Hej allihopa!


Jag önskar att jag kunde säga att nu jäklar är jag på banan igen men så är tyvärr inte fallet, inte ännu men jag tror och hoppas att det går åt rätt håll i alla fall.

Idag har P jobbat delat pass så när han kom hem efter 12 åkte vi in till stan för en lunch.

buffe

Åt buffé på Exotik vilket inte alls var dumt, snarar tvärtom. Det satt fint i kistan :) För det andra så kändes det som om det var länge sedan man såg stan ur huvudtaget så bara det kändes lite upplyftande. Däremot så har det varit lugna gatan här hemma efter det bortsett från att vi åkte förbi Lerbäcken en sväng innan det var dags för P att återgå till arbetet.

Hoppas allting är bra med er och att ni har överseende med min halvtaskiga uppdatering. Jag lovar att gottgöra er när energin är tillbaka. Ska återgå till Design: Simon & Tomas på Tv3. Ha det fint!




Julfint


I morgon välkommnar vi advent i våra stugor så idag har vi fixat julfint här hemma. Skurat och grävt fram julsakerna. Några små detaljer fattas fortfarande men det får komma om det kommer, annars får det bli till nästa jul. Lite mysigt har det minsann blivit :)

Efter att ha sett Stockholm Horseshow ikväll har vi suttit och kikat på den gamla klassikerna Tomten är far till alla barnen haha. En film som man har sett si så där 100 gånger men som fortfarande kan vara rätt underhållande och jag tackar gud för att våran familjesituation inte ser ut så där - Alla har knullat med alla. Ja ni får ursäkta uttrycket men det är ju verkligen så det är.

Nu blir det Beck- Vita nätter. Vi får höras. Godkväll!




Nutidsfunderingar


Hej vänner! Fredag idag alltså. Har ni några storartade planer för dagen? För min del ser det ut som vilken dag som helst. Hade lika gärna kunnat vara Onsdag idag. Med andra ord så har jag inget speciellt inplanerat. P har åkt iväg på möte på jobbet och därefter ska deras team ha en träff och umgås och käka lite så jag blir ensammen ikväll. Blir förmodligen till att inta soffan och vara delaktig i kampen bland idolerna. Det börjar tajta till sig nu.

Vidare så läste jag precis en histora som jag fått på mailen av mamma. Det är på gränsen att den ligger lite ute ur tiden men den behåller ändå sin poäng :-P

Det var en björn, ett lejon och en gris.


- Björnen sa:
Om jag vrålar, så skakar alla av rädsla!


- Lejonet sa:
Om jag ryter, så flyr alla av skräck!


- Då sa grisen:

Det är väl inget! Om jag nyser, så går hela världen och vaccinerar sig...!

 

Gris

 

 

Ja, jag tyckte den var så där lagomt kaxig. Hehe. Nå ska börja återgå till mitt. Vi hörs. Ha en underbar dag! Kram på er





Torsdag eftermiddag


Hej allesammans! Allt bra med er? Här funkar det för tillfället men natten har varit hemst- IGEN! Ja, vad annat än less kan man vara? Ska ta en lång och varm dusch strax, brukar också visa sig vara bra för välbefinnandet.

I övrigt väntar jag på att P ska komma hem från jobbet. Han har tagit delat pass men han skulle förbi Erikssons och klippa sig innan hemfärd. Började vara på tiden men värre måste jag väl säga att jag har sett hehe. Kommer så väl ihåg när vi inte hade träffats så länge och jag åkte ner till Göteborg för att hälsa på några kompisar och under tiden lånade han min dåvarande lägenhet. Väl hemma igen skulle han hämta mig på flygplatsen och där fick jag mig en smärre chock. Framför mig fanns inte längre samma snubbe som jag lämnat efter mig. Om inte annat fick jag leta länge, bland både kaluffs och skägg. Haha. Det är nog ingen myt om att man måste vara hemma och hålla ett öga på dom :-P Ja, han erkände faktiskt själv och sa att han inte hade hunnit till sitt försvar.

Men tänka sig, under allt detta så fann jag honom igen och tur var väl det :)

När man talar om trollen, nu hör jag nyckeln i låset. Vi får höras. Ciao!




