Äntligen hemma


Jäkla vilken tid det tog att fixa kaluffsen idag, är inte hemma för än nu. Nä skämt och sido så har det varit en fartfylld dag. Fick äntligen komma till min egna frisör som blev helt förstörd när hon såg hur den förra klåparen hade klippt mig under tiden hon hade semester. Hon såg på mig med stora ögon och frågade vad i hela världen det var som hade hänt?! Jag kastade snabbt ur mig "jag vet!" och förklara hur det låg till. Ja, mitt missnöje blev trots mångas nekande bekräftat trots allt.

När chocken hade lagt sig började hon som vanligt med att färga för att sedan gå över till det mindre roliga, klippningen. Hon visste faktiskt inte riktigt hur hon skulle lösa det till en början. Men 45 minuter senare var jag färdigklippt, kanske dock inte riktigt som jag hade velat men på ett sådant sätt som var nödvändigt. Så jag kan inte vara annat än nöjd. Alla frissiga toppar är borta och håret är äntligen genomklippt ordentligt och alla etapper smälter samman.

Är bara till att börja om från ruta ett, le och se glad ut och för Annas del så var det sista gången hon hade semester :-P

Men innan vi är färdiga för den här gången så ska jag tillbaka en sväng i morgon och lägga i några mörkare partier då det inte riktigt blev som det var tänkt där heller hehe. Så jag återkommer med det färdiga resultatet.


Väl klar plockade jag på mig några produkter och gick och betalade för mig. Gick på toaletten och sedan vidare ut mot stan men kommer då plötsligt på att jag glömt påsen med produkterna inne på toaletten och rusar tillbaka för att förhoppningsvis hinna före någon annan. Men självklart var det någon jävel, ursäkta språket som hade snott påsen och där stod jag nu utan produkter igen. Jag fick kämpa för att inte ge ifrån mig ett argt vrål och istället kände jag hur det kraftigt bolmade ut rök ur både öron och näsborrar och hur hornen började växa fram i pannan. Jag blir så jäkla irriterad att inte folk kan låta bli andras grejer!! Så länge var jag inte borta. Hade jag sett den skyldiga hade hon fått höra både det ena och det andra vill jag lova. Istället blev jag nu tvungen att så glatt som möjligt gå tillbaka till produktshoppen för att köpa nya grejer.

Blev dock igenkänd och det kom fram vad som hade hänt och fick genast medlidande. Som lite plåster på såren gav dom mig 30% på köpet vilket var väldigt uppskattat.

Med ett hårt grepp om påsen gjorde jag mig ett andra försök till att gå på stan. Efter en stunds tittande mötte jag upp P för att hämta bilen på hans jobb för att sedan åka vidare mot Lerbäcken.

Kvällen kom och 21.00 hämtade jag hem P från jobbet och nu har vi myst ner oss i divanen för lite kvällstv innan det är dags för sängen. Känner mig riktigt trött och huvudet lever sitt eget liv.

Grimage

God natt med er, vi hörs i morgon. Natti, natti :)





Mary Kay partyt


Mary Kay


Var jätte trevligt :) Bjöd på både information och skratt om man säger så. Vet inte riktigt vad vi var på för humör. Kvällen till ära var det hudkonsultation som gällde och det vara bara att kavla upp ärmarna för att avlägsna all tidigare make up. Den nakna sanningen kom fram och de hemska finnarna blottades. Hehe. Slutligen gick vi därifrån som nya människor, silkeslena som babyrumpor.

Gick vidare hem till Sofia och efter en stund kom P också förbi. Satt och surrade en stund och begav oss sedan hem till oss istället. Stackars Sofia, hon har fått sova på divanen i natt :-P

Nu däremot måste jag rusa. Ska snart åka iväg till frissan samtidigt som P och Fia avlägsnar mot jobbet.

Vi hörs senare. Wish me luck!





Jag ger upp


Har inte sovit bra i natt heller. Samma visa igen. Verkar inte vara meningen så det är väl bara att gilla läget.

Har satt mig till rätta i divanen för lite morgontv och sedan blir det att ta tag i dom dagliga morgonbestyren innan det är dags att ta vara på ytterligare en dag.

Har inte hunnit smida några direkt planer men P är ledig så något ska vi nog hitta på fram till dess att jag ska åka iväg till Sofia kring 16.00. Ska fördriva någon timme hemma hos henne eller evnetuellt ta en snabbfika på stan innan det är tid för att plocka upp Hannah som slutar jobbet för att sedan bege oss mot kvällens Mary Kay party 18.30. Blir nog riktigt trevligt!

Men nu ska jag återgå till mitt. Vi hörs senare folks, Ciao!




Vad tror ni?



Vad är det som klart och tydligt putar ut när Lady Gaga kliver av "hojjen"?


Ja någonting är det ju i alla fall..!?

Inte konstigt att poppfenomenet har lockat miljontals tittare på Youtube. Är det så att hon har både kvinliga och manliga könsdelar? Man börjar ju fundera.




Tagen på sängen


Hade precis stängt av väckarklockan och satt mig upp på sängkanten på morgon så ringde Malin som ville komma förbi på en morgon kaffe/te. Herregud vilket morgonpigg människa. Vem har skrämt upp henne var min första tanke. Själv var jag fortfarande i nattmössan och fattade inte riktigt vad hon sa men så småningom gick det in :-P

Nu några timmar senare har hon både varit och farit. Blev lite skitsnack och så fick hon givetvis sitt te. Dessutom i två omgångar. Men det var trevligt!

P jobbar till 21.00 ikväll så får se vad man hittar på. Nu tänkte jag då minsann få mitt dagliga "morgonmys" som nu istället blir eftermiddagsmys.

Har inte alls sovit något vidare i natt. Förstår inte varför jag sover så dåligt. Har bara vridit och vänt på mig hela natten. Jag som trodde att den egna sängen skulle lösa problemet men inte det. Jag håller tummarna för en förbättring om jag ska förbli människa.

Dags att dra upp filten över näsan en stund, vi hörs senare. Kram på er!




