091002


Tiden går verkligen om en ibland, man hinner inte med. Det är redan oktober och innan vi vet ordet av så samlas släkt och vänner för den årliga julmiddagen. Har smällt till och blivit kallt, ja riktigt kallt bara från den ena dagen till den andra. Tycker att det var nyss man stuvade in alla bylsiga vinterkläder i garderoben och nu dröjer det inte länge tills dom ska fram igen. Ja när jag tänker på den krypande kylan får jag nästan lite ångest. Det går för fort. På tal om det måste jag hitta mig en ny vinterjack, den har verkligen gjort sitt. Har använt den i flera säsonger. Undra varför jag egentligen hängde in den i garderoben igen? Kanske är det separationsångesten som med allting annat hehe. Nå ännu finns det lite tid för att hitta den rätta ;-P

Hur har ni det då? Själv njuter jag av lugnet och jag tror faktiskt att det ska få förbli så, åtminstone till P slutar för dagen. Det är ju trots allt fredag :)

Såg ni idol igår? Herregud så pinsamt när Camilla trodde sig ha gått vidare när det i själva verket var Carolina Jihde ropade upp. Man skulle nog ha känt för att dra ner rullgardinen och aldrig mer dra upp den igen. Nästan så att man skäms lite med henne men tycker samtidigt att det sas tydligt så hon hörde väl helt enkelt det hon ville höra.


Ska återgå till mitt. Sofia ringer precis. Kram på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!