Försmak av vad som komma skall


Som ni säkert vet så börjar de första plaggen från H&Ms vårkollektion ramla in i butikerna redan innan jul. Vilka av dessa heta plagg som kommer först vet man inte men nu har ni fått er en tjuvtitt och något att se fram emot! Vad gillar ni bäst?


Tjuvtitt




Kväll


Ja, jag hann egentligen bara publicera förmiddagens inlägg så började formen dala igen :( Varför tillät jag mig själv att ens tänka tanken att det skulle hålla i sig? Känns mer eller mindre hopplöst emellan åt. Men,men.

I morgon tänkte jag då försöka göra mig ett tappert försök att träffa Sofia en stund för en lunch. Hon messade tidigare ikväll och frågade om jag hade lust och det är väl det minsta problemet. Det är snarare orken och värken som är det stora hindret. Men nu får det fasiken bära eller brista. Är så less på att bara vara hemma dag ut och dag in och smittar gör jag ju inte heller. Vad är mer perfekt än att kunna ta det lugnt och samtidigt få lite sällskap istället för att ligga ensammen hela dagen? Jag har förklarat läget åt henne så hon vet att jag förmodligen inte är det bästa sällskapet men jag verkade duga gott ändå :-P

Vad gör ni ikväll? Själv är man i sista akten framför tv:n innan det är dags at krypa ner i slafen. Är dock så mycket mysigare här nu när P är hemma igen :)

Ha det bra, Natti,natti!




Ny vecka


Hallå alla goa vänner, hoppas allt är bra med er. Här flyter dagarna på i vanlig ordning, lite halvknackigt med andra ord. Men idag känns det lite bättre igen :)

Vad har ni för er? Själv har jag just avnjutit en god brunch och fått min första dos av tvtittande. Vad som händer idag får timmarna utvisa. Tror dock inte att det blir några större utsvävningar men en önskan är att få fylla mina lungor med frisk luft och helst då inte ute på balkongen :-P

Men nu ska jag fortsätta klicka mig runt på nätet, kolla runt bland lite bloggar, hämta inspiration och läsa en och annan nyhetsblaska.

Och på tal om ingenting. Ni glömmer väl inte premiären av Luftslottet som sprängdes den 27 November!?

 





Dammfritt :)


Dammvippa


Hej mina vänner! Hur har ni det? Här är det betydligt bättre än igår och jag har till och med orkat plocka ihop lite här hemma medan P har varit en gentleman och dammsugit och dammtorkat hela lägenheten :) Det är så fint överallt! Och tro det eller ej så blir man på bättre humör med. Kunde inte bli bättre. Nu är det bara lite julpynt som fattas så är advent välkommet till nästa helg. Hoppas på mer julstämmning i år.

Har precis kommit ut från duschen och har slagit ner rumpan i soffan för lite återhämtning. Får se om jag fastnar här eller inte. Brukar ha en tendens att kanske härja på lite för mycket sådana här gånger som energin har varit borta och så slutar det med att man blir jätte trött istället när man stannar av. Som nu till exempel :-P Nå ja vi får se.


Vad har ni för planer för dagen/kvällen?




Ännu en dag är passerad


Trots en riktigt kass natt med en evig värk och dålig sömn så lyckades en varm dusch rädda dagen någorlunda. Idag har jag andats friskt syre mina damer och herrar för första gången på den här veckan :) Så juvligt! Har verkligen känt att utrymmet innanför dessa fyra väggar har krymt för varje dag som har gått trots att jag inte har orkat göra någonting annat än att ligga ner och på sin höjd se på tv. Men nu känns det större igen, jag ligger inte i en cell längre :-P

Från det ena till det andra så fick vi oss en glad överaskning när vi kom hem tidigare idag då våran huskisse satt utanför lägenhetsdörren och väntade. Till saken hör att han har varit borta jätte länge och vi har haft tagit för givet att han antingen är avlivad eller bortlämnad till någon efter att ha hört att ägaren inte har tillräckligt med tid för honom längre. Men icke sa nicke. När vi just hade vant oss vid tanken, tanken att inte ha någon ögontjänare i krokarna längre så dyker han upp som gubben i lådan. Det var nästan så att man fick en liten tår i ögat. Självklart fick han komma in och kolla läget vilket han verkligen gjorde eftersom han inte varit här sedan vi möblerat om. Hehe. Sen fick han en skinkskiva och lite vatten och nu har han sedan flera timmar tillbaka legat ihoprullad på mattan under vardagsrumsbordet och inte rört en fena.