Slut på helgen


Nu är vi hemma i stan igen. Helgen har verkligen varit toppen! Har varit jätte kul att träffa Jonas lite. Mamma och pappa med för den delen, men dem har vi ju träffat lite mer nyligt i alla fall. Men trots det känns det väldigt skönt att vara hemma. Hoppas att jag får ta igen några nätters dålig sömn. Men det är väl så när man inte får sova i sin egna säng. Hur har ni haft det?

Det man däremot hade glömt bort för tillfället var eländet med soffan. Nu är det inget soffmys på avstånd inte. Istället har vi klämt ihop oss på divanen för lite kvälls- tv. Får se vad EM säger i morgon, har redan skickat ett mail där vi skrivit hur det ligger till. Hoppas verkligen att de inte börjar tjorva som tidigare då det var fel på dynorna men starta dom kriget så är det också det dom ska få. Känner mig beredd på de flesta beskyllningarna för att det ska låta som om att det är vårat fel som har hoppat i soffan eller dyl. Men,men det återstår och se. Kanske får vi ett annat bemötande den här gången?

Nu ska jag återgå till P som febrilt försöker få uppmärksamhet. Godkväll!





Ett ansiktslyft


Ni som har kikat in här i natt eller idag på förmiddagen har förmodligen tänkt what a hell? vad är detta? Lite rörigt kanske? hehe. Här har ni anledningen. Tyckte det var dags för lite uppdatering av bloggdesignen. Det har tagit en massa timmar att få till allting eftersom man inte är någon datahacker precis. Men det var det helt klart värt. Känns nytt och fräscht igen. Får tacka P och Jonas för deras tappra insats. Hoppas ni gillar den :)

Gamla loggan

Gamla loggan. Vilken tycker ni bäst om?


 

 

 


God mat ikväll igen :)


Hej hur har ni det? Här har vi precis avnjutit en god middag. Skinkstek med hasselbackspotatis, sås och sallad stod på menyn så än en gång har man blivit mätt och belåten.

Jonas har just åkt iväg till sin pappa för att hejja på gubbarna i kvällens hockey och därefter funderar vi på att åka och bowla. Men det återstår och se hur det blir. Fanns bara lediga banor klockan 20.00 och sedan 22.30 och halv elva är jag rädd för att man har hunnit somna :-P

Under dagen har vi varit förbi Sussi och Janne en stund. Där kände man av stressen inför dopet nästa helg direkt man klev innanför dörren. Dom hade tydligen en hel del att stå i när gästerna skulle bli några fler än vad dom kanske hade trott men trots det fick lite av det sociala livet också plats. Grabbarna åkte iväg för några ärenden medan jag passade på att surra med Sussi och en lite grinig Lillan en stund.

Ska gå och göra mamma och pappa sällskap i soffan. Vi ska vinna pengar i postkodsmiljonären ;-P

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!





Inte riktigt som det låter


Måste börja med att kommentera förra inlägget om att soffan har gått av på mitten. Det är inte riktigt så illa som det låter. Det är ett fäste som har lossnat helt enkelt. Ni vet divansoffor är ju som i två delar. Haha vilka reaktioner! Nå ja.

Kom till Kalix kring halv 6 tiden i går eftermiddag. Jag och Jonas tjuvstartade en stund innan P. Väl framme åt vi mammas underbart goda tacopaj. Skulle kunna äta hur mycket som helst men någon gång måste man ju stoppa :-P

Tacopaj


Därefter åkte Jonas en sväng till sin pappa som inte visste att han var hemma och gav honom en suprise bakom ytterdörren.

Vi här hemma sysselsatte oss med att se idol under tiden.

Lagomt tills det slutade dök Jonas upp igen och nu var dat dags för efterrätt och en utklassning i Risk. Sagt och gjort så visade jag vart skåpet skulle stå efter att ha klarat upp mitt uppdrag som var att besegra de gröna (mammas) armer fast än det såg väldigt mörkt ut ett tag.

Pappa kom hem från jobbet och efter lite mat för hans del gick han och mamma och lade sig medan jag, Jonas och P satt i ett enda lan av datorer. Jonas höll på att installera päronens nya plättvändare och där någon gång sinade de sista krafterna och det blev sängen nästa.

Har inte alls sovit särskillt bra i natt, sitter oh gäspar och känner mig allmänt seg i hjärnkontoret men det tar väl sig så småning om. Har ätit frukost och socialiserat allihopa en stund på förmiddagen och nu återstår det och se vad dagen har att erbjuda. Vad ska ni hitta på?

Ska börja röra på mig, vi hörs senare :)




Jonas har anlänt


Jonas


Efter lång väntan på de jäkla väskorna sitter vi nu här på golvet i vardagsrummet. Varför sitter vi nu på golvet då? JO det ska jag tala om. Soffan rasade helt enkelt eller som P sa att den gick av på mitten. Haha. Detta är ju ett skämt och man kan inte göra annat än att skratta. En relativt nyköpt soffa som man inte kan sitta på? Kanske är det EM:s sätt och visa den otroligt bra kvaliten!? Nå det är upp till dem att fixa nu.

Ska återgå för att vara lite social och skratta åt eländet. Ciao!





Kallax nästa


Godmorgon allesammans! Sovit gott? Det har jag, precis som väntat. Var så jäkla trött igårkväll men nu är jag pigg och utvilad igen :)

Är drygt 3 timmar tills jag ska befinna mig på flygplatsen för att hämta upp Jonas när han kommer med flyget men innan det blir det lite soffmys och sedan duschen.

Därefter blir det att åka tillbaka hit en stund så Jonas får se lägenheten och plocka ihop de sista sakerna som ska med till Kalix. Får se om vi väntar tills P slutar eller om vi åker en stund i förväg eftersom vi ändå kommer ska sitta i olika bilar.

Men nu ska jag återgå till tvn en stund. Vi hörs senare, ha det fint så länge!




