Magplask


Lulekalaset

Det är kalas i stan i helgen men har varit så jäkla trött hela dagen så sparar partajjandet till i morgon istället. Varför får jag då dålig samvete? Som om det skulle finnas en oskriven regel om att man måste utsätta sig för dimman? Jobbar dessutom hela helgen vilket inte gör saken bättre. Annat var det förr, haha, låter som om man är lastgammal men då hade det inte varit mycket till funderingar på om man skulle gå eller inte, då hade första parkett helt klart varit upptagen av en smilande Sandra :-P Nå ja, får kompensera upp det i morgon.

Känns skönt att äntligen ha bestämt sig för det har varit ett evinnerligt velande ikväll. Först pendalde vi fram och tillbaka om hur vi skulle göra men enades efter många om och men att inte gå. Men så ringde Jenny och Håkan. Min kusin och hennes snubbe som bor i Piteå och som jag inte träffat på över ett år och ville att vi skulle komma ut.

Då var det dags att tänka om än en gång. Vi som redan hunnit softa till det. Trots det sa jag att vi skulle diskutera igenom saken och höra av oss. Mitt i allt velande ringde pappa för att surra lite. Efter ca 10 minuter med honom på tråden och vi hade lagt på sa jag till P att what the hell vi far!! och jag ringer upp Jenny för att säga det. Tyvärr hade hon försökt ringa och höra sig för under tiden jag pratat med pappa och inte fått tag i oss och deras inplanerade chauffören hade varit tvungen att åka mot Luleå utan dom. Så jäkla typiskt!

När vi för en gång skulle hade möjlighet att träffas. Men,men bättre lycka nästa gång. Nu sitter vi plötsligt här som två fån och en gång för alla blev det till att släcka kvällens partylåga.

Men som sagt, i morgon då smäller det :-)




Trevligt sällskap


Blev inte mindre tvätt i tvättkorgen idag. Hann precis börja med frukosten så ringde Kerstin som ville åka iväg på en tur. Sagt och gjort så satt vi snart i bilen på väg till Gamelstaden. Väl hemma igen studsade jag snabbt in i duschen innan det var dags att börja fixa med maten. P kom hem vid halv fem och vi tände grillen, strax därefter rullade Sussi, lillan och Janne in på gården och kunde efter dryga timmen sätta tänderna i en lyckad måltid.

Proppmätta begav vi oss sedan mot stan och Rix FM Festivalen. Artister som Janet, Martin Stenmarck, Kim, Basic Element och H.E.A.T stod för kvällens underhållning. Stod dock på behagligt avstånd för den lilla ifall dom vrålcoola hörselkåporna inte skulle räcka till.

Middag och Rix Fm


Efter att ha lyssnat färdigt blev det efterätt och lite sista kvällsurr hemma hos oss innan det var dags för folket att börja  bege sig hemåt igen. Självklart ville Lillan bjuda på lite extra dramtik precis vid avfärd och gjorde ifrån sig rejält lass. Ja ni får ursäkta! Men istället för bilen blev det duschen och grabbarna fick åka iväg och shoppa blöjor på macken eftersom dom var slut. Med väl en ren och torr unge tog dom sitt pick och pack och åkte för en stund sen. Tack för en trevlig kväll! 

Dags för sängen så man orkar upp på arbetet i morgon. Ha det fint!




Vad kan jag säga..


Till mitt försvar för gårdagens dåliga bloggande?! Inte annat än sanningen. Gårdagen tog helt enkelt kål på mig. Började dagen kvart över 6 på morgonen och gjorde mig i ordning för jobbet. Var där hela dagen och därefter fördrev jag lite tid på stan tills P slutade. Sedan vidare hem för att byta om och efter det dra vidare ut och springa. Puuuh, det var en match för sig. Var så jäkla trött i benen redan innan vi började efter dagens springande å jobbet medan P som däremot sitter hela dagarna hade sin energin kvar. Men trots det tog vi oss igenom mördarrundan vilket kändes riktigt nice efteråt. Väl hemma och med lite mat i magen tog mödan ut sin rätt och vi lade oss i sängen för att sträcka ut oss en stund strax innan åtta men blev dessvärre kvar där hela kvällen och natten.

Nu, klockan ett varv runt känner jag mig aningen vimmsig i huvudet. Har väl sovit för mycket om man nu kan det men skönt var det. 
Idag blir det rätt lugnt fram till eftermiddagen då det blir grillning med Sussi och Janne. Ja den lilla är ju förståss också med. Efter det ska vi bege oss in till Södra hamn för att kika vad det är för artister på Rix FM Festivalen i år. Ska bli trevligt!

Funderar på att tvätta några maskiner innan det börjar att dra ihop och det är dags att förbereda inför middagen, det skulle verkligen behövas. Tvättkorgen är sprängfull. Men först frukost, vi hörs!




Do, did, done!!


Man ska inte döma boken efter omslaget, nu har jag testat på de här med kognetiv terapi för min tandläkarskräck.. Ja, jag är som ni kanske märker inte överförtjust över upplevelsen. Steg upp kring 10 efter en ganska god natts sömn, följde dagens avsnitt av Days of our Lives och därefter drog det ihop sig inför terrapin, drog dit för att ge det en chans men kan väl inte påstå att jag blivit mindre skeptisk än tidigare. I min värld känns det bara väldigt konstigt och överdrivet, där nivån är mer eller mindre för dagisbarn?!... Nå ja..

När dagens första måste var avklarat fortsatte vi att bocka av ärenden, bla någon skum sak till P:s pappa på Volvo och fixade sedan lite eftermiddagsfika från den galna tanten på Bergviken. När både lunch och fikat var nere i magen började en trötthet dra sig över mig och trodde jag skulle somna sittandes på baksidan på Leris. Fick rycka upp mig då P började trampa omkring för att vi skulle åka iväg och hämta de nya dynerna till soffan på EM.

