Stackars liten


Carisma har dom senaste veckorna haft ont i magen, något som bara har blivit värre och värre vilket har resulterat i att hon har fått vara ledsen därefter då hon vissa dagar skrikit hysterisk i timmar. Det gör ont i mammahjärtat att se henne ha det så jobbigt. Stackars liten! Dessutom så har hon blivit hård i magen och fått små prickar i ansiktet.

Idag var vi på BVC och barnmorskan var så gott som säker på att lillhjärtat inte tål mjölk så det blev en tur till apoteket efter vägning och mätning för att köpa ersättning för att testa. Helt sjukt vad dyrt det är. Man får vara glad att man inte måste betala 239:-/burk i fortsättningen i fall del visar sig att det är mjölken som är boven. Det känns förståss tråkigt men samtidigt skönt att kanske ha hittat felet som förhoppningsvis kan leda till en nöjdare bebis. Håller tummarna att den kommande helgen blir vändpunkten och att Carisma börjar må bättre.





Kommentarer
Postat av: Debbie- Mamma till Maximilian & Liten i magen

Ja, det är verkligen jobbigt att gå och vänta hela dagarna! Får hoppas bebisen kommer snart!



Jobbigt när de har ont i magen!

Maximilian hade likadant när han var liten. Han fick Nutramigen, är det det ni fått? Dyrt så in i sjutton iallafall och vi fick första burken och fick sen köpa resten själva. Men som tur är så får ofta småbarnen det som tillfälligt och vi behövde bara köpa två burkar till och sen var han stabil och återställd i magen. Får hoppas det blir likadant med din dotter! :)

2012-01-06 @ 10:26:51
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se/
Postat av: Cenitha

Fy så jobbigt :( Men som du säger, om det är mjölken går det ju i alla fall att lösa. Den mjölkfria ersättingen är ju fan billigare än vanlig när man får den på recept, tur det! Hoppas det blir bättre i magen snart!

2012-01-06 @ 16:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!