Trött är bara förnamnet


Nu har vi äntligen bockat av i stort sett allt på to do listan. Gösses vilken dag! Den har verkligen bjudit på blandad kompott. Bildoktor, frissa, tvättning och massa annat "kul". Längtar enormt till sängen nu. Känns som om man kommer sova gott i natt :)

I morgon åker vi till hemtrakterna igen. Min bror kommer hem från götet så P har bytt jobbhelg så vi kan passa på och träffas lite. Får se om man känner igen honom :-P

Men nu ropar snarklådan. Godnatt med er!





Späckat schema!


Måste medge att jag inte varit någon vidare bloggerska de senaste dagarna. Men ibland hinns det verkligen inte med. Fick inte någon lucka för att blogga igår. Efter den mycket trevliga fikan följde jag med Sofia hem och fortsatte lite där vi slutade sist och genomgick en plågsam brynplockning. Ja, det gjort så jäkla ont vilket det inte annars brukar göra. Givetvis känns det ju men inte mycket mer än så men tro mig igår fick jag verkligen leva ut det man brukar säga om att ska man vara fin får man lida pin hehe. Men det var helt klart värt det, reslutatet blev riktigt fint :)

Kring 7 tiden kom sedan P och hämtade upp oss för att åka hem till oss och få oss lite käk. Vi såg på Idol och Efterlyst och surrade strunt och därefter hamnade vi i någon övernaturlig stämning och började berätta spooky things. Ja där en stund var vi verkligen inne i en bubbla hehe.

För att sedan skaka av oss lite innan vi skjutsade hem Fia som inte kände sig helt nöjd över att sova själv åkte vi och spanade på egen designade hus. Vissa har det så jäkla snyggt alltså!


Idag är vi däremot lediga både jag och P och har galet mycket vi skulle behöva göra. Skulle kunna räkna upp allt men då skulle jag få hålla på tills ikväll så jag tänkte därför strunta i det.

Börjar vara dags att rotera. Vad pysslar ni med idag?





Måste rusa


Sofia ringde precis och satte tidspress på mig. Hon ville få lockat in mig till stan för en fika tillsammans med henne och två andra kompisar. Och jag som bara hade tänkt ta det lugnt hemma idag?! Men, men planer är till för att ändras. Blir säkert trevligt.

Dags att göra sig i ordning. Ser ut som en trollpacka för tillfället. Vi hörs senare!




Vilken dag


Har inte varit hemma på hela dagen var av den dåligt uppdateringen. Åkte till Ulrika och socialiseraden på förmiddagen och där blev jag till efter halv 6 någongång då jag begav mig in mot stan för att möta upp Sofia som slutade jobbet.

Vi gick och handlade lite och gick sedan hem till henne för att ladda inför kvällens idol. Var väl egentligen inget jätte kul avsnitt ikväll men det har varit trevligt ändå :) Har hunnit med en hel girltalk men snart tar vi paus för den här gången då P hämtar upp när han slutar jobba.

Ska återgå till Sofia en stund till innan det är dags att ta på sig skorna. Hon ser så pillemarisk ut där hon sitter. Jag undrar just vad hon tänker ??

Vi hörs, Godkväll på er!





Färgens förbannelse


Hej mina vänner! allt bra med er? Själv har jag ingen vidare dag. Humöret är inte där det ska och besvikelsen kommer ikapp en. Mer än så delar jag inte med mig.

Gårdagen var rätt lugn och skön. Vi "var" egentligen bara tills dess att Sofia ringde kring 8- halv nio tiden på kvällen efter en hjälpande hand. Hon hade misslyckats med en färgning eller rättare sagt flera färgningar av håret. Efter 3:e färgningen lyckades hon i alla fall stanna upp och tänka va fan ska jag göra? Jo jag ringer Sandra hehe. Hon är för gullig men hon har verkligen en tendens att lyckas med det mesta.

En kvart senare hade jag klätt på mig och satt mig i bilen, Räddningspatrullen var på väg :) Jag hämtade upp henna för att åka och köpa ytterligare en färg. Stackarn skulle ju jobba på morgon. Paniken lös i hennes ögon.

Tack vare Kvantums öppettider fick vi tag i en ljus guldbrun toning som vi åkte hem med för att exprimentara, dock med vetskapen om att det kunde bli lite hur som helst med tanke på att hennes hår redan hade fått mer än den rekomenderade dosen av både färg och toningar.

Hårfärg


Väl klara fick hon för sig att det fortfarande inte var bra och ville åka iväg och köpa ytterligare en färg. Klockan hade dock hunnit bli för mycket. Och tur var väl det. Håret var nu inte alls så tokigt enligt mig men i hennes värld var det både grönt och grått. Men vad kunde hon göra..?

Hon sov på soffan hemma hos oss i natt och när vi vaknade på morgon så sa hon att hon hade landat lite och tänkt igenom det hela och kommit fram till att det var tur att Kvantum hade hunnit stänga och att hon ska gå till hennes frisör och bekänna sitt eller rättare sagt sina misstag.

Själv tycker jag fortfarande inte att det blev så tokigt och framför allt inte nu på morgon då hon fick chansen och styla till det lite. Och vem vet, kanske att hon själv också hade börja komma till insikt om att det inte riktigt var fullt så katastrofalt som hon fick det att låta när hon hakade på sig ryggsäcken och begav sig mot jobbet.

Detta kaos kommer helt klart bli något man tänker tillbaka på och skrattar åt :-P

Ska börja kila. Ha det bra så länge!





På persiskt vis


Gårdagens bio blev en succe.
För att vara en svensk film var den helt klart i toppklass.

I vanliga fall hade man börjat fundera på refrängen när eftertexten börjat rulla men nu hade vi istället hela kvällen framför oss då vi var tvungen att gå på en tidigare föreställning.

Planen var nu att testa det nya mexikanska stället "Tapa Chula". Problemet var bara att hitta det först hehe. Efter att ha ringt eniro efter adressen hittade vi så småningom rätt. Väl inne så var det dock fullbokat. Ändå syntes inte en själ till men vad kunde vi göra. Bättre lycka nästa gång!

