Magen nu & då


Magen nu & då





Kommentarer
Postat av: Anna

Tillbaka igen :)



Hoppas ni har det bra! Tjusig mage måste jag säga :)



Vi var på Ul i veckan och det gick jättebra! Känns så himla skönt nu när man vet att allt ser ok ut inne i magen. Var bara en liten en där inne som tur var :) Vi frågade faktiskt om kön men hon kunde inte se. Dock ska jag göra ett till ul v.32 eftersom moderkakan låg så långt ner. Känns som evigheter dit :)

Bf blev bara flyttat en enda dag, från 29:e februari till 28:e.



Är allt bra mer der då?

Här är allt sig likt...Edvin går riktigt bra nu och kommer massa nya ord ur honom hela tiden. Pratar Emilio mycket?



Dags att gå och lägga sig, har bara hamnat i sockerkoma :) Min roliga sambo slocknade i soffan vid halv nio så jag fick tömma hela godispåsen själv ;)

2011-09-30 @ 23:46:40
Postat av: Sandra

Hej :)



Vi har det bra om än lite orkeslöst för tillfället. Trött, trött och åter trött men det är bara att bita ihop. Sover skitdåligt om nätterna så det gör inte saken bättre.



Kul med ultraljud! Förstår att det känns bra att veta att allt ser bra ut. Man hinner alltid tänka tänk om både en och två gånger innan det är dags. Okej kunde hon inte se eller var det bara något hon sa? Som det var för oss som fick det svaret på en millisekund tänkte jag?



Listan över dom gemensamma faktorerna växer sig längre märker jag. Vi ska ju också på tilläggsultraljud pga av lågt sittande moderkaka haha.



Va kul att Edvin har börjat intressera sig för att traska omkring. Emilio stapplar på ganska bra inomhus men ute med skor och ojämn backe under fötterna är fortfarande lite trixigt.



Emilio surrar en hel del men säger inte så mkt olika. Han låter mer som en repig skiva och säger dää och tiita si så där 1 miljon ggr om dagen. Vissa dagar ekar det ganska bra i huvvet hehe.



Sockerkoma känner man igen. Lika jobbigt att ta sig ur varje gång- pjuuh! Ikväll är det en annans tur. Undra just hur många ggr man har tänkt ALDRIG MER?!



2011-10-01 @ 22:06:40
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jag tycker fortfarande att magen ser mindre ut den här gången, jämfört med förra gången :D

2011-10-02 @ 15:05:49
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Anna

Hej igen!



Nja hon som gjorde ultraljudet var verkligen jättegullig, förklarade allt jättenoga och försökte verkligen se kön men bebisen var inte stille en sekund. Vill dock få för mig att hon liksom hintade om en tjej för hon sa "ja jag ser ju ingen pung iaf" och skrattade :) Alltså för mig spelar det absolut ingen roll vilket kön det är, så kan som ite ens påstå att jag är supernyfiken :) Som du skrivit tidigare hade jag desuutom lite svårt att greppa att det inte var Edvin där inne, jätteskum känsla :) Men så himla skönt att allt ser ok ut!



Idag ska vi debutera på växhuset, varit där? En mamma från våran föräldragrupp ska vikariera där så jag lovade att dyka upp. Du kanske har massa planer idag men om inte och om du orkar så kan du ju dyka upp :) Annars kan vi ju ses där eller annanstans inom en snar framtid :)



Det kommer en faktiskt en hel massa ord ur Edvin, men mycket som inte inte alls fattar förstås :)



Haha ja roligt att ni också ska göra ett till ultraljud, nästan läskigt hur allt är likadant ;)



Oj nu måste jag stresa runt lite för att packa osv innan vi ska åka iväg med bussen! :)



Ha en fin dag!

2011-10-03 @ 09:15:29
Postat av: Sandra

Sv: Anna



Jaha men då gjorde hon ju ett försök, kul! Minns du vad hon hette? Hon vi hade hann ju knappt höra frågan innan hon svarade så där var det inte mkt till försök :-P



Synd att jag inte sett din kommentar tidigare så vi hade hunnit haka på till Växhuset. Har sj bara varit där två ggr för länge sedan. Sen följde det en period då den ena ungen var sjukare än den andra så vi höll oss liksom därifrån och var iväg på annat istället. En annan gång kanske.



Ja, jag tycker absolut att vi kan bestämma något. Vore trevligt :) Är så lätt att skjuta på det annars. Lunch bör man ju om inte annat äta :-P



JA det är hemskt mycket likadant hehe. Så lustigt men samtidigt rätt roligt ändå. Har tid hos BM idag så jag och Emilio ska traska dit efter lunch så få se vad som sägs den här gången. Om jag går igenom besiktningen hehe.



Hoppas ni får en rolig dag :)

2011-10-03 @ 11:28:45
Postat av: Anna

Oj...Läste just inlägget ovan om eran kaotiska gårdag :( Din stackare...förstår verkligen att tårarna kom tillslut. Låter som Emilio skötte sig bra ändå! Skönt att du har sambon hemma, passa på att vila ordentligt!



Växhuset var ju helt okej, blir nog fler besök så vi kanske kan planera in en dejt där när du mår bättre, fast lunch låter ju också alldeles förträffligt :) är Emilio duktig på att sitta still när ni har med honom på restauranger och caféer?



Det måste ju snart vara dags för erat nästa ultraljud va? Fick ni göra ett igår också? Hmm kommer tyvärr inte ihåg vad hon som gjorde vårt ultraljud hette...kommer aldrig ihåg vad nån jag skakar han med heter :) ska fråga sambon när han kommer hem om han minns...



Krya på dig!



2011-10-04 @ 16:02:07
Postat av: Sandra

Sv: Anna



Ja håhå jaja gårdagen tog verkligen musten ur mig. Var så jäkla trött innan vi var hemma. Allt på en gång men det är väl så det brukar vara.



Gjorde bara vul igår för att kolla tappen, inget vanligt. Tilläggsultraljudet ska jag däremot försöka ta mig upp och boka i morgonbitti så då får vi se när det blir men skulle gissa på 1-2 veckor.



Ja men jag rycker upp mig. Jag blir så rastlös av att sitta hemma. Tycker man mår bättre av att komma ut lite och om inte annat så känns det mer värt att må lite sämre om man fått ut nå roligt av det. Så varför välja? Både Växhuset och en lunch på stan låter nice :) Jo Emilio tycker det är roligt att vara iväg och är oftast nöjd med situationen bara det inte blir på tok för länge. Gillar Edvin att vara med?



Det är inte hela världen att du inte minns namnet på henne. Jag är precis likadan. Det går in genom ena örat och lika fort ut genom det andra. Huvudsaken att man minns det viktiga ;)



2011-10-04 @ 20:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!