Sagt och gjort, vi drog till EM, det hela gick förvånansvärt smärtfritt. Annars brukar det oftast vara lättare sagt än gjort att göra sin röst hörd på det där stället, så vet inte hur många fler prylar det blir därifrån i framtiden. Men,men vi fick i alla fall våra dyner och kuddar utan problem, packade in de i bilen och åkte tillbaks till Leris för en sista pratstund. Nu däremot är vi hemma igen och de nya avsnittet av Paris Hilton's my new bff är i rutan.

Men nog om dagens bestyr. Nu ska vi bara varva ner och mysa på, för imorgon blir det hårda tag! På agendan står först och främst jobb från tidigt i ottan till fyra snåret, och efter det så blir det träning. Jogging runda med lite hemmafys, hoppas man får in vanan så man får igång flåset.

Sköt om er nu så hörs vi mer i morgon!





Måndag kväll


Cyklade till jobbet idag och efter dagens slit stod P som jobbar delat pass idag utanför och väntade. Självklart föll jag för frästelsen att få åka bil hem med tanken om att jag hämtar upp cykeln senare. Jo just det! Gösses vad trött jag blev efter middagen så nu har jag fått lida för mitt misstag. Kom precis in genom dörren, tröttare än tidigar och med några km cykling i bagaget. Men,men nu är det gjort i alla fall.

Är så trist när P jobbar sent, det brukar oftast vara väldigt lååånga timmar innan han väl är tillbaks där han hör hemma, hemma hos mig :-)
Satt mig just i soffan och slog på dumburken, kikar på slutet av Bones och sen får jag se vad kvällens tvtablå har att erbjuda. Dags för isvatten, Ciao!





Tårtkalas


Visade sig bli en lite mer händelserik dag än vad jag hade förväntat mig. Efter att ha varit och tryckt i mig fika och grattat Lova åkte jag in till stan och mötte upp Sofia idag igen. Gick hem till henne och satt och snackade strunt vilket slutade med att vi blev som förbytta och ett sjukt men ack så roligt humör växte fram så vi skrattade så tårarna sprutade vilket har bidragit till dom blivande magrutorna men som man brukar säga, ett gott skratt förlänger livet :-)  Kring halv nio kom P och plockade upp oss och vi åkte och fixade lite käk och fortsatte hem till oss ett par timmar och har just varit och skjutsat hem en uppskrämde Sofia efter att ha suttit och pratat om övernaturliga väsen, dock för en övernattning hos sin mamma :-P Men,men ska inte säga så mycket, jag är också mörkrädd.

Några kalasbilder från tidigare idag
Lova 5 år
Ska börja krypa ner i sängen, det är jobb om gäller i morgon. Hoppas ni har haft en bra dag, det har då i alla fall jag. Godnatt!




Dags för ljudisolering?


Vaknade just efter 7 på morgon av att en unge stod och först ropade i trapphuset för att sedan övergå till gallskrika. Han började först med att ropa farmor,farmor, hallå, hallå ett bra tag och därefter började han skrika och grina i fullt ös och röstresurser var det inget fel på kan jag lova. Efter ca 20 minuter började mitt tålamod ta slut och jag blev irriterad eftersom dom inte sa åt honom och började tänka jäkla unge stå inte där och skrik men sen när han sedan började gråta helt hysteriskt så insåg jag allt mer att han inte fick komma in. Hur kan man göra så? Och vadå brist på respekt mot oss andra som bor i huset! Stackarn! Sedan att han säkert gjort några dumheter för att hamna där men ändå..? Hur gammal kan han vara, 3-4år kanske. Jaja nu han har fått komma in i alla fall och skriken verkar ha upphört.

P åkte precis till jobbet och själv sitter jag och kikar lite på musikkanalerna eftersom det mest är skräp på dom andra. Ute regnar det och är inte alls särskillt tilltalande. Hoppas på att det spricker upp lite senare så jag kan ta min inplanerade promenad men det återstår och se. Annars lutar det mot att det blir ganska lugna puckar bortsett från att vi ska och gratta Lova som fyller 5 år idag :-)

Dags för dagens piff puff, vi hörs!



Glass i stora lass


Godkväll på er, hur står det till? Här är det bara fint. Har just kommit in genom dörren. Blev en promenad till stan tidigare och sedan hem till Sofia och socialisera lite. Riktigt trevligt! Hon hade fått sig en jätte fin lya med härlig utsikt över vattnet så vi satt ute och hade det skönt och åt lite glass från hennes enorma glassförråd. Var tydligen så man lättast skaffade sig vänner hehe.
Glass
Tänk vad tiden går fort när man har roligt, det får vi göra om :-)


Dags att återgå till tv:n en stund innan man än en gång beger mig mot sängen. Natti, natti med er!




Halvt orkan


Idag blåser det som bara den, började i natt någon gång vilket inte gick att missa då vi hade sovrummsfönstret på glänt och vinden letade sig friskt in till persiennerna som har levt sitt egna liv största delen av natten. Av två onda ting blev det till att försöka ignorera skallrandet så gott det gick och istället behålla en behaglig rumstemperatur vilket också kan vara anledningen till värken jag slåss mot nu. Åh andra sidan kan jag ha legat konstigt men ska knapra i mig en värktablett och se om det hjälper.

Ska koka mig gröt till frukost och om värken vill ge sig ska jag ta en promenad in till stan här senare för att fördriva lite tid när P är och gör rätt för sig. Kanske kika in på Åhlens och haka på Sofia hem när hon slutar. Men vi får se hur dagen artar sig.

Jag börjar med frukost, Ciao!




Helg :)


Då var ännu en dag på bygget avklarat, också den sista för veckan. Känns riktigt skönt! Halva reapriset satt igång idag så det har varit högsta växeln hela dagen så känner mig jätte trött. Blev bjuden till Lisa ikväll för att festa till det lite och sedan gå ut på färjan och svänga sina lurviga vilket efter jobbet kändes väldigt nice men efter middagen och lite surr med Lerbäcksgänget hade jag tagit det för lugnt på tok för länge och den sista gnuttan av energi var som bortflugen och det fick bli en myskväll hemma istället. Just nu känns det som ett väldigt bra val ;)

Vad gör ni ikväll?