Istället åkte vi vidare till ZAN, en restaurang med inslag av persiskt som vi heller inte hade provat tidigare.

ZAN

Mätta och belåtna åkte vi hem till Tero och Cenitha för ytterligare kvällshäng innan vi tillsist åkte vidare hem till sängen.

 

Idag däremot är det lugna söndag. Har inte gjort många knop sedan uppstigning men vi får väl se hur dagen artar sig. Pappa ringde precis och frågade om jag var sjuk när jag inte bloggat någonting men here it comes ;-)


På återseende folks!

 

 

 

 


Grillning under my umbrella ella ella...


Givetvis var inte vädret med oss så himlen öppnade sig perfekt till grillningen igårkväll. Inget skyfall men det räckte gott ändå. Men trots det var humöret på topp! Vi fick oss god mat och sällskapet var det inget fel på heller :)

The gang

Fint uppradade som vid en skolfotografering. Ända skillnaden är den otroligt
snygga soppåsen nere till vänster :-P


Idag är det nya tag och vi har varit och lämnat in bilen hos Sven på morgon för att få insatt motorvärmaren så det är gjort när det helt plötsligt smäller till och blir skitkallt.

Nu däremot sitter vi och slötittar lite på tv och jag ska snart bege mig mot duschen och dagens morgonbestyr. Hade tänkt gå och se Flickan som lekte med elden med Tero och Cenitha ikväll men det är sån jäkla rullians på biljetterna så nu blir det istället en tidigare bio. Därefter blir det att antingen gå ut och äta eller fixa någonting hemma beroende på hur allert man känner sig efter timmarna i biosalongen. Är övertygad om att det blir trevligt vilket som.


Vad ska ni hitta på idag? Hoppas ni får en skön och härlig lördag i alla fall! Kram på er!





I väntans tider


Malin kikade förbi på en snabbvisit tidigare. Nu var det hennes tur att gå en husgesyn. Så nu var det avklarat hehe.

Blev så fruktansvärt seg. Sitter och kikar lite på tv och får kämpa för att inte ögonen ska åka i kors. Sitter och väntar på Janne och Sussi som bör ha hört av sig för ett bra tag sen. Men varför blir jag inte förvånad? Kanske för att det inte är första gången som dom trillar in ett par timmar senare än vad man sagt.

Nå P har inte slutat jobbet än men det hade varit bra att komma igång lite smått så det inte blir middag vid midnatt.

Men nu måste jag fortsätta göra mig i ordning. Ciao!




Fredag igen


Den här veckan har verkligen sprungit iväg. Jag tycker nyss det var helg. Tycker ni inte? Och andra sidan har min veckan bjudit på en hel del roligheter så då går tiden betydligt fortare.

Pratade med Sussi för en stund sedan. Hon hade grillning som förslag för ikvällen villket vi självklart nappade på. Bäst att passa på. Det är alltid lika gott med smaken av nygrillat och nu dröjer det inte länge tills det blir på tok för kallt och vi istället får tände en brasa i kaminen, sätta på en bra film och äta hemmagjord blåbärspaj. Det är visserligen inte dumt det heller men just nu ska sista värmeböljan utnyttjas till max. Är väl inget toppenväder idag men grabbarna får väl om inte annat ta sig något uppfriskande ute vid grillen.

På tal om mat börjar det bli dags för lunch. Magen lever för tillfället sitt egna liv. Kram på er!




Gårdagens kalas


kalas

God mat och trevligt sällskap :)




Sömn är det bästa skönhetsmedlet ;)


Godmorgon, sovit gott? Själv har jag sovit som på rosa moln trots några suddiga drömmar. Har börja få in en sån hälig dygnsrytm, är alltid lika svårt när man mest går hemma om dagarna. Kliver upp kring 9 och somnar stendöd vid 11-12. Känns riktigt skönt! Alldelens perfekt för min skönhetssömn :)

Har bara tagit det lugnt hela morgonen och rått om mig själv. Myst ner mig i soffan, ätit frukost och sett på tv. Men snart är det dags att lägga i en högra växel och gå i duschen och göra sig i ordning.

Börjar äntligen närma sig tills jag får sätta sig hos frissan igen :) Nu är jag less sommarens ljusa nyans. Dags för lite mörkare igen. Hade tänkt hålla ut i två veckor till ungefär men jag vill inte påstå att det inte kliade i fingrarna redan igår när jag växlade några ord med min frisör när jag var in för att köpa vax åt P. Men har jag bestämt mig så har jag.

Senare i eftermiddag blir det födelsedagsmiddag hos P:s föräldrar. Hans pappa fyller år. Är övertygad om att det blir något gott. Däremot det som sedan retar smaklökarna efter maten ska jag försöka hålla mig ifrån. Men nog hade det varit gott med lite tårta :-P Är det otrevligt att inte smaka? Ja jag vet inte.

Vad pysslar ni med idag?





Nattliv


Får börja med att lite snabbt be om ursäkt.. Blev så stressigt på morgon när jag skulle möta upp Malin för en lunch på stan, bloggningen hanns inte riktig med. Var riktigt länge sedan vi träffades eftersom vi har en viss förmåga att alltid låta det rinna ut i sanden. Men nu så :) Fick mig också en husgesyn i deras nya lya. Inte alls pjåkigt.

Malin

Malin vid eftermiddags ryken


Efter några timmar med skitsnack och uppdatering var det dags för Malin att bege sig till jobbet så jag återgick till mitt och mötte upp P som slutade för dagen för att få mig skjuts hem.

Nu en middag senare har jag myst ner mig soffan för att äntligen få skrivet ner några rader. Bättre sent än aldig!


Igårkväll efter stadsturen kom Sofia förbi. Vi käkade middag och såg på idol. Kring 21.30 bestämde vi oss för att gå ut på en kortare promenad, ja en halv timme eller så. Givetvis blev det inte som planerat utan trillade istället in på gården 23.30 igen. Var nästan lite nostalgi att vara ute i höstmörkret, som på den gamla goda tiden. Rundan gick förbi nya Kronan området. Blev skratt och galenskap så det räcker och blir över!