Maggan

Ser rätt mysigt ut. Verkar som om han gillade möbleringen ;-)


Nu ska jag återgå till tv:n en stund innan det är dags för sängen. Natti,natti!




Ja vad kan jag säga


Den dåliga sömnen fortsätter och det finns inte mycket mer att tillägga gällande den biten. Tyvärr så är det så mycket mer än just sömnen som rubbas. Det går liksom ut över hela dagen och inte för att tala om bloggandet :( Men det kan tyvärr inte hjälpas. Jag kommer igen så småningom, snart hoppas jag.

Hur har ni det idag?
Några spexigheter att bjuda på kanske? Vad brukar ni tycka är bra tidsfördriv när orken tryter?

P visade mig precis det här klippet efter att ha beklagat sig över tröga kunder. Han tyckte att det var den perfekta genomförelsen hehe. Enligt honom inte ens en överdrift som man annars lätt skulle kunna tro. Den enda skillnaden är att han inte supportar dörrar :-P



Nå, ska surfa vidare en stund innan jag tänkte vicka omkull på soffan för att se vad dagens tv tablå har att erbjuda men en sak är säker och det är att man inte är långt ifrån att kunna den utantill nu.

Ha det fint, Ciao!




Värmande kommentarer


Va gulliga ni är som undrar hur det är med mig :)
Min s.k powernap fungerade inte och energin kom aldrig tillbaka, inte igår heller. Jag låg hela dagen och den enda prestationen jag gjorde var att förflytta mig till soffan från sängen på morgonen. Sedan från soffan ut till köket två gånger och givetvis för ett och annat toalettbesök. Och sist men inte minst från soffan till sängen igen när det var dags att lägga sig för natten.

Idag däremot känns det lite bättre, ryggen gnager visserligen men jag känner mig inte lika trött, åtminstone för tillfället. Håller alla mina tummar för att det ska hålla i sig.

Vad pysslar ni med? För min del blir det frukost och tv en stund nu först. Sedan blir det en fortsatt lugnt dag idag också, vågar inte slösa på den gnutta energi som kommit tillbaka. Tänkte att om jag sparar tillräckligt länge kanske jag också kan leva ett normalt liv innan veckan är slut :-P

På återseende mina vänner. Vi hörs när vi hörs får jag lov att säga. Kram




Efter en lååång natt


Ja, natten har varit hemskt. Har brottats mot värk och elände, suck. Varför kan den bara inte låta mig vara ifred? Det tär verkligen på krafterna, känner mig helt mörbultad :( Nå det är för tillfället bättre i alla fall men byts då istället ut mot tröttheten som blivit bortprioriterad. En trötthet som skiljer sig från allt annat. Jag känner mig inte mänsklig och känslan av att ramla ihop flåsar mig nacken. Jag vill bara lägga mig och blunda, somna och sedan återgå till verkligheten som en ny männsika. Jag håller tummarna för att det går.

Trött


Vi hörs för hoppningsvis senare folks. Jag ska göra mig ett försök. Ha det toppen!




Ursäkta dagens dåliga uppdatering


Jag har varit så fruktansvärt trött och kroppen har inte alls hängt med i svängarna. Men till skilland från igår så har jag åtminstone tagit mig utanför dörren :-P Var förbi stan en sväng och kikade tidigare. Därefter åkte vi till Lerbäcken och käkade och nu har vi precis kommit hem och satt ihop vår nya soffa. Det var nästan så att man hade glömt bort hur den såg ut innan den blev i två delar. Nu förstår man varför man köpte den en gång :)

Soffan


Och vad annat skulle vi kunna göra än att just spendera kvällen i soffan och framför tv:n när vi äntligen inte måste trängas i divanen längre. Hehe. Nä skämt och sido så var planerna det från början.


Vad hittar ni på?


