Nytt


Bloggen har sannerligen inte gått varm den sista tiden. Det är fortfarande ganska mycket här hemma så det har varken funnits tid eller ork att printa ner så mycket.

Jag har länge gått och tänkt att jag skulle behöva förnya utseendet på bloggen innan ni som inte kikar in så ofta tror att jag är gravid igen.. Men den som väntar på något gott :)




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Hahaa vilka knasungar vi har ;) jag brukar låta Knut plocka upp legot och stoppa i lådan, det tycker han är roligt. Får se hur länge han tycker det ;)



Nja lite klokare, men jag förstår fortfarande inte att det finns bara en affär i hela Luleå som säljer barnvagnar! Men vi fick iaf testa den barnvagn som jag tittat på, då dom inte hade inne den i Haparanda just då. Men då upptäckte jag två nackdelar- handtaget går inte att justera och sittdelen går bara att ha framåt, liggkorgen kan vara vänd mot mig men inte sittdelen. Jag trodde att man kunde vända båda två, men det kunde man inte =/ så nu sitter jag fast... och vi har inte råd med att köpa ngn dyr, så den vi kollat på ligger i bra prisklass. Men frågan äre värt det, då Knut måste sitta från mig hela tiden och sen när man byter från liggkorgen till sittdelen med bäbisen, så måste den vara vänt ifrån mig hela tiden... Det är Carenas Dobule Swing vi kollat in, den kostar mellan 4500-5000 kr, vilket är väldigt lagomt pris! På eran, kan man ha vänt båda barnen mot sig och sen ha ena barnet framåt och ena bakåt?

2012-02-01 @ 11:23:04
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Snyggt :)

2012-02-01 @ 13:37:27
Postat av: Tina

Underbara små barn du har! Jag önskar såå att vi kan få ihop en träff framöver... Vill ju se er i verkligheten också! Hoppas allt e bra annars och att tjejans mage blivit bättre! Många kramar från Tina & Albin

2012-02-01 @ 14:26:21
Postat av: Terese

Söta som socker :)

2012-02-01 @ 18:35:02
Postat av: Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Ja, att få mjölkstockning är nog det sista jag vill ha. Usch det är inte alls roligt. Minns att jag fick en snabb mjölkstockning med maximilian och man mår ju bara piss. Jag ångrar att jag lät Vilmer vänja sig med amningsnappen men å andra sidan hade jag inte klarat mig utan den heller. Det är verkligen knepigt det här med amningen! :/

2012-02-01 @ 19:14:26
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Näe strömavbrott när det är under -20 grader är inte direkt optimalt! Knut fick gå och lägga sig med sockarna på och jag var nära att lägga på honom en xtra filt, då han hade 17 grader inne på rummet! Men när vi vakna på morron hade han 23 grader inne på rummet, så det var tur att jag inte satte på ngn xtra filt :)



Idag är jag ledig, som tur är då termometern visar -26 ibland! Men jag jobbar hela helgen =/ vääääldigt tråkigt!



Det är synd att carenas handtag inte går att justera, förstår inte varför det är så högt! Men det finns inga andra att testa, så det blir mest troligen den =/ eller i Happis fanns Brio, men den var skitful plus bara en suflett, så den blire inte. I Luleå fanns en som var smal, då ena ungen sitter bakom den andra och en sån vill jag inte ha. Jag vill helst inte köpa begagnat, vill ha nytt :) om man absolut inte skulle hitta en som är väldigt lite använd och jättefräsch!

2012-02-02 @ 09:37:12
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

Jag förstår varför du gav upp eländet, jag har varit så nära många gånger jag med men vill verkligen inte ge upp heller. Får pumpa och pumpa hela tiden varvat med amning så det enda man gör här hemma är å flasha tuttarna! :)

2012-02-02 @ 18:14:24
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!