 

Väl hemma var benen som degklumpar. Vi avrundade kvällen och i alla fall jag fick mig en god natts sömn. Tack för en galet rolig men annorlunda walk Fia ;) Det får vi helt klart göra om igen.


Dags att dra sig tillbaka. Ha en fortsatt bra kväll!





God morgon, hur mår ni idag?


Själv är jag piggare än igår men jag hade gärna sovit ett par timmar till men det är på tiden att ta vara på dagens göra. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig in mot stan. Ska tillbaka med lite grejer som inte alls var lika snygga när jag väl kom hem. Ja ni vet hur det är!? Man är helt inne i en annan värld där allting är snyggt och man ser inte allt med öppna ögon. Men det är därför det finns något som heter öppet köp och det tackar vi för. Alla är vi lite för ivriga ibland :-P

Om tiden räcker till ska jag även börja kika efter någonting att ha på mig på dopet. Usch, det är så svårt. Är ju inte så att dop är någon vardagsmat direkt så man har en uppsättning med kläder för sådant i garderoben. Ja vad fasen ska man ha på sig? I det här fallet hade jag önskar att jag vore av det manliga könet. Ett par snygga snygga byxor och en skjorta, KLART!

Vad som händer senare ikväll återstår och se men nu måste jag kila. Duschen kallar. Vi hörs senare :)





Fult blir till fint


Nu börjar dagen gå mot sitt slut och energinivå börjar sakta men säkert rinna ut. Nu är det bestämt kväll hemma hos oss!

Såg att Simon & Thomas har premiär för sitt nya program "Sveriges fulaste hem" ikväll. Hade tänkt ge det en chans eftersom de där knäppgökarna har sina stunder. De har i sina tidigare program faktiskt lyckats göra endel klockrena projekt som från början fått en att rynka lite på ögonbrynet. Sedan finns det givetvis fall som varit raka motsattsen också. Men,men vi får väl se vad de har att bjuda på den här gången!

Hur ser det ut för er i veckan, något speciellt inplanerat? För min del är det än så länge rätt blankt. Veckan är som en öppen bok och givetvis välkommnas förslag ;) Någon som är ledig och kanske vill ta en fika? Nå ja det är oftast de spontana påhitten som är dom roligaste. Kommer tex att tänka på Skellefteå trippen som trots tvivel blev en riktigt trevlig dag.

Sist men inte minst vill jag tacka Tero och Cenitha för gårkvällen eftersom jag glömde göra det i förra inlägget. P hälsar också så gott. Men som man brukar säga, bättre sent än aldrig!

Dags att återgå till rutan. Ha det fint!





BBQ och trevligt sällskap


Gårkvällen var trevlig. Boysen drog fram grillen och tuttade på kolet medan jag och Cenitha fixade med resterande här inne under tiden. Blev ett lyckat resultat och folket verkade hålla med. Ja det blev då ingenting kvar i alla fall =P

Efter den värsta bukspänningen hade lagt sig åkte vi iväg för att köpa lite godis som Cenitha var i stort behov av. Men det har hon all rätt till då hon bara har några veckor kvar till BF :) Hon hade blivit så rund och fin sen sist vi sågs även om hon nu själv var av en annan åsikt hehe.

Tero och Cenitha

Tero och Cenitha


Väl hemma igen åt vi efterätt och slog oss ner för en film. Närmare bestämt Push. Ingen höjdare dock. När eftertexten rullade låg vi som halvdöda sälar hela bunten och det kommande målet var sängen. Och så blev det.

Idag är det Måndag igen och en ny vecka är på G! Vaknade upp just efter åtta av att P höll på att peta på mig och ligga och tjorva i sängen. Han ville dra med mig i samma fall antar jag men jag fick så småningom min hämnd. Allt detta resulterade i att jag inte orkade med den vanliga morgonpromenaden så det får istället bli en eftermiddagspromenad lite senare. Men först lite slötittande på tv.

Ha det bra så länge!




Skinande rent


Ja inte blev det ju tidigare bloggat idag heller men vi har haft fullt upp sedan uppstigning. Började dagen med en promenad direkt från sängen och därefter åt vi lite fukost och sedan har vi städat här hemma idag. Alla eventuella luddiga husdjur är väck från skrymslen och vrår och resten har också återfått sin vanliga färg. Ja helt dammfritt har det faktiskt blivit! Kanske inte ett allt för tillfredställande göra men gud så skönt det är efteråt. Jag avskyr när det är stökigt. Blir bara på dåligt humör :-P

När lägenheten var fylld med doften av skurmedel och allt var skinande rent så åkte vi och handlade hem lite mat inför den kommande veckan och nu sitter jag äntligen här hehe.

Tero och Cenitha trillar strax in genom dörren. Det blir grillning ikväll och lite allmänt umgänge. Ska bli trevligt!

Ja när man talar om trollen. Vi hörs senare!




Ändrade planer


Den här dagen har verkligen gått i vilans tecken. Sitter fortfarande i myskläder och kommer förmodligen inte få på mig något annat heller eftersom klockan snart har hunnit varvet runt. Som rubriken säger så blir det inte som det var tänkt utan det blir till att träffa Tero och Cenitha i morgon istället. Men den som väntar på någonting gott :)

Tända ljus


Ska strax äta middag och sedan väntar det nu istället kvällsmys med tända ljus. Inte alls dumt! Ska kika på United 93 som började precis och samtidigt som vi gör det ägnar vi en tanke till dom som drabbades den 11 September 2001. Ikväll slipar vi på framtiden och bara rår om varandra. Jag trivs!

Ha en trevlig lördagkväl!





Weekend


Hej vänner! Hur är det fatt?