 


Hemmamys ikväll


Dagen har verkligen gått i vilans tecken, inga aktiviteter ur huvudtaget men det har varit ganska skönt. Det visade sig bli det bästa för dagen oavsett om pappret inte blev så mycket annat än blankt.

Har just avnjutit en god middag i alla fall. Fick bli laxpasta. Inte alls dumt, namm namm :)

Vad händer hos er ikväll? Här blir det fortsatt lugnt framför idol. Ska bli kul att se dom sjunga duetter. Blir nog antingen en hit eller en flopp skulle jag tro men frågan är vilket par som blir höjdpunkten. Mariette och Kalle, Tove och Erik eller Resa och Eddie?

Idolerna


Och sist men inte minst... Vem åker ut ikväll? Ja nu kör det igång. Ciao!




Helgen i sikte :)


Gårdagens besök på vårdcentralen gick bra, är tydligen en slags cellförnyelse jag har vilket inte är något att bry sig om. Så nu vet ja det och behöver inte tänka på det i framtiden.

Väl hemma igen surrade jag med mamma en stund i telefon och kikade lite på tv innan P slutade jobbet och vi åkte i väg till EM för att äntligen få hem våran nya soffa. JA ni hörde rätt! VI VANN det stora kriget :)

Därefter åkte vi hem till Sofia och där satt vi resten av kvällen. Snackade skit, käkade och såg på Mammas pojkar.


Och idag är det fredag. Är det bara jag som är på lite extra bra mood? Det känns som om dagen kommer arta sig till det bästa fastän den än så länge är som ett blankt papper. Ett blankt papper som så småningom ska fyllas. Har ni några storartade planer ni vill bjuda på? Nå nu ska jag bege mig ut till köket och fixa en liten apetitare.

Ha det så bra så hörs vi senare. Kram på er




Nu sticker jag


Till vårdcentralen. Fick tid klockan 14.00. Men först måste jag putsa till fjädrarna lite och få bort den utflytna maskaran efter att ha suttit och bölat till den gripande historian om Christian the lion. Sett den redan? Se den igen :-P

 

Vi hörs senare!

 


 


Godmorgon Bloggen!


Blir inte många rader nu. Sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp på nytt. Den otroligt "gulliga" telefonsvararen sa att jag kunde vänta mig samtalet vid 10 tiden så nu hoppas jag på att få rätsida på mitt problem.

Tror att jag ska gå och göra iordning lite frukost under tiden, magen lever rövare och är inte alls särskillt nöjd. Vad ska ni hitta på idag?

När man talar om trollen, telefonen ringer, det är nog dom. Vi hörs senare. Ciao!




Dagsformen


Dagen har varit lite av en berg och dalbana. Formen har svajjat. Jag ropade nog hej lite för tidigt och stackars P kom hem från jobbet efter 12 och hade feber och värk i kroppen så kort och gott har det bara varit skrot och korn med oss idag. Vi har fått tycka lite synd om oss själva. Har kommit iväg till affären och köpt isglass till kvällen.

Inte nog med det så har jag varit i kontakt med vårdcentralen idag, dock av en annan anledning men när dom väl ringde upp så fanns det inga tider kvar för dagen och inte kunde dom boka in mig tills i morgon heller, SUCK! Nä istället ska jag måste ringa tillbaka i morgonbitti. Dessa konstiga system. Nå ja, bara jag får veta om jag går omkring med någonting i kroppen och om det isåfall måste behandlas så är jag nöjd.

Men nu ska jag mysa ner mig på nytt och invänta premiären av So you think you can dance som börjar 21.55. Är visserligen några timmar kvar men ändå.

Ni får ha en trevlig kväll :) Ciao!




Slut funderat


Nu kan äntligen denna hysteri och detta tjat om att ta influensavaccinet gå förbi en. Nu har vi gjort det trots starka tvivel. Är bara och hoppas på att vi gjorde rätt. Annat går inte att göra.

Vi åkte till Kyrkans hus igår där det var drop in. Trots att många redan bör ha gjort bort vaccinationen så var det ändå galet mycket med folk. Den 40-50 meters långa och kalla kön utanför dörrarna såg inte lockande ut men när vi nu väl hade bestämt oss för att göra bort det för att äntligen få slippa dom söndernötande funderingarna i skallen så tog vi tjuren vid hornen och ställde oss för att invänta våran tur.

