Halloween


Jag har säkert skrivit det tidigare år men Halloween är inte min helg då jag avskyr masker. Varför vet jag inte riktigt..? Är dom utklädda till häxa eller något annat där dom är sig själva är det okej men att öppna dörren för screem, liemannen eller jävulen är något helt annat. Vem vet vad som gömmer sig bakom? Ja, jag vet att man ser om det är barn men det spelar ingen roll. Vår dörr får man helst låta bli och som belöning kan dom få ett halv kilo godis var till veckan istället :-P

Något roligt hände bara för en liten stund sedan. Det plingade på dörren och mycket riktigt stod där några visserligen ganska söta häxor för att säga bus eller godis. Hade jag varit ensam så hade jag förmodligen inte öppnat, (hade aldrig tittat efter) så tokigt är det men stora starka P är ju hemma. I vilket fall som helst så hade jag sedan en timme tillbaka suttit och gäspat så att maskaran har runnit, något jag inte brytt mig om eftersom att jag strax ska hoppa in i duschen. På väg ut mot hallen passerar jag spegeln och ser i ögonvrån att jag ser förskräcklig ut men är det Halloween så är det. Jag skulle ha släckt ner lamporna och slängt upp dörren och skriket BUUUUUUU!!!

Buu!!






Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha så klockrent om du hade gjort det. Dom hade om inte annat fått sig en oväntad överraskning

2011-10-30 @ 21:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!