Hej hopp!


Båda barnen sover, hör och häpna. Det är så skönt med en lugn stund på eftermiddagen, att bara kunna vara och passa på att njuta av lugnet lite. Det behövs.

Mamma och pappa kom hit igår eftermiddag, lagomt till middag. Jag provade att göra lchfpannkaka vilket faktiskt blev riktigt gott. Pappa åkte hem på kvällen medan mamma stannade för att sova över tills idag :) I skrivande stund är hon snäll och gör en välbehövlig omplantering av våra blommor.

Sofia var förbi en sväng tidigare innan hon skulle börja jobba vilket alltid är lika trevligt om än det blev en snabb visit.

Vidare så är det "helg" när P kommer hem från jobbet i kväll. Han är ledig onsdag, torsdag och fredag. Jobbar tyvärr lördag men är ledig söndag. Kul att få ha pappa hemma lite :) Undra just vad vi ska hitta på..?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!