Dags att göra det officielt



Det var inte alls planerat men då blir man trebarnsmamma. Emilio och Carisma får en lillebror. Det var påskstorken som kom med honom. Han heter Emil :)


Emilio&Emil

Ja ni trodde väl inget annat?




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Men så gulligt! :D vi har försökt få Knut att vilja ha en docka, men han bara slänger iväg dom :P jag hade hemskt gärna velat att han hade en docka när bäbisen kommer. Dom på ikea är ju ganska gulliga och så finns det ju då pojkdockor, så dom tycker jag är perfekta. Men det tycker inte Knut :P

2012-04-08 @ 09:20:21
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Vars köper man en sån docka? Är ju alltid värt att kolla om Knut vill ha en sån :) annars kan jag ju alltid köpa en på ikea och sen ge till honom ngn gång här hemma, så kanske han gillar den bättre?



Idag har vi oxå hunnit handla! :D vi ska ha alla syskonen hit för grillning i eftermiddag :) sen har vi även hunnit vara på kalas :)



Jo vi har fått inbjudan! Kollade brevlådan först igår, men den kom säkert i torsdags ;) vi kommer självklart :D eventuellt att Andreas är lite bakfull då, för vi ska och se på Takida kvällen före ;D

2012-04-08 @ 13:33:10
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!