Nyårsfirande

 
På nyårsafton var det först tänkt att vi bara skulle vara hemma, ta det lugnt, laga god mat och bara vara men det kom att bli ändrade planer i sista stund. Istället firade vi tillsammns med några vänner. Vi åt och drack gott och jag njöt av en avslappnad kropp för första gången på veckor. I detta fall var lite förfriskning rena medicinen. Vi surrade, spelade spel och skrattade så att tårarna sprutade tills ögonen bokstavligen talat trillade igen. Man är inte riktigt van att delta i dom nattliga föreställningarna längre, åtminstone inte på det sättet. Tjorvande barn är något helt annat ;-P
 
Eftersom att våran tänkta nyårsmiddag var halft inhandlad så bestämde vi oss för att göra den ikväll istället. Det riktigt vattnas i munnen bara jag tänker på det. Det bjuds på oxfile, potatisgratäng, rödvinsås, vitlöksbröd och sallad. Mums! 
 
Gott Nytt År och god fortsättning :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!