Skallebang


Den goda formen varade nästan hela dagen, efter 16.00 började det sakta men säkert gå utförs. Det höga tempot och kreativiten på barnavdelningen tog ut sin rätt och huvudvärken kom krypandes. En huvudvärk som tyvärr inte ville ge sig så när jag äntligen kunde stämpla ut för dagen var jag mer eller mindre död och istället för att åka till Lerbäcken som planerat blev det hem till soffan där jag också befinner mig nu. Huvudvärken har dock inte släppt ännu och det blir förmodligen en tidig kväll. Tog på mig att börja tidigare i morgon med, något som för tillfället inte känns helt tillfredställande men det återstår fortfarande många timmars återhämtning så jag håller tummarna för ny energi.

Ska återgå till mysandet, dra filten över näsan och bara vara så jag säger Natti, natti för ikväll!




Strax jobbet


Ska snart trampa iväg till bygget, är bara sista filningen av morgonbetyren kvar. Är såklart fint väder ute, vad skulle det annars vara när man jobbar menar jag. Men ska inte klaga, igår var det också riktigt kanonväder och då var jag ledig. Känner mig på topp på morgon och förhoppningsvis håller det i sig hela dagen, känns betydligt lättare och roligare att jobba då.

Efter jobbet blir det Lerbäcken igen för att hinna träffa Umeborna lite till innan dom sätter sig på tåget hem så vi hörs senare i kväll när jag är hemma i soffan igen. Dags för tandborsten.

Tandborstning

Ha en bra dag :)




Sol och trevligt sällskap


Godafton! Hur är läget? Här är det finnemang och humöret efter en mycket trevlig dag ligger på topp. Träffade Sussi, Janne och Lillan för en lunch och lite shopping på Toys´r´ us och Lindex. Därefter åkte vi som planerat till Lerbäcken och träffade gänget där. Gick ut och promenerade en sväng med Sara och Tyra, mös i solen och åt sedan middag och satt och socialiserade. Inte alls dumt!

På Leris

Dags att återgå till dumburken. Jobb i morgon. På återseende!



Det nya tillskottet


Hej vänner! det blev sent igår. Klockan sprang iväg innan regnet upphörde så istället för att utsätta mig för skyfallet väntade jag tills P slutade och kom hem med bilen. Åkte ner till stan och gick på några butiker och mötte sedan upp Jan banan och gick vidare till frissan så grabbarna kunde bli av med lite kaluffs. Det blev dock bara Janne som fick sätta sig under saxen trots att Luleå ska vara det mest frissörtäta staden till ytan men ingen hade tid för P så han har åkt iväg nu på morgon istället. När väl Janne var nystylad åkte vi vidare till Sunderbyn och BB för att hälsa på Sussi och Lillan.

Sussi&Lillan
Den lille var jätte gullig med söta små bulldogsväck uppe på huvudet och bak i nacken. Hon hade inte riktigt vuxit in i skinnet ännu men det kommer. Vibratorn var det inte heller något fel på :-)

Efter visiten på BB åkte vi in till stan igen och gick på bio, såg Harry Potter och Halvblodsprinsen men ingen av oss tyckte att den var någon riktig höjdare. Själv har jag aldrig varit något stort Harry Potter fan utan har mest sett dom för att man "måste". Men just den här var extra platt och det hände inte så mycket. Men,men nog om det.

Efter bion blev det raka spåret hem och borsta tänderna och sedan sängen och nu har precis lite morgontv avbockats inför dagens äventyr. P kom precis in genom dörren igen, får se om han har något hår kvar. Ska äta frukost och sedan göra oss i ordning för dagens äventyr. Ska bla möta upp Sussi och Janne en stund innan dom äntligen får åka hem till sitt. Därefter blir det nog Lerbäcken och träffa Sara och Tyra lite.

Måste kila. Vi hörs




Det finns inget dåligt väder bara...


..Dåliga kläder.. Ja som ni förstår så visar sig inte vädret från sin bästa sida idag, det regnar och är allmänt ruskigt och inte alls särskillt tilltalande.  Antar att det är sånna här gånger man ska passa på att städa men av någon anledning kändes det inte alls lockande, undra just varför :-P Funderar på att istället trotsa regnet och cykla iväg en snabbis för några ärenden om det kan förmå sig att lugna ner sig lite. Just nu skulle man antagligen kunna ta med sig schampoflaskan ut och riktigt så dum är jag inte hehe.

Ska fortsätta mysa bakom nerdragna persienner, känna lugnet och vänta på att smattret upphör. Ciao!

regn

Vad gör ni när det är dåligt väder?




Ut med det gamla, in med det nya


Det blev en tupplur tidigare och fort gick det. Hann knappt landa med huvudet på kudden så sov jag och skönt var det. Mindre skönt var det väckande samtalet från P men det räddade förmodligen nattens sömn. Har nu ätit en s.k. middag, lite senare än vanligt men här är det inte mycke som följer det normala mönstret när vare sig det gäller det ena eller det andra hehe.

Fick ett samtal från EM idag, dom har fått in våra nya sittdynor och kuddar till soffan. Tänka sig- dom är inte direkt kända för att vara snabba men aldrig ska man sluta förvånas. Blir att hämta dom här senare i veckan. Hoppas på bättre lycka denna gång.

Soffan
En bild på eländet. Ser lite extra tråkig ut utan prydnadskuddar och annat piffpuff. MEN dens rätta jag

Någon annan än jag som tycker att en s.k. kvalitetssoffa inte ska se ut så här redan efter 5 månaders användning? Nersutten, noppig och dun som kommer ut. Ja, måste jag säga något mer..? Som tur är, är kriget vunnet och vi får nya grejer.


Ska återgå till tv:n. Ha de gött! Ciao




Hemma från jobbet


Har just landat innanför dörren efter dagens arbete. Har öpnnat upp korsdrag för att förhoppningsvis få tillbaka den normala kroppstemperaturen efter den otoligt varma cykelturen hem. Har satt mig i soffan och pallrat upp kuddar under benen som börjat protstera lite nu när man stannat av och zappar mig runt bland kanalerna samtidigt som jag känner en krypande trötthet lägga sig över mig. En jobbig sådan. Det lutar åt drastiska åtgärder för att jag ska lyckas hålla mig vaken. Tårarna rinner och gör inte annat än att gäspar.

