Lillhjärtat

 
Emilios form dippade precis som jag misstänkte, inte bara lite utan rejält och han är riktigt dålig med en feber som håller i sig. Han har varit jätte hängig och ögonen har trillat igen titt som tätt men har inte riktigt kommit till ro förän eftermiddagens alvedon då han äntligen fick somna ordentligt en stund. Förhoppningarna om att han skulle vara lite piggare la vi genast åt sidan när han vaknade och började må dåligt igen :( Ibland är det tur att man har tvättstugan bokad. Väl tillbaka på soffan sover han nu igen då det inte finns en tillstymmelse till energi. Kanske inte så konstigt heller med tanke på att han inte har någonting i magen. Den lilla vällingslurken han fick i sig på morgon spolades ju precis ner i toaletten och det enda vi har fått i honom sedan dess är små klunkar vatten mellan varven :(
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut & Agnes

Men stackarn... =/ ingen av våra har än så länge blivit sjuka och hoppas på att det fortsätter så! Hoppas att han piggnar på sig fort!

2013-04-22 @ 08:48:25
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!