Senaste nytt och Alla hjärtans dag


Här mås det äntligen mycket bättre. Emilio har lite hosta kvar men det är ju sånt som gärna hänger med ett tag. Carisma slapp inte undan men fick tack och lov bara en släng av eländet (hosta och lite "bubbligt" i näsan) så nu hoppas vi verkligen att den värsta sjukan är ute ur huset för den här gången och att det är länge tills vi syns nästa gång. Det har varit några riktigt tuffa dagar med allt för lite sömn. Emilio har fortfarande en tendens att gnälla direkt han vaknar vilket är otroligt störande, speciellt på morgonen som numer är kring 06.00. En gnällig unge är aldrig en bra start på dagen så jag hoppas att det ger med sig snart.

I helgen har vi varit ute i solen. Promenerat och åkt pulka. Så himla härligt och det bästa utav allt är att vi går mot soliga tider vilket man visserligen inte ser ett tecken utav idag om man kikar ut genom fönstren där snön yr. Men snart så...

Vidare så har Carismas mage börjat bli bättre. Hon gråter inte alls i samma utstäckning längre och är mellan varven en riktig gladskit. Visst har hon fortfarande dagar då hon gråter mycket men oftast har hon bara magknip några timmar om dagen. Tillräckligt kan tyckas men det känns som om det går åt rätt håll i alla fall :)

Den senaste upptäckte här hemma för Carisma är näven. En mycket konstig, bråkig med god sak :)

Carisma

Emilio har hittat pappas tofflor och tycker att det är skitkul att gå i dom. Storleken spelar väl ingen större roll..?

Emilio


I morgon är det fyra veckor sedan jag tog tag i det nya livet. Kring -6kg visar vågen men Alla Hjärtans dag till ära ska jag faktiskt unna mig till kvällen då Petter kommer hem från jobbet.

Men nu dags att ställa sig framför spisen. Hoppas att ni får en bra dag :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!