Får se vart det här slutar, vi hörs senare. Ha det bra så länge!





Segt som tuggummi


Då var dagens arbete avbockat, tack och lov. Har inte varit en alltför fartfylld dag, tiden har stått stilla och det har knappt varit några kunder och såklart strålande sol utanför. Men och andra sidan hade jag nog inte heller tillbringat dagen på stan om jag hade fått välja.

P har varit ledig och passat på och polerat upp bilen lite så nu blänker den som en nyputsad spegel, dock så har vi inte tagit tag i skadan ännu men det kommer väl.

Träffade Sara, Niklas och Tyra som hastigast tidigare innan vi åkte från Lerbäcken. Brudarna ska stanna och hälsa på i några dagar medan Niklas däremot måste åka vidare hem till Umeå för att jobba.

Sitter nu och tar det lugnt i soffan och bara njuter av lugnet medan den nyblivna pappan efter många timmars stöttande tagit en powernap i sängen. Sussi och den nyfödda tösen däremot återhämtar sig fortfarande på BB. Grattis till er, önskar er all lycka :)




Dundrande motormaskiner


Har ni saknat mig? Har varit lite halvtaskigt i uppdateringen dom snart två sista dygnen. Jobbade hela fredagen fram till 19.00 och därefter plockade P upp mig och vi åkte till Kalix där vi bara snabbt slängde in grejjerna och åkte vidare till Sussi och Janne, käkade, snackade skit och såg på film. Väl hemma var klockan tidig morgon och det blev därför sängen direkt. På morgon ringde klockan hyffsat tidigt och vi gjorde oss i ordning för att åka iväg mot motorstadion för att se SM i Rallycross så som ni förstår har inte tiden funnits för att sitta framför datorn. Det har varit händelserikt, fartfyllt och mycket trevligt :)
Rallycross
Dagens vinnare blev inte helt otippat Fredrik Tiger


Nu har vibrationen i marken upphört och vi är hemma igen, det blir lugnt resterande av kvällen och uppladdning inför morgondagens jobbande. Vi hörs.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!





Än en gång har man lyckats


Nu har middagsgästerna både varit och farit. Är inte så ofta man träffas så där tillsammans så det har verkligen varit jätte trevligt. Det ätbara fick bra betyg vilket var skönt. Var lite nervös ett tag då jag av bara farten pressade i vitlök i oljan som jag skulle röra om mina hemmagjorda klyftpotatisar i eftersom P:s pappa inte är något stort fan av det men efter att han som första man utbrast Åh vad goda potatisar, kunde jag äntligen andas ut igen. Jag tror dock att jag skymtade en liten skeptisk min när dom kom in i vitlöksodören men det visade sig att smaken var bättre än lukten som tur var :-)

Middag

Dags för lite tårtrester ;-) Godkväll!



God morgon mina vänner


Efter att ha blivit väckt av telefonen på morgon kunde jag inte somna om så istället steg jag upp och började plocka ihop lite här hemma och har nu tagit en paus framför tv:n. Efter en timme eller två blir det till att börja förbereda lite inför middagen så det är mindre och fixa sen när det börjar närma sig. Middagsvalet i sig är en liten chansning så får se om det lyckas, antingen blir det succé eller åt det helt motsatta hållet men hoppas givetvis på det förstnämnda.

När jag har läget under kontroll ska jag åka iväg på några ärenden och därefter om jag hinner ta en promenad för att rensa tankarna och förhoppningsvis bli lite piggare. Kroppen känns forfarande trött och seg.

Men nu blir det frukost, ha det fint så länge!




John Blund


Gud vad jag är trött, känner mig som en stor cementklump och den ena kroppsdelen värker mer än den andra efter dagens springande på jobbet, inhandlingen inför middagsbjudningen i morgon då vi bjudit hit våra föräldrar och sist men inte minst från kvällens basketlirande. Funderer på att gå och lägga mig, njuta av känslan av avslappnade muskler och den lovade massagen. Ja så får det nog bli. Ni får ursäkta dom få raderna.

Vi hörs i morgon! Snark.. zzZz..




BFF?


Då var man hemma igen med lite bränna och sand i sandalerna. Har varit jätte skönt! Varit på stranden och inte för att tala om återupplevt barndomen i lekparken där det fanns en gaigantisk studsmatta. Ibland önskar man att man kunde bli barn på nytt men istället får man bjuda på sig själv lite :)

Crossen blev såld i eftermiddag och nu sitter jag och försöker fördriva den sista timmen innan P slutar för dagen. Det börjar närma sig slutet i Paris Hilton´s New BFF och brudarna slutar aldrig at förvåna. Frågan är ju bara om det är så här man skaffar sig vänner? Tv-världen spårar verkligen ur mer och mer, dockusåpor som är till för att tjejer ska kunna bråka med varandra in för att de ska bli best friends forever? Hehe ja vad ska man säga..

Paris Hilton


Nåja dags för duschen, ciao!




Tillbaka på banan


Det fina vädret gjorde mig på betydligt bättre humör. Solen skiner och det finns inte ett moln så långt ögat kan se. Har precis kommit in efter en promenad för ett svalkande glas med isvatten, jag bara älskar klirret av isbitarna :-) Allting kändes plötsligt så mycket lättare. Ulrika med ungar ligger snart på tutan utanför, ska åka ut till Arcus för ett dopp och Elsa ska ta sig en svängom i lekparken. Ska bli riktigt trevligt!

Måste kila, vi hörs senare!



Nya modeflugan??


