Luftvägsvidgande

 
Jag trodde att jag skulle få äta upp mina ord redan i gårkväll om att vi ÄNTLIGEN får vara friska då Emilio plötsligt vaknade upp och var orolig och ledsen, tungandad och helt plötsligt hade en hosta vi inte kände igen. En hosta utav den mer otäcka sorten. Jag plockade upp honom och han fick inhalera Airomir och dricka lite vatten och därefter fick han lägga sig i sängen igen. Jag var så gott som övertygad om att det var början på något elände, precis som det alltid annars brukar vara men trots några uppvak under natten så var det en pigg och glad kille som steg upp på morgon, så där extra exalterad över att ha mormor och morfar hos sig direkt på morgonen. Någon hosta utöver det vanliga hördes inte heller :) Så håll tummarna att det bara var något tillfälligt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!