju bara föra över pengarna på mitt konto? :) Isf kan jag ju skicka kontonummret på ett sms. Kramar

2011-11-30 @ 23:54:35
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro, mamma till Neo

Okej, vad mysigt :) Jag får ta och höra av mig någon dag, just nu är vi då iallafall friska :) Jaha okej, ja men vi kan ta det sen. Kram

2011-12-01 @ 21:37:20
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!