Då var det dags igen, rise and shine! Bockat av frukosten, blev dock inte gröt som de var tänkt eftersom P hällde i sig en liter mjölk som också var den sista innan jag hann blinka. Så skadan var redan skedd :P Blev mackor och proviva istället. P gnäller över ont i skallen och själv känner jag mig som en annan PMS-kärring. Känns som att de dåliga humöret har kommit för att stanna... helt utan anledning.
Sunglasses
Är det bara jag som inte riktigt fattar poängen med dessa nya modeflugor i alla möjliga kulörer??
- Nej tack, persienner har jag hemma.

Ser ut som att Sebbe ska komma på besök, om han lyckas få bukt på beslutångesten nu när jag avböjde från att sätta mig i bilen och hämta upp honom. Ska han cykla eller ta bussen det är frågan.

Vi hörs senare, ha de fint!




Katshing..!!!


Ett glatt besked, snubben som var intresserad av hojjen kommer och hämtar den i morgon. Tjohooo! Det klirrar fint i kassan, dock så märkte vi tidigare ikväll att vi blivit påkörda bak på bilen så nu måste det fixas. Det går visserligen på försäkringen men vi måste ju ändå ut med en självrisk på 2000 kronor. Jag menar varför i hela världen ska vi måsta betala bara för att nån idiot har backat på oss??? Ah alltså jag fattar inte, sjukt störande är det i alla fall men så ligger det till. Bara att gilla läget, finns inte mycket annat att göra.

Spelade basket tidigare, vi körde 21 och vinnaren behöver jag väl inte nämna men om jag nu måste så stod jag självklart som en given vinnare högst upp på prispallen. Nä skämt och sido så hade jag flyt.

Ska bege mig mot köket och skära upp lite melon att tugga på, ni får ha en fortsatt trevlig måndagkväll!




Trögsuget :-P


Sitter och smuttar på en väl så frusen men god bärsmoothie och samlar nya krafter innan det är dags att göra middag. Ute var det var det riktigt varmt, nästan lite tryckande värme men ändå skönt. Medans nivån i glaset sjunker sitter jag och zappar runt bland kanalerna och just nu är Tyra Banks i rutan. Blev så jäkla seg och ögonlocken börja kännas som två tegelstenar. Zzzz..!

Är dags att börja rotera innan det är för sent och chansen till middag och en social kväll är passerad. Kram på er!



Vad tycker ni om årets sommarplåga?

Själv tycker jag den är lite svängig men som med alla andra låtar så spelas även den sönder





Ny vecka


Morron vänner, hur står det till? Med mig är det fint, sitter och kikar runt lite i bloggvärlden och kikar med ett öga över skärmen på Days of our lives. Detta begäret, jag fattar det inte men det funkar fint att få öppnat ögonen till på morgonen.

Agendan för dagen är öppen, inga direkta måsten. Ska börja med att fixa frukost och sen blir det nog till att gå en promenad och fylla på med lite friskluft. Det är inget toppenväder men det är ingen undanflykt för att röra på kilona lite. Temperaturen är ändå skaplig.

Får besök nu men innan jag sätter punkt vill jag passa på att säga Grattis till Sussi som fyller år idag :-) Ett år närmre pensinonen hehe.

Jag&Sussi
En gammal bild på oss i vårat inte allt för sinnes fulla tillstånd. Grattis, grattis vännen




Trollsländan


Ja då var ännu en dag avklarad och vi går mot ny vecka. Var inställd på att jobba i morgon men såg precis på schemat att det inte är dags att slita förän på onsdag så får se va man hittar på i morgon nu när planerna blev ändrade.
Dagen har annars rullat på och skyliftandet är nu färdig uträttat. Sedan har en snubbe varit och tittat på crossen som  verkade vara väldigt intresserad så håller tummarna för att det blir affär. P och han skulle tydligen höras i början av veckan så vi får väl se.

Skylift
Honey i höglyftaren med en icke synlig farsgubben uppe i luften


Gösses... Har suttit och försökt skriva det här inlägget hur länge som helt nu men sitter och ser på Dragonfly eller rättare sagt såg, det har hunnit sluta. Det var lite spännande så hade svårt att koncentrera mig på skrivandet men nu ska jag förhoppningsvis få till dom sista raderna. Eller vet ni vad, jag sätter punkt här. Godnatt!




Äntligen smärtfri


Det blev en rätt lugn dag igår trots allt. Gjorde lite ärenden och åt pizza ute på altanen med Ps föräldrar. Mycket gott men flott :-p Därefter mös vi i loungemöblerna och njöt av kvällsolen och socialiserade och som från ingenstans fick jag jätte mycke värk i nacken och axlarna och det kändes minst sagt som om huvudet skulle sprängas i tusen bitar så vi åkte hem och väl hemma blev det ett par tunga timmar innan värktabletterna gjorde susen. Såg på Pelikanfallet på 3:an och kröp sedan ner i sängen.

Vaknade tidigt på morgon och kunde inte sova så jag gick upp och la mig i soffan och bara efter en stund lyckades jag somna där istället. Grymt skönt och värken är som bortflugen, tack gode gud för det.

Nu sitter jag på Leris, P är skyliftförare åt sin pappa idag som befinner sig i korgen. Under tiden ska jag och hans mamma åka iväg och handla lite till middagen som blir senare i eftermiddag. Det går rykten om ungsstekt lax, mumms.

Vad pysslar ni med en söndag som denna?



Saturday today


Än en gång blev det gröt till frukost och jag känner mig redo för vad som komma skall vilket vi än så länge inte riktigt har koll på. Sitter med varsitt frågetecken i soffan och diskuterar olika alternativ även om det kanske inte är någon märkbar skillnad från någon av de andra dagarna. Men,men det ger sig nog det är ju trots allt lördag. Vad ska ni hitta på?

Saknar mer och mer dom bortklippta centimetrarna för varje gång jag tittar mig i spegeln. Att dom aldrig kan lyssna på vad man säger eller hålla det dom visar. Nä då klipper dom först det dom ska och sen innan det är färdigt med urklippning osv så ligger ytterligare 5 cm av längden på golvet. So annoying

Dags att göra sig klar, vi hörs senare




Hair care


Har precis avklarat en film och är fortfarande vaken hör och häpnad så det blir att stanna nermyst i soffan ett tag till och gå igenom kvällens tvtablå. Är lediga i helgen och än är inga större utsvävningar planerade så får se vad som händer den här helgen, kanske något utöver det vanliga, vem vet? Time will tell.

