En födelsedag senare


Vi hade bestämt oss att vänta med firandet tills i helgen och nästa helg men vi hade en toppendag ändå :)

Morgonen började med en riktigt mysfrukost tillsammans där allt möjligt gott dukades fram på köksbordet. Därefter fick Emilio öppna en present som vi lekte med en stund innan vi åkte vidare för bus på Leos vilket kom att bli en riktig hel dag. Vi hade verkligen jätte roligt och inte en sur min syntes till på hela dagen. Vi busade, åt lunch, busade lite till, Emilio fick välja någon grej från shoppen och sedan avslutade vi med att fika och smaka lite slush (ingen höjdare enligt varken mamma eller Emilio).

Därefter åkte vi vidare till Toys u rus för att köpa en present och Emilio sov en stund i bilen. Sedan åkte vi och snabbhandlade då kylen ekade tom och därefter hem för att äta middag på tok för sent. Äsch! Sånt som händer. Med mätta magar blev det ytterligare lite bus och så småningom nervarvning inför kvällen och det var en mycket trött men nöjd 2 åring som lade huvudet på kudden strax efter 20.00.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!