Ett blödande mammahjärta

 
Sjukstugan fortsätter och natten har väl varit lite sisådär. Emilio har vaknat en del och Carisma har också varit väldigt orolig och på morgon möttes vi av en sjukling till :( Så fort det började ljusna så förstod jag att hon hade feber då kinderna var ordentligt rosiga och morgonen har varit väldigt jobbig för henne då hon bara har skrikit så fort hon har behövt röra på sig. Älskade småtroll!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut & Agnes

Vad trist att även Carisma blivit sjuk =/ jag tror att Agnes oxå blivit sjuk, för hon är småsnorig och till frukosten så grinade hon bara. Nu ligger hon och sover och hon brukar bara sova 1 gång om dagen och då går hon och sover efter vi ätit lunch =/ så något är fel på henne oxå =/

Ja alltså nog blir man ju förvånad över hur bra killarna klarat sig utan tuttarna! :D alltså jag trodde aldrig att det skulle gå såhär bra och när Emilio är sjuk, så tycker man ju att han borde vilja ha tutten! Näe vi ska vara stolta över våra småkillar :D

2013-04-23 @ 09:57:03
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!