Satt 3 timmar hos frissan tidigare idag, hann få lagomt med träsmak i ändan men det kan det vara värt. Tyvärr hade min frisör semester och skulle inte komma tillbaka förän på 4 veckor så jag fick förbise nojjan och överlåta jobbet åt en annan tjej. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men ändå inte så illa pinkat. Ack så mycket bättre än tidigare fastän några cm för mycket försvann på längden.

Köpte också nya badrumskamrater

Schampo&Balsam

Bed Head, Tigi Superstar Schampo och Balsam
Många som vill ha volym bränner allt krut på volymgivande stylingprodukter och missar det viktiga faktum att en volymfyld frisyr grundas med hår som tvättas med volymgivande schampo och conditioner. Nya Superstar-serien, Tigi är Sulfate-free och arbetar för att ge ökad fyllighet och glans samt tämjer flygighet och gör håret mindre statiskt. En glamorös fullpoängare :)




Räddningspatrullen har varit framme


Det blev en låååång dag igår och väl hemma var jag så trött att jag inte orkade ägna en tanke åt knapprandet. Efter en hektisk dag på jobbet plockade P upp mig 18 när jag lämnade bygget och vi åkte vidare ut till Fällträsk, mitt ute i ingenstans och grattade Ulrika som var ute i stugan och blev ett år äldre. Jag köpte henne ett mousserat jordgubbsvin som tycktes gå hem, kanske inte det mest fantasifulla men det fanns inte mycke tid till annat och sen är det gott :)
Åt middag, fikade och socialiserade ett par timmar och började sedan rulla hemmåt. Efter några mils körande dök plötsligt en lösspringande hund upp på vägen och djurvän som jag är sa jag åt P att stanna vid vägkanten vilket en framförliggande bil också hade gjort en bit längre bort. Hunden var totalt slutkörd och sprang som ett yrväder fram och tillbaka mellan bilarna och man fick känslan av att den kände sig lite trängd. Efter en stund ser jag en hel rad med bilar komma mot oss på motsatt sida av vägen och blev nervös och bad P att öppna dörren så jag kunde vissla. Den utmattade collien tittade upp och började lite sakta lunka mot oss och jag gick ut ur bilen och pratade med honom och då kom han springandes fram till mig. Det var som om en befriande känsla spred sig över hunden att han äntligen kände någon form av trygghet och han blev mycket lugnare men dregglade något kopiöst, stackarn. Plötsligt kommer en kvinna springandes mot oss och slänger sig runt halsen på mig, Tack, tack, tack gud vad gulliga ni är Tack! Ja som ni förstår så var det ägaren som hade letat efter Cesar som han hetter över överallt och blivit mer och mer orolig när hon inte hittade honom men som tur var så hann olyckan inte vara framme och allting slutade gott. Jag överlämnade honom och satt mig i bilen igen och kände mig både glad och stolt över min tappra insats. Men nog om det.

Har varit på ams på förmiddagen och lämnat några papper och ska strax göra brunch och sedan maka mig ner mot stan och frissan. Nu har jag stått ut med eländet nog länge. Dags för lite piff puff!

På återseende!

 


En sexuell besiktning


Jaha då var första arbetsdagen avklarad, ja för några timmar sen men har varit och käkat middag och suttit och photoshopat lite så jag hade inte glömt er, känner mig bara lite trött för att blogga. Kvällens första gäsp är gjord för flera timmar sen.

Sitter och zappar runt bland kanalerna och fastnade precis på tv 3 och programmet Sex education. En brittisk serie som tar upp just sex. Just nu ligger inte allt för läckra killar och fläker ut sig för några könsjukdomstester. Varför fortsätter jag titta är frågan?? Mer skrumpna blir dom inte.

Blir en rätt tidig kväll för att ladda upp batterierna inför morgondagen, börjar dock inte lika tidigt som på morgon, får två extra timmars beautysleep- SKÖNT!

Ska återgå till tv:n. Natti, natti med er!




Ost & kex i ösregnet


basket


Har varit och lirat lite basket men helt plötsligt var det som att himlen öppnade sig och det började ösa ner så basketen gick istället över till ett jobbingpass för att komma undan regnet. Nu har jag just kommit ut ur duschen, lika att blöta ner sig lite till menar jag. Nä skämt och sido så väntar en tidig morgon, ska upp och jobba och ser fram emot att kunna snooza lite längre istället för att stiga upp och duscha. Man får inte var dum ;-)

Sitter och tittar på dom ruggigt grymma dansarna i So you think you can dance och ska till att tugga i oss lite ost och kex. Sen blir det sängen och känner jag mig själv rätt så blir det inget morgoninlägg i morgon utan vi hörs nog efter timmarna på bygget.
 
Arrivederci!




Intriger på tv 3


Är hemma från en handlingsrunda, dock ingen vidare kul sådan. Jag menar är det någonsin kul att slänga pengar på mat? Ja kanske ibland men inte idag men det för nog med sig ett inte allt för dumt reslutat vilket är huvdsaken.

Har gått igenom lite papper och fyllt i några blanketter till dom roliga typerna på försäkringskassan. Tyvärr tog orken slut och jag kom aldrig så långt som att sätta in i dom lite mer viktiga pappren i pärmar vilket var tanken från början. Men det kommer fler dagar. Sitter fastklistrad i soffan och ska se intrigerna i Date me Ex: Jo and Slade. Tror det börjar röra om i grytan nu när det bara är två kvar och Slade inser att känslorna för Jo är starkare än väntat och blir svartsjuk och Jo tvingas välja mellan han eller dom "nya" grabbarna.

