Ny vecka

 
Dagarna flyger verkligen fram, speciellt dom dagar man helst hade sett varade förevigt. Konstigt nog så blir det måndag hur man än vrider och vänder på det varenda gång. Nå ja, någon gång ska det lyckas!
 
Här på krongyllen har det varit en ganska lugn helg. Vi har mest myst på här hemma, varit iväg och storhandlat, fyllt på frysen med mat till Carisma, bakat, kryat på oss och bara varit. Inte så illa även om det hade funnits roligare saker att göra men det tar vi nästa helg.
 
Sitter och inväntar samtal från tandläkaren- igen! Tanden som jag var dit och lagade för bra precis fyra veckor sedan gick i lördags sönder igen. Jag vill väl inte påstå att jag blev särskillt glad så nu hoppas jag för deras skull att dom fixar en ny utan att ruinera mig. Nu ringer dom... På återseende!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, då är vi i så fall två stycken som får stå i vassen i år! : ) Min träning består ju hittills bara av promenader, har faktiskt tagit mig ute varje dag eftersom lillan sov då himla bra i vagnen. Tills nu då... vet inte riktigt vad det är som spökar när hon inte kommer till ro på dagarna. Pust! Så jag får väl lägga promenaderna på hyllan ett tag och köra på "hemmaträning" (amma och käka godis i soffan) istället!
Förstår inte hur folk orkar med två barn, jag hinner knappt med en!

2013-03-05 @ 10:07:02
URL: http://dieanna.blogg.se/everyday

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!