Här är det fin fint. Blev lite sent bloggande idag trots att jag varit vaken hur länge som helst men jag har inte orkat skriva något torrt inlägg eftersom inspirationen legat på noll. Men nu är jag på G igen :)

Började dagen med att studsa upp från sängen kring 9 för att bege mig ut på en promenad. P tittade aningen chockat på mig men hakade tillsist på samtidigt som han funderade över varför han just slösat bort en skön sovmorgon.

Väl hemma gjorde vi frukost och sen återgick vi till sängen en stund och bara tog det lugnt och samlade nya krafter.

Nu ett par timmar senare har vi båda hunnit få oss en uppfriskande dusch och jag som annars alltid brukar fastna i soffan efteråt tog tag i föningen direkt. Riktigt skönt så här efteråt. Frågan är ju bara hur länge man har "anledning" att sitta kvar här nu :-P

Så vad händer idag då? Lutar åt att det blir till att träffa Tero och Cenitha men planerna är ännu inte uppgjorda så dom får jag lov att återkomma med.

Och med det sätter jag punkt för denna gång. Vi hörs senare, kram!





Ni har väl sett?


Om ni inte har följt uttagningarna på idol så är ändå det här klippet något som är värt att undvara några minuter på. Två snubbar som lurar skiten ur juryn. Haha jag höll på att garva ihjäl mig. Så jäkla bra spelat!

 

Är dags att börja göra sig i ordning om jag inte ska behöva åka på middag i myskläder. P dyker upp på drygt en timme. Men gösses så bekväm jag kände mig. Nå det är väl bara att gilla läget och få tummen ur.

Vi hörs senare. Ha en fortsatt trevlig fredag :)




Fredagsplaner


Efter gårdagens inlägg åkte vi iväg för att träffa Sara och Nicklas. Ja Tyra hade gått och lagt sig. De såg ut att ha det bra och vi tittade på roliga filmklipp och berättade alla möjliga lustiga historier så vi skrattade hysteriskt mest hela tiden. Vårat liv förlängdes minst sagt med ett par år :)

P jobbar till 17 idag och därefter åker vi direkt till Leris igen för äta middag och hinna träffa Umeborna lite till innan dom tar sitt pick och pack och åker hem i morgon. Det ryktas om att det blir tacos till middag. Gott,gott! Vad har ni för planer så här på en fredag?

Vidare så fick jag precis ett samtal från Ingela. Börjar vara några månader sen vi pratades vid sist. Hon trivdes tydligen jätte bra med det nya jobbet i Strängnäs vilket var jätte roligt att höra!

Nu ett samtal senare funderar jag på att ta mig ut för en promenad. Är riktigt häligt väder ute! Men först lite lunch.

Vi hörs senare, Ciao!




Societeten från Kalix på besök


Hämtade upp Sussi,Janne och Alicia på Englunds kring 13 tiden och fortsatte vidare mot stan. Började med en lunchbuffé på Exotic. Mycket gott!

Exotic

P och Janne hugger in


Mätta och belåtna fortsatte vi för att shoppa. Killarna gick åt sitt håll medan vi brudar gick åt vårt. Plöjde igenom butik efter butik och hamnade så småningom på Scorett och hittade de fulaste skorna någonsin.

Skor

Vill med dessa skor ge er en tuff utmaning. Kan ni hitta något fulare?

Stövlar

När chocken hade lagt sig hittade jag däremot ett par skitsnygga stövlar. Tiamo 899:- Bilden missvisar dock då klacken och sulan är mörkbrun så dom är mycket snyggare i verkligheten. Eller vad tycks?


Efter stan åkte vi ut till Barnens Hus och Toys 'r' us. Undra just vem som hade roligast!?

Lillan och grabbarna

När det var färdigshoppat åkte vi hem till oss för att vila benen en stund innan dom nu har satt sig i bilen för att rulla hemåt igen. Undra om man kan ha annat än trevligt med dom där tre :)

 

Måste kila, ha det fint!

 

 

 


Skynda skynda!!


Sitter med handduken runt om mig och försöker samla nya kraft för att göra mig i ordning efter en härlig dusch. P är och kollar på bil med Pierre eller hur han nu stavar sitt namn :-P Är inte riktigt säker. Hur som helst så kommer nog Sussi, Janne och Alicia till Luleå idag för att lämna in deras nyköpta Rolls-royce på verkstaden för att få insatt en motorvärmare. Jag och P måste också göra samma. Vi väntar ihärdigt på att Sven ska ha tid, helst innan det är för sent och kölden sätter i. Brrr. Längtar inte tills man måste skrapa rutorna för att åka till jobbet. Annars kan frost vara väldigt fin, som glittrigt täcke över marken. Men just nu njuter vi fortfarande av lite sol och värme eller vad säger ni?  :)

Har samtidigt som jag skrivit suttit och knaprar i mig snart en hel förpackning med sockerärtor hehe. Ja,jag vet inte riktigt hur det kommer sig. Jag skulle bara ta några stycken men så kände jag plötsligt hur jag började sleva istället. Fräscht och gott!



Ska fortsätta göra mig klar för nu kom precis P in genom och säger att jag har bråttom så nu får jag skynda mig!

Vad ska ni hitta på idag?





Kozy in the sofa


Tror jag fastnade i soffan för resten av kvällen när Sofia promenerade hem. Det var som om hon tog energin med sig. Men det har varit en tidig morgon och inte för att tala om en krävande eftermiddag med Sofia också hehe. Har avverkat både skratt och tårar :)

Soffmys

 

Ja vad ska man säga? Har inte kommit längre :-P Inte ens myskläderna har åkt på och det hör inte till vanligheten vill jag lova.

Men nu ska jag se på kvällens Idoler. Än har ingen stjärna synts till.

På återseende!





En lunch senare


Kniv

 

Maten smakade och mätt och belåten knackade Sofia på dörren. Hon landade som planerat kring 14. Har suttit i köket och grävt i oss massa frukt och grönt och nu slog vi just ner rumpan i soffan istället för att slippa träsmaken.

Eftersom det går lite trögt att få ihop raderna tänkte jag passa på och skriva vad Sofia precis uttryckte sig. Då säger hon så här:
- Sandra hur gör du egentligen?
- Eh va?
- Jah det ser ju ut som om du har jättetuttar!