Hoppas P kommer hem snart, det börjar bli tråkigt, timmarna från det att han åkte på morgon känns som evigheter. *Saknar*

Ja&P


Nu börjar det. Hörs senare Kram




Fjäderlätta ögonlock


Godmorgon hur står det till? Natten har varit skaplig, vaknade dock och hade riktigt ont i magen men efter en timmes plågande gick det som tur var över och jag kunde somna om så för ovanlighetens skull känner jag mig ganska utvilad. Morgonrutinen är nu avbockad och Days of our Lives är slut och jag ska börja röra mig in mot köket och fixa gröt till frukost.

Sitter och funderar över Sussi och Janne som ska ha bebis här i dagarna, undra om det har hänt något? Nä säkert inte, då hade jag nog fått det lovade sms:et men kan inte låta bli att då och då ägna en tanke åt dom och tycka att det är lite spännande. Tyckte så synd om Sussi när jag ringde för några dagar sedan och fick veta att hon låg i feber, stackarn. P kände sig inte lite skyldig när han hörde det eftersom han låg och snörvlade och huttrade hemma hos dom helgen innan. Nå det blir nog bra.

Dags för frukostkrubb, Hej så länge! 




Sömnlösa nätter


Det blev ingen storvinst den här gången, dom tycker nog att jag redan har fått min andel på just dom spelen den här sommaren men var trevligt i vilket fall. Melonen blev dock ett stort problem i slutet då det visade sig att den var väldigt urindrivande så det var inte långt ifrån att olyckan var framme men ett efterlängtat toalettbesök löste det hehe.

Sitter och ser på Two and a half men och funderar på sängen. Känns i kroppen men framför allt i huvudet att sömnen inte varit den bästa dom senaste nätterna så jag hoppas på att få ta igen lite i natt. Börjar känna mig som ett blankt papper som behöver en ny innehållförteckning. Nå nu ska jag ta sats och pallra mig upp från soffan och förflytta mig till sovrummet. Natti, natti med er!




Hemma från Mjölkudden


Kom in genom dörren för ett tag sen, hälsat på Ulrika en stund som hade gått utanför ramarna och bjöd på Bragokex med ost när det tydligen inte var så fett i kylskåpet vilket inte alls var så dumt faktiskt.

Har just krubbat med Sebbe, fick bli rester från gårdagen, kyckling med ris och sallad. Ska åka iväg på bingo ikväll hehe. Har skurit upp en full bunke med vattenmelon som vi ska sitta och snaska på medan nuffrorna rullar och i pausen. Hoppas givetvis på storvinst igen!

Dags för en alvedon, huvudet värker. Undra just vad det är som rör sig i luften, kanske åska? Sover skit dåligt med. Men,men nog om det. Ha de bra!




Eftermiddag


Ursäkta den dåliga uppdateringen på morgon. Pappa ringde efter frukosten och sa att dom var på väg hit och hälsa på så jag fick lite att stå i innan dom kom. Trevligt med lite besök men nu har dom svalt den sista kaffeklunken och precis smällt igen dörren för att åka vidare mot Boden. Ska åka med Sebbe till Mjölkudden och hälsa på en stund och sen vidare hem och göra middag I guess. Har lite brådis. Vi hörs senare, Tjingeling!




Ett vinnande koncept


Melon

Har myst ner oss i soffan och sitter och ser på Law and order och klämmer i oss massa vattenmelon till kvällsis, mums! Blev som förväntat en seg söndag, tiden har krypit fram och den största delen av dagen är just spenderad i soffan framför den gångna veckans repriser. 

Vad har ni haft för er idag?




Appaloosa Silver star


Sadel

Sitter och fixar några salulappar på en sadel jag tänkt försöka bli av med, dock med lite vemod. Det kändes tungt att ta fram den efter alla dessa år som gått sen jag var tvungen att avliva mitt stjärnskott. Minnena kom tillbaka som en blixt från en klarblå himmel och det är nu med blandade känslor jag tänker sälja den. Känns nästan som om det i själva verket är hästen jag ska sälja. Men,men The lives go on.... sometimes it has to



Rivstart!


Det blev snabba ryck när jag slog upp ögonlocken och tittade på klockan som visade någon minut innan elva. P började jobba 11.30 vilket inte syntes på honom där han låg i godan ro bredvid mig och drog långa andetag. Stackarn fick studsa upp och i illfart gör det han skulle. Han åkte för ca en kvart sen så i tid kom han i alla fall.

Är det bara jag som tycker att söndag är en ganska trist och seg dag? Det känns som om hela vårat avlånga land ligger och är bakis, fast vad vet jag det kanske dom är så här dagen efter veckans höjdpunkt. Nä men ni förstår säkert vad jag menar. Men,men får se vad man hittar på en dag som denna, funderar på att gå ut och traska en runda bla. Kanske att det jämnar ut sig lite med träningsvärken från gårdagens massage. Känner verkligen att det är muskler man inte andvänt på ett par år men till lika är det som samtidigt lite skönt att få våndas lite.

Nå dags för dagens tandpolering. Ciao!




Magic hands


Har haft en relaxstund med förvickade persienner, lugn musik och avslappnande massage. Kerstin låg som i koma när jag gick lös över rygg, händer och huvud vilket tydligen gjorde undervärk. The magic hands have did it again :-P


Ringde precis upp Sara och Nicklas på Skypen men ljudet var inge vidare så fick bli vanliga telefonen istället. P är hemma från arbetet och vi har ätit inte en allt för typsik helgmiddag men ack så underskattat stuvade makaroner och stekt korv kan vara, blev en riktig hit!


Händer en lördagkväll som denna?



Torr och utan kläder


Det blev en härlig sovmorgon på morgon, första natten på länge jag kunnat sova riktigt skönt utan att vakna upp och hålla på att flyta bort för att det är så vidrigt varmt i sovrummet. Visserligen är det svalare ute med men det kan det gott få vara en dag eller två utan att det är någon världskatastrof. 

P har tillfrisknat någorlunda och är och gör sin jobbdebut för veckan. Lagomt till helgen då det klirrar till lite extra i kassan. Jag däremot jobbar inte förän nästa vecka så jag sitter som vanligt och smider tidsfördrivande planer inför dagen. Det går inte särskillt bra, blev som förslappad efter duschen men det ger sig nog. Men en sak är säker, att i handduk ska jag inte sitta hela dagen, Adjö!