Klockan gick och folk började känna sig irriterade, det var dålig information om vad som gällde plus att det var riktigt kallt att stå där. 45 minuter senare började en sköterska ropa att: som alla vet så stänger vi klockan 19.00. Klockan var då tio i sju och det återstod fortfarande 10 meter av kön därifrån jag och P stod. Sköterskan fortsatte att säga att kön kommer att bli avkapad men att dom som ville chansa och stå kvar fick göra det men att det inte fanns några garantier för att man skulle få komma in. VA FAN!!? Skämtar dom med oss? Ja, det var det inte bara jag som tänkte kan jag lova. Skulle man ha stått där och frysit häcken av sig i onödan? Ja, jag kände hur irriterad jag blev.

En stund senare började dom räknar in ett sista antal personer som skulle få vaccineras. Vid 15:e personen bakom mig och P klipptes kön. Puuuh! Vi drog en lättandes suck. Äntligen fick vi oss lite värme med.

Hade jag varit en utav dom som fick vända och åka hem efter att ha stått och köat så där länge hade jag nog personligen sett till att bomba ner stället :-P Men som tur var så slapp jag det.

Väl inne fick vi fylla i ett papper och så småningom gå och sätta oss och vänta på att få bli stuckna. Är det ändå inte rätt sjukt? Vänta på att bli stuckna!? Vem vill göra det egentligen? Inte då jag. Nå ja.

Vaccination


Önskar att jag kunde säga att allt gick prima men det gjorde det inte. Själva sticket kändes knappt och jag tänkte att det här gick ju bra men direkt efteråt kände jag hur en obehaglig känsla spred sig genom kroppen. Allt började snurra och jag började må illa. Shit tänkte jag och gick och satte mig. Det blev dock inget bättre, istället började allt ljud försvinna och det började susa i öronen. Ja, jag höll på att svimma. P gick och sa till en sköterska som kom och frågade hur jag mådde och kort där efter drog hon ner mig på en stolsrad för att ligga en stund och höjde samtidigt upp fötterna. P gick och hämtade vatten och efter några djupa andetag började det kännas bättre. Usch så obehagligt det var. Jag började verkligen se mig omkring efter närmsta papperskorg om jag faktiskt skulle vara tvungen att kräkas eftersom det inte var långt ifrån.

När det nästan kändes som vanligt igen satte jag mig upp och det var då det började kännas aningen pinsamt för att jag insåg hur mycket folk som kunde ha sett allt ståhej. P tröstade mig med att jag ändå inte kände någon där och det gjorde jag ju faktiskt inte. Sen var det ju inte direkt inplanerat men ändå.

Idag, en dag senare är formen betydligt bättre. En vänster arm som gör ganska ont men det är uthärdligt i alla fall. Bortsett från det så hade jag lite frossa i gårkväll när vi kom hem men annars har inga andra symtom synts till.

En summering då. Det känns skönt så här efteråt att ha gjort det men en dos nr 2 skulle inte komma på fråga :-P




Anna Anka eller Kalle Anka?


Anna Anka&Kalle Anka



Ja om ni inte har hört det så sitter Anna Anka på utmanarbänken. Det är inte längre bara EN anka med i bilden. Anna är klar för 4 stycken olika program i TV 3 framöver. Först ut är sex jul program - "Anna Anka och hennes vänner", som dessutom sänds samtidigt som SVT:s klassiker "Kalle Anka och hans vänner" på julafton.

Är det ändå inte lite sjukt? Vem får flest tittare? Håller sig folk till traditionen och Kalle Anka eller är dom sugen på något nytt och väljer då istället den populära dramadrottningen Anna Anka?

De andra programmen med Anna ska sändas under våren.




Brr !!


Hallå mina vänner, hoppas ni har haft en mysig morgon. Själv har jag suttit i telefon som bara pipit upptaget, Suck.

Vidare så visar termometern några minusgrader, brr! Ser så där kyligt ut ute. Nu är det verkligen snart vinter på riktigt. Hade det inte varit bättre med strålande sol och 25+? Nå ja, vintern har även den sin charm.

