Duktiga barn


Igår stod ett välbehövligt frisörbesök på schemat då P va ledig. Sista chansen innan dopet nästa helg. Inte nog med att det VERKLIGEN behövdes så var det skönt att komma ifrån en stund. Förlossningar, dop och bröllop var dom främsta samtalsämnena och jag fick under tiden färgen försökta få bukt på mitt livlösa hår se på bilder från Annas (frissans) stora dag. Klänningen, håret, blommorna och festlokalen såg jätte fin ut.

Väl klar där kom P och barnen och hämtade mig och vi åkte så gott som raka spåret till Anna, Steffo, Edvin och lilla Klara. Vi åt, busade och hade jätte trevligt tills dess att vi åkte hem efter 19.30.

Hemma blev det välling och sängen för Emilio, kort därefter var det Carismas tur och jag och P fick oss någon timme i soffan innan vi också nannade kudden och jag slog till min förvåning inte upp ögonen förän efter 05.00 på morgon då Carisma hade vaknat. Hon hade sovit hela natten för första gången :) Dessutom så kom inte Emilio stampandes förän 06.30 på morgon. Vad hände? Det måste ha varit något magiskt över gårkvällen på Kallkällan så Anna om du ser det här... Låt oss komma oftare, en stund varje kväll kanske? hihi. Nä skämt och sido så var det helt fantastiskt att få vakna upp och känna sig så gott som utvilad även om jag har börjat gäspa efter att ha varit uppe en stund men jag kan knappt minnas hur det kändes och även om jag inte hann somna om något däremellan så var det ändå jätte skönt att bara få ligga i sängen och mysa och njuta av tystnaden. Så tyst och stilla som det bara kan vara på morgonen innan världen vaknat till liv. Godmorgon!




Kommentarer
Postat av: Anna

Haha härligt för er ;) Du kanske läst mitt sms...men vad tusan? Tog ni med er våra lugna sköna nätter och lämnade era? ;)Som tur är har Klara sovit som en stock i vanlig ordning iaf :) Och ni är välkomna när ni vill!

2012-04-14 @ 09:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!