Aj,aj,aj


Mycket riktigt så har jag fått lida ordentligt för gårdagens promenad. Natten har varit olidlig och det har bokstavligen talat känts som om jag ska gå sönder och att det inte bara är fogarna som luckras upp. Det har varit en kamp att vända sig i sängen och näst intill en omöjlighet att ta sig upp på toaletten. Bortsett ifrån ett trasigt bäcken så har även magen fått dra ett tungt lass. Pust! Nu får det lov att bli motordrivna transportmedel i fortsättningen. Vem försöker jag lura? Det här går inte längre. Hedanefter byter jag i tanken ut främre siffran på vågen.

På morgon infann jag mig på MVC igen. Undertrycket hade blivit lägre och landade på 85. Tack och lov så blev det inget besök på specialistmödra, inte den här gången i alla fall, ja förhoppningsvis så blir det inget alls.

P jobbar sent idag och jag och Emilio försöker på bästa möjliga sätt roa oss på egen hand. Emilio känner förståss av att jag inte är någon jätte rolig mamma idag och gör allt för att få den där extra uppmärksamheten. Saker han aldrig tidigare har gjort är dagens största intresse. Alltid lika perfekt tajming när pappa inte är hemma. Nå ja.

Igår vid middagstid skulle vi värma Emilios mat och plötsligt skjöt mikron världens eldklot. Kontakten rycktes illakvick ut ur väggen och vi insåg att den har gjort sitt och det blev en tur till Elgiganten och Expert. Där upptäckte vi dock att det inte är några billiga pjäser. Något som vi kanske hade räknat med skulle kosta några hundralappar gick snabbt upp till 1000-1500kr? Det blev genast en mycket tråkigare utgift och vi åkte hem utan mikro då klockan blev mycket. Idag känner jag verkligen hur beroende man är av en mikro så i morgon när P slutar jobbet så är det slutfunderat och en ny mikro ska med oss hem. Kosta vad det kosta vill men jag ska ha en mikro.

Men nu dags för mellis. Undra just vilken frukt vi ska gräva fram idag?

Frukt





Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Visst känns det trist när man inte har ngt att skriva om =/ fast jag tycker att du alltid har mer intressantare saker att skriva om, än vad jag har :) idag har jag och Knut bara varit hemma! Ides inte ens gå ut genom dörren pga all blåst =/ imorgon blire jobb för hela slanten! Värre tråkigt :P har du pratat med bm om foglossningen? Du kanske behöver dom där kryckorna som jag nämnde tidigare? =/ jag tycker att du sköter dig alldeles perfekt med tanke på allting! :D

2011-10-18 @ 19:35:16
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Va jobbigt att få så ont när du rör på dig. Låter vettigt att lägga promenaderna på hyllan även om vågen kanske tickar iväg. Du hinner ta tag i det sen.



Skönt att bt var lägre och förhoppningsvis fortsätter det så.



Lycka till med mikroköpet ;)

2011-10-19 @ 09:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!