Kiss i pottan


Emilio har alldrig kissat någon annanstans än i blöjan, ja någon gång på golvet förståss. Men idag kom det :)

Han hade bokstavligen hinkat i sig både vatten och mjölk till middagen så jag tänkte att nu jäklar skulle jag ta tillfället i akt och gå på pottan med honom. Vi satt och tittade i böcker och svamlade med det mesta jag kunde hitta på men jag var inte långt ifrån att ge upp när vi hade suttit där bra länge men jag hade samtidigt notterat att han börjat skruvat på sig och tog det som ett litet tecken. Men ingenting hände. Jaha inte den här gången heller tänkte jag för mig själv. 

Som ett sista försök innan vi skulle sätta på blöjan igen tänkte jag låta en utav Emilio badankor "kissa" på pottan och hade precis klämt i en massa vatten och skulle till att fråga om ankan fick låna pottan då jag upptäcker att han faktiskt har kissat. Jag hade missat det men uppdraget var slutfört... BRAAAVO!! :) Han ställde sig upp och tyckte att det var lite läskigt och sprang iväg. Jag vet inte om han kanske tänkte att han hade gjort någonting fel eller bara tyckte det kändes lite konstigt men jag berömde honom och det hela slutade med att ankan som var kissnödig fick kissa på pottan han också och sen hjälptes vi åt att skölja ur den och spola på toaletten.


På pottan





Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Ja alltså det är inte kul med öroninflammation =/ men jag är glad att jag iaf inte har ont, utan just nu bara lock och att jag hör min puls :P jag hoppas verkligen att våra småkillar slipper öroninflammation =/ fasiken det blir inte kul om dom får det! Hon sa läkaren på vc att det kan bli aktuellt att sticka hål i trumhinnan och att det gör oooont =/=/



Förutom öroninflammationen är allt bara bra, precis som vanligt :D ni måste komma hit ngn gång nu snart! Vi måste ju ta en trocca kväll :D

2012-05-11 @ 19:28:10
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!