Får se vad dagen har att erbjuda men just nu blir det bara till att ta det lugnt och zappa sig runt bland tv-kanalerna en stund och surfa lite på Internet. På tal om det så ramlade jag precis över den här.

Tyckte den va lite kul :-P

 

 

Nå nu ska jag återgå till mitt och försöka tina lite. Förflytta händerna från tangenterna till under filten. Ha det toppen :)





And so a new week has began


Godkväll i bloggträsket!
Då har den nya veckan börjat. Mötet gick bra idag. Inga konstigheter alls bortsett från att dagsformen som jag trodde hade rättat till sig på morgon visade sig skulle fortsätta vara lite halvtaskig. Närmar bestämt upp och ner som i en berg och dalbana. Hade önskat att den kunde bestämma sig men det är inte mycket att göra åt.

Efter dagens göra stannade jag en stund hos P:s mamma på Leris och väntade in honey som skulle sluta för dagen. Efter drygt två timmar dök han upp, lagomt till fiskpinnar och potatis som stod på spisen. Ett ganska underskattat krubb som enligt mig vissa dagar håller världsklass :-P

Men nog om det. Känns som om det blir en tidig kväll ikväll. Nattens dåliga sömn börjar ta ut sin rätt. Kanske att man skulle tända ljus i sovrummet och mysa till skuggorna som kastas mot väggarna. Slå på musik, flirta till sig lite massage och bara känna lugnet en stund innan Johnblund förhoppningsvis tar mig i hand.

Vi hörs mer i morgon. Natti,natti!




Sömnlöst


Usch vad dåligt jag har sovit i natt, fy och elände. Har haft ont i ryggen och magen omvart annat hela natten. Vaknade med ett ryck när väckarklockan ringde halv tio och var galet trött men det var inget en varm dusch inte kunde rätta till. Känner mig som en ny människa igen.


Vad har ni för planer för dagen?
Själv ska snart börja sätta fart, föna håret och lägga på skönhetsmasken. Ska iväg på möte så man måste ju se någorlunda anständig ut :-P

Därefter har jag inga direkt planer. Kanske tar mig en promenad i det friska vädret. Solen skiner och det ser riktigt tilltalande och härligt ut utanför fönstren :)

Ni får ha det bra så hörs vi senare. På återseende folks!




Fartfyllt och trevligt


Nu är ännu en dag snart passerad. Blev verkligen en heldag idag men nu är äntligen rumpan bekvämt placerad i soffan framför tv:n och där ska den få vara tills sängen kallar.

Hur har ni haft det?
Här har det varit aningen hektiskt men ändå trevlig. Känns skönt att vara tillbaka på hemmaplan efter en mycket rolig helg :) Hoppas inte det dröjer allt för länge tills nästa gång.


Jag i soffan

Godkväll allesammans :) Hörs i morgon!

 

 


Grattis till alla pappor


Våffla


Ja idag är det dagen vi ska visa uppskattning till våra farsgubbar, ni har väl inte glömt? Här hemma hos mamma och pappa håller ett stort lass med våfflor på att ta form. Ska bli jätte gott!

Pappa har fått en stor kram och nougatfylld choklad på morgon vilket jag tror han blev nöjd över trots att han genast började sucka och ta sig på magen hehe. Lustigkurre där!

Efter den lyxiga våffelfrukosten och lite eftermiddagshäng är det dags att börja rulla mot Luleå igen så vi hinner förbi nästa pappa. Nog är det tur ändå att det inte finns fler med i bilden. Två stycken räcker gott och väl :-P


Hur firar ni Fars Dag?




De lovade bilderna


Har kännt mig bakis idag trots torra strupen igår, Suck! Men det var det helt klart värt :) Här kommer lite bilder från gårkvällen.

China&Bowling



Framme hos mamma och pappa


Nu har vi landat i Kalix och sitter och surrar vid köksbordet innan det är dags att göra sig i ordning. Tror kvällen kommer bli riktigt trevlig. Förhoppningsvis hinner Maria och Simon komma i tid. Hon ringde precis och sa att bilen hade strejkat men dom skulle tydligen byta några delar och sedan trodde hon att dom skulle kunna köra vidare. Men det är ju så typiskt!!