Lugnaste dagen på länge!


Mer stillsam dag får man leta länge efter, har verkligen inte blivit många knop gjorda. Närmare bestämt inga alls. Suttit ute på balkongen och solat näsan en stund, löst världsbekymmer, brunchat med P och plockat ögonbrynen. Morgonrocken har inte åkt av ännu och kommer förmodligen inte att göra det heller. Vanligtvis skulle jag ha klättrat på väggarna vid det här laget, timme efter timme utan aktivering men idag, hör och häpnad så har det varit ganska skönt.

Morronrock

Blir en fortsatt lugn fredagkväll för våran del. Vad ska ni hitta på?




Fredag


Blev en lugn avslutning av gårdagen, sa hejdå till folket på leris och drog sedan vidare till egna domäner. Väl framme blev det lugna puckar med lite mys och slö tittande på tvn. Kändes som en alldeles lagom avrundning innan huvudet landade på kudden.

Sitter och ser Date my Ex, Jo and Slade. Kan inte göra annat än att skratta åt alla överdrivet fjäskiga killar som försöker ställa sig in hos Jo men framför allt hos hennes ex man som också verkar ha en stor roll i programmet. Och andra sidan är jag av den uppfattningen att jag inte riktigt tror på dessa program eftersom att dom under programmets gång lever utanför verkligheten. Men trots det kan det vara underhållande att se på alla intriger.

Nå nu ska jag ta tag i dagens göra, ha det bra så länge!

framför spegeln

 



Krossad fot


Besiktningen gick galant, SKÖNT! Snubben tyckte vi hade köpt oss en fin bil så då var det färdig funderat över det ett tag framöver. P är ute och hjälper sin pappa att få upp några markiser som han har haft tagit ner när han gått an med målarpenseln i ett par veckor, själv kämpar jag mot tunga ögonlock under tiden. Blev så otroligt trött efter middagen och när jag satt mig i soffan, var precis som om någon tryckte på off knappen men jag hoppas dom är klara snart eller att någon alternativt ger mig något uppåttjack.

Har glömt att berätta hur nära det var att jag fick en fot mindre igår. Jag, P och Lova skulle åka iväg en sväng och jag böjde mig in i bilen för att spänna fast henne medan P sätter igång bilen utan att trampa ner kopplingen och bilen bara studsar fram i världens fart. JA ni vet. Jag hann just känna hur det klämde till lite i tån utan att egentligen tänka på det samtidigt som jag tappade skon och knuffades framåt allt eftersom bilen for fram. Kopplingen väl nertrampad tittade jag ner och det enda jag såg var ett par cm av skon sticka fram under däcket. Med andra ord ganska nära att man fick tillbringa natten på hospitalet med en krossad fot vilket jag självklart är glad över att jag slapp. Två hela fötter är mycke bättre än en hel och en trasig :-P

Ska bege mig ut och se hur det går för dom nu, ha det bra så länge!



Hotell Nilsson och Gnottarna


Sitter och borstar tänderna samtidigt som dagens första blogginlägg skapas. Befinner mig fortfarande på Lerbäcken, blev en övernattning här efter många om och men. Främsta orsaken var att lilla Lova gärna ville sova hemifrån en natt, men det är ju sånt bus som sommarloven verkligen är till för. Sagt och gjort, våran natt spenderades här på Hotell Nilsson tillsammans med Lova efter en fartfylld kväll. Den lilla 7-sovaren vaknade först kring halv elva på morgon så att vara uppe med tuppen var inget man behövde oroa sig över men det blev en ganska sen kväll igår efter allt knas med videon som inte villa spela upp varken Toy Story eller Anki och Pytte. Så efter många arga tankar blev det istället Gnottarna med flammig bild som vi började våran insomning med.

Har krubbat plättar och vattenmelon till frukost och nu inväntar vi dagens besiktning kl. 15 vilket står närmast på schemat! Därefter får vi se vad dagen har att erbjuda.

Dags att gå och spotta, munnen skummar snart över. Ciao!



Inte riktigt som planerat


Precis när vi skulle till att sätta oss i bilen och åka tidigare kom vi på att vi har körförbud. Igår var sista dagen för besiktningsperioden och vi har sedan tidigare inte lyckats få någon tid förän i morgon så det hade kunnat bli en dyr resa. Istället blev det en plågsam tur utan AC vilket jag kände mig så lycklig över att vi hade men icke sa nicke, här blev man blev lurad på konfekten. Det var bara att sätta sig i våran gamla bil och gasa ut på E4:an och hoppas på att man skulle överleva hettan. Och tänka sig, än en gång är den besegrad!

Ska snart gräva i oss ett lass med jordgubbar och bigarråer ute på altanen, återhämta oss från dagens bastu-race och bara vara resten av kvällen.

På återseende!



I all hast


Ska alldelens strax åka iväg en sväng till Piteå och uträtta några ärenden, kanske kika lite på stan och ta en fika om inte orken tryter. Det är stekande sol ute så jag tackar gud var klimatanläggningen i bilen men man ska som sagt inte klaga. Är det inte för varmt så är det för kallt eller så regnar det eller blåser för mycket. Man är helt enkelt aldrig nöjd.

Måste kila men vi hörs senare



Dåligt med energi


Man är nog trött efter gårdagens jobbande, var inte mycke till energi när vi väl kom oss i väg på eftermiddagen. Hälsade på Lerbäcksborna en stund och åkte sedan hem igen och slöade i soffan eller rättare sagt somnade i soffan ett par timmar. Vaknade för ett tag sen och kände mig mer eller mindre förvirrad och är nu istället ganska utvilad, perfekt inför natten eller så inte. Men gud så skönt det var! Sitter och försöker bli trött på nytt, bäddat ner mig i soffan och kikar på NCIS men hur det går återstår och se, för tillfället känns det ganska kört men det har väl hänt mirakel förr.

Men trött eller inte så säger jag godnatt! Vi hörs i morgon




lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!