Efter en lång stund av garv fortsätter Sofia:
- Ja, jag tänkte om du hade något trix?
Då drog jag snabbt ihop koftan och med det lämnade vi samtalsämnet med ett gott skratt. Men Sofia, hon påstår sig fundera än hehe.

Undra vad som fick henne att fastna med blicken just där?! Ja menar så stora är dom ju inte. Mitt tips till henna lär väl bli att gå upp ett par kilon i vikt. *Asg* För i min bh hittar hon då inga tubsockor och inget annat för den delen heller.

Nå ska återgå till en helt flippad Fia! Kram på er!





Söt post


Hej vänner! Hur har ni det?

Själv kom jag just knallande hem från tandläkaren. Hade tid klockan 9 på morgon och väl klar där svängde jag förbi en snabbis på apoteket på vägen hem. Men nu är det äntligen avklarat. Är väl inte direkt någon hemlighet att jag inte är något fan av det där stället.

Ska snart göra mig lite lunch så jag hinner svälja sista tuggan innan Sofia trillar in för ett besök. Ska bli trevligt :) Får se vad vi hittar på.

Fick ett så sött inbjudningskort med posten idag. Syns dock lite dåligt. Är självklart mycket finare i verkligheten men jag var bara tvungen att fota det. Var en sån fin dikt med. Nu dröjer det inte länge tills Lillan får namnet Alicia på riktigt " I Faderns, Sonens och den Helige Andens namn" och därmed även blir medlem i svenska kyrkan hehe.

Dopkort

Vi tackar så mycket för inbjudan :)



Nu ska jag kila iväg för lite lunch och sedan börja göra mig i ordning och ta på mig något annat än morgonrock. Det är väl ändå nackdelen med att få besök? Tycker ni inte :-P

Nå vi hörs senare. Ha det bra så länge!





Strax 20.00


Godkväll allihopa!
Har ni fått något vettigt gjort idag? För våran del blev det en tur på stan som jag nämnde tidigare. Tavlan är fixad, amorteringen är gjord och resterande av ärendena med. P har nu åkt tillbaka till jobbet för att arbeta dom sista timmarna medan jag däremot har myst ner mig soffan för att kika runt bland lite bloggar.

Ni har väl inte missat att den onda juryn och alla människor med drömmar som är redo att göra bort sig i tv är tillbaka ikväll? Sveriges största talangjakt Idol sätter igång 20.00 på TV4 och dessa ansikten är tillbaka.

Juryn

Ska ni titta på alla galna uttagningar?

 

Själv tror jag faktiskt att jag ska kika i kväll i alla fall. Uttagningarna brukar kunna bjuda på en och annan lustig filur och en hel skratt :) Så varför inte? Jag har ju lika inget annat för mig.

 

Ska också bli kul att se hur modebloggaren Elin Kling tar sig an uppgiften som höstens stylist. Tv-styling är något nytt för Kling och i en intervju med TV4 säger hon att det ska bli jätte roligt samtidigt som det verkligen är en utmaning för henne. Att idolerna gärna får tycka och sticka ut och ha en egen stil men att det också är bra om de vågar samarbeta. När det sedan kommer till killarnas mode satsar hon på att "freestyla", eftersom att hon inte jobbet med just herrmode tidigare.


Men nu ska jag skynda mig in i köket och skära upp lite honungsmelon innan det börjar. På återseende!





En härlig morgon


Kom hem från en skön morgonpromenad för drygt en och en halv timme sedan. Det var jag mot solen och den friska luften.

Malmis

Tyckte den gamla sidan av Malmudden speglade sig så fint i vattnet när jag gick förbi.

Så varför inte ta en bild?



Nu blir det till återhämta sig en stund och kika på Days of our lives och sedan studsa in i duschen. P jobbar delat pass idag så han kommer hem efter tolv. Då bär det iväg mot Leris för att hämta Kerstin och sedan mot stan för att bocka av några ärenden. Ska bla in på banken och till galerix och visa upp ett fel på en utav tavlorna som vi nu äntligen hör och häpnad har fått upp på väggen :) Sen blir det förmodligen till att trilla in på några andra butiker också när vi lika har vägarna förbi.

Ni får ha en fin dag! Kram på er




Älskade höst!


Ja jag älskar faktiskt hösten. Alla årstider har sin tjusning. Är alltid lika skeptisk när hösten är på väg för det betyder att sommaren är över, men jag äääälskar den verkligen när den väl kommer. Mörka kvällar då man får börja tända mysiga lampor och väldoftande ljus. Ligga i soffan och se film med honey och bara njuta. Gå en promenad och andas riktig frisk luft. Precis som efermiddagens promenad bjöd på. Till och med spöregnet och stormarna kan vara fina då det är ännu mysigare att sitta inne och kura :) Sedan att det gärna kan infalla då man ändå inte har något för sig är ju såklart en fördel :-P

Givetvis finns det mer bra saker med hösten så som alla höstkläder och alla vrålläckra skor. Dessa bortglömda läckerbitarna från Vagabond kom ut ur gardaeroben här om dagen :)

Stövletter

 

Ursnygga till både jeans och leggins. Ska försöka börja använda skor med lagomt höga klackar så dom ändå behåller den bekväma känslan. Det är såå snyggt! Dessa är dock på gränsen till för höga för mina fötter. Men ska man vara fin får man lida pin ;-P

När vintern däremot faller in finns risken att man halkar och slår ihjäl sig så då övergår vi till dom varma och ulliga "pjuckorna" istället.

Men nog om det. Vad tycker ni är hösten 2009:s måste?





What a hell?!


Sitter och kikar på tv3 och får syn på den nya loggan, när kom den dit?

Nya tv3 loggan

Vad tycker ni om den nya tv3 loggan?