Har sparat mig hela dagen så att jag ska kunna klämma i mig massor av god mat på China, det svåra lär bli att välja vad man ska smaska på från menyn den här gången. Vidare så har jag självklart laddat upp ordentligt för att kunna ge dom en omgång i bowlingen därefter :-P


Men nu är det dags att kila, piff puffet väntar. Ha en underbar kväll! Bjuder på bilder senare ikväll eller i morgon beroende på vad klockan hinner bli :) Kram




Vaccin eller skyddsmundering


Godmorgon! Hur har ni det? Själv sitter jag nermyst i soffan för lite morgontv innan det är dags att hoppa in i duschen och börja packa och sedan rulla iväg mot Kalix.

Åkte till Lerbäcken igår eftermiddag och då kom mitt inlägg om svininfluensan på tal. Nu är det löst!! P:s mamma demonstrerade haha.

Munskydd&Skyddsglasögon


Ja, vad ska man säga. Jag höll på att dö av skratt när hon kom i munskydd och skyddsglasögon och sa att hon var redo för stan.

Självklart menade hon inte allvar så när vi hade återfått lugnet och hon hade återgått till sin vanliga utstyrsel så gjorde vi slag i saken och gick ut till bilen för att åka iväg för att göra stan osäker.

Hittade bla en skitfin klänning men givetvis så var det dragkedja i sidan som knappt ville gå igen sista biten. Ja, brösten hamnade minst sagt i armhålorna och såg helt squeezade ut framifrån. Med andra ord inte alls fint, så den fick hänga kvar på galgen i butiken :-P

Istället tröstade jag mig med ett helläckert snö halsband och ett par snö örhängen som jag varit kär i länge men varit lite för snål för att köpa. Men bättre sent än aldrig! Förutom det så fick jag också med mig ett par benvärmare med sidenband hem från Cubus. Lägger in bilder senare när jag swischar om för kvällen :)

Men nu väntar duschen. Ha det toppen, Ciao!




Djuriskt


Paris Hilton dök upp i en djurisk outfit på hennes lilla syster Nicky Hiltons födelsedagsfest.
Frågan är om det är...

Paris Hilton

 

...Snyggt enhetligt? Eller fult övermatchat?

 




Jävla flunsa


Hej alla glada och sura för den delen med. Torsdag idag alltså, vilket innebär att det är fredag i morgon- IGEN!? Inte för att jag klagar :-P Ser fram emot den här helgen. P är ledig och vi åker till Kalix i morgon för att hälsa på mamma och pappa och sedan träffa en rad kompisar på kvällen, gå ut och äta chinamat och sedan bowla. Ska bli riktigt skoj!

Hur är det med er då? Tycker det har varit lite halvtaskig uppdatering hos många vilket nog inkluderar mig själv visserligen, men jag har helt enkelt haft fullt upp med annat. Kanske gäller er också? För ni ligger väl inte insjuknade i den omtalade svininfluensan? Och på tal om det. Hur resonerar ni kring vaccinet? Är ni för eller emot?

Svininfluensa


Själv vacklar jag fram och tillbaka hela tiden och fråga mig egentligen inte varför. Vissa dagar anser jag att influensan bara har blivit så uppstorad som så mycket annat har blivit. Att dom som sitter bakom löpsedlarna spelar på våran rädsla och att det inte är så farligt som det låter. Att dom som faktiskt dött även har haft någon bakomliggande orsak som bidragit medan jag en annan dag tänker att man kanske ändå skulle gå och få sig ett stick i armen. Framför allt för sig själv men också för att inte smitta andra.

