Underbara påsk

 
- Så mysigt vi har haft det. Ledighet, sol, utebus, premiärgrillning, påskägg, påskkärringar? och mycket mer. Bättre får man leta efter men nu är det dags att sätta punkt på det kapitlet men jag tror påskriset får hänga med en vecka till ;)
 
Helgen har varit minst lika mysig som påsken med mycket sol och utelek, en stadstur, hockeykväll och sist men inte minst häng med några vänner där vi mammor knöt ihop säcken med att gå ut och äta medan karlar och barn fick stanna hemma :) Stort!
 
Solig måndag idag och en promenad med Tessi och barnen står på schemat. Något säger mig att det kommer kännas i benen ikväll då kilometrarna lär ticka på ganska bra.
 
Sist men inte minst till fröken fräkens senaste projekt. Det behöver nödvändigtvis inte ta särskillt lång tid efter uppstigning. På morgon kom jag på henne på bar gärning.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!