Men då dyker genast tankarna upp om att alla måste ta vaccinet för att det egentligen ska fungera eftersom att den som vaccinerat sig ändå kan få smittan. Bara för att den blir lindrigare hindrar ju inte att hon/han träffar någon som inte har vaccinerat sig som då likförbaskat kan smittas och få den "stora" flunsan. Sedan finns det ju dom som av någon anledning inte får ta vaccinet, dom som inte har något val! Och inte för att tala om biverkningarna som vaccinet kan ge. Vem säger att det bara är dom symtom som dom går ut med som kan hända? Man kan ju inte påstå att vaccinet har hunnit bli särskillt bearbetat och forskat i, eller? Se bara till Schweiz som väljer att ge ett annat vaccin till barn, gravida och äldre. Någon anledning måste det ju finnas till det tycker jag. Ja, tankegången kan fortsätta hur länge som helst. Tycker bara att det är ett elände när man hör olika saker, från dag till dag. Saker som till och med motsätter varandra. Hade det inte varit så hade det förmodligen inte skapat dessa tvivel, tvivel som jag vet inte är bara jag som har.


Ja, vad tycker ni? Kommentera gärna.





Videon som väcker uppmärksamhet

 



HAR NI HITTAT VIDEON!? Jag trodde jag hade gräft ner den i en kista så långt jag kunde och svalt nyckeln säger en generad Laila Bagge till Aftonbladet och jag kan faktiskt förstå henne.




Det nya tillskottet


Hej allesammans hur har ni det?
Här är det kanon. Pigg och utvilad vilket inte hör till vanligheten. Har placerat mig skönt i divanen och sitter och slevar i mig lite frukost samtidigt som jag surfar runt bland lite bloggar.

Igår var vi och hälsade på Tero och Cenitha och fick äntligen se det nya tillskottet Klara. En riktig ögontjänare :) Hade med oss kameran för att kunna dokumentera lite med självklart skulle batteriet dö efter två bilder. Så typiskt! Men, men det är alltid något :-P

Cenitha&Klara



Vad ska ni hitta på idag?




Nyhet



Lara Stone


Franska Vogues favoritmodell Lara Stone som den senaste tiden synts i stora kampanjer för bland annat Calvin Klein och Givenchy ersätter Madonna i Louis Vuitton kampanjen.




Day off


Igår tog jag en day off för tankar, funderingar och känslor. Tyckte mig ha rätt till dispans från bloggandet. Nu är jag lugn igen och tankarna är hyffsat på plats och jag kan tänka både framåt, bakåt och fokusera här och nu. Jag tror att det är viktigt att ta sig tid att stanna upp. Tända ljus och tänka tillbaka på dom månader/år som gått. Hur mycket glädje man haft och hur många timmar man har skrattat men givetvis även blicka tillbaka på dom tyngre stunderna också. Tänk egentligen hur mycket man lärt sig av det som varit, dom första kapitlen i livet. Utan just dom, oavsett om det är bra eller dåligt, hade man förmodligen inte varit den man är idag.

Studenten

STUDENTEN, en utav mina roligaste stunder hittils! Också slutet av ett stort kapitel.


Men nu är det slutfunderat för den här gången. Jag är tillbaka :)

Hoppas allt är bra med er. Här blev det en tidig morgon efter att P har åkt till jobbet och Sofia som sovit här, har begett sig till tandläkaren. Det är faktiskt ganska mysigt. Det infinner sig en stämning, en omtyckt sådan. Jag tror jag håller mig fast vid den tills Sofia är tillbaka för ett par timmar innan det är hennes tur att åka till jobbet.

Ska flytta rumpan mot köket för att göra frukost. Ha det toppen. Kram på er!




Allmänt babbel


Godmorgon! Hur har ni det? Är ni ett med baksmällan på morgon? Här mås det prima :) Var inte så dumt att ha en myskväll hemma igår trots allt. Känns som om det var rätt val att göra. Stod länge i valet och kvalet om vi skulle ta oss till festligheterna i Bredviken för att sedan åka tillbaka till Luleå igen på natten men vi tog vårat förnuft till fånga i sista stund. Får hoppas att det passar bättre nästa gång helt enkelt.

Hur ser planerna ut för idag då?
Blir det bara den vanliga trötta och sega söndagen eller har ni något inplanerat? Min agenda ser rätt tom ut. Eventuellt ska jag ta mig en promenad lite senare och kanske plocka ihop lite här hemma och sen ikväll blir det mest troligt middag hos P:s föräldrar. Ungstektlax- Åh så jag har längtat! Så jäkla gott.

Men först lite mys framför tv:n. På återseende folks!




lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!