Själv tycker jag nog inte att den är någon höjdare där uppe i högra hörnet. Den är faktiskt rätt tråkig och opersonlig och uttalar inte mer än just 3. Hade också varit intressant att höra vad syftet är med strecket under loggan för det måste ju finnas en idé med det? Läste någonstans att inspirationen ska vara hämtad från SVTs logga för kanal 2 från tidigt 80-tal men hur vida det stämmer eller inte har jag ingen aning om.
Läste också en ganska rolig kommentar av en snubbe som tyckte det var bland det fulaste han sett som sa att den nya loggan kanske var en lysnade strategi eftersom den får uppmärksamhet och därav gratis marknadsföring som för tv kanalen är värd flera miljoner. Så ful reklam kan vara bra reklam :-P

Nå ja man kanske vänjer sig. Är ju kul att dom försöker i alla fall.





Bättre sent än aldrig


Eter många lååånga timmar så tog gårdagen vändning. Tro det eller ej. Det såg ju rätt mörkt ut där ett tag. Sen ska jag erkänna att vi tog till drastiska åtgårder. Ja lite gott blev det faktiskt för att vara ärlig. Men idag är det nya tag igen och jag känner mig heltaggad för en lång och skön promenad lite senare. Inte att förglömma så fick vi även finbesök av Sofia som precis hade blivit lämnad ensam igen efter en helg med Mattias. Vi pratade strunt och såg på Män som hatar kvinnor. JA jag vet att vi är lite efter i uppdateringen :-P Men,men. Filmen var riktigt bra. Troligen en svensk films största succé på mycket länge. En del ruggiga scener fick en att hålla andan och vilja grabba tag i den som satt bredvid men den kvinnosyn som speglas i filmen är nog närmare verkligheten än fantasin än vad man tror. Tyvärr

Flickan som lekte med elden

Jag välkommnar nästa films premiär, Flickan som lekte med elden den 18 September :)


Vad har ni för er en dag som denna? För min del blir det nog att vara hemma den största delen av dagen. P jobbar och jag har inte direkt något inplanerat. Ska snart bege mig till köket och göra lunch. Äta bör man annars dör man Hehe. Nä den vara dålig.

Men vi hörs senare folks!





Boooring...


Hej allihopa, nu har de blivit eftermiddag. Tiden tar väldigt små kliv idag, känns som dagen hittils har tagit en evighet. Tristessen har vuxit sig stor och den verkar ha drabbat P ganska hårt. Hittade honom i köket där han satt och surade och spelade något töntigt spel på Ipoden. Kunde inte göra annat än att skratta :) Men nog tusan var han söt för det hehe. Passade på att påminna honom om att jag har det så här ganska ofta då han jobbar och inte jag. Nå ja, får väl se vad som kan få den här dagen att vända. För just nu känns det...

...ganska hopplöst

Bored

Ja ungefär så här känns det :-P


Vet en dundermedecin som för det mesta funkar, men det är väl inte av det nyttigaste laget :-P Är första gången på länge som jag känner att det skulle sitta fint med en sockerchock. Men,men nog om det.

Ska återgå till televisionen en stund. Ciao!





Gårdagens meny


Godmorgon allesammans! Haft en bra helg? Det har jag och formen är topp till skillnad från många andra gissar jag ;-P För våran del blev det grillning med P:s föräldrar igår. Smokingmiddag som Ps mamma kallade det hehe. Blev grillade kycklingfiler, majskolvar, körsbärstomater och paprika med ris eller pommes frites, feta ost och annat gott.

Grillning



Vad gör ni annars idag då? Själv lunkar jag på här hemma i morgonrock fortfarande och bara känner lugnet. Överväga att fortsätta så resten av dagen. Ute är det lika dystert så varför inte? Det är ju så skönt! 


Vi hörs senare, ni får några timmar på er att nyktra till ;-)




På vift


Igår blev det dåligt med uppdatering eftersom vi inte var hemma på hela dagen. Vaknade upp till regn och våran inplanerade shoppingtur blev aningen kaotisk. Varför ska det alltid vara dåligt väder så fort man ska göra något och framför allt då P är ledig??

Hur som helst slutade det med att vi trotsade det dåliga vädret och begav oss mot Skeå ändå efter att ha fått ett insidertips om att det för stunden var uppehåll. Och tänka sig, väl framma började det spricka upp ordentligt och till och med solen ville titta fram :) Dagen blev lyckad och vi plöjde igenom butik efter butik och fick med oss lite av varje hem. Har dåligt batteri i kameran så kan tyvärr inte bjuda på några bilder nu. Den som väntar på något gott ;-)

Har för en stund sen swischat ut ur duschen och ska väl strax föna håret så man inte ser ut som en rock-stjärna :-P Återstår att se vad dagen har att erbjuda.

Ha det fint så länge! Ciao!





Mycket riktigt...


...Fick mer ont i ryggen igen. Inte så där olidligt men det räcker och blir över i alla fall. Kan inte riktigt förstå vad jag har lyckats med. Men,men

P hade ett delat pass idag så han ramlade in kring 12 tiden för att vara hemma ett par timmar. Hade precis tagit mig en välbehövlig dusch och efter att ha gjort mig i ordning passade vi på att fixa hem lite krubb till en nästan tom kyl. Därefter åkte vi till Lerbäcken för att tvätta bilen och sedan hjälpa P:s mamma att laga mat som är i lite halvtaskig form.

Nu några timmar senare så har herren återgått till arbetet och jag har myst ner mig i soffan för att surfa runt bland lite bloggar och slötitta på tv. Vanligtvis brukar jag känna mig rastlös men ikväll känner jag bara lugnet och rår om mig själv lite och vet ni vad... JAG GILLAR DET!

Shaktimattan
På en stund åker nog spikmattan fram igen, dags för ytterligare avslappning.


Men först en stund för uppdatering. Är alltid lika kul. Kan heller inte låta bli att småkika lite på sista minuten resor. Hur underbart skulle det inte vara att få åka iväg till värmen lite?? Men inte riktigt ännu ;-P

Kram på er :)





Morgonstund har guld i mund :)


Gick ut på en morgonpromenad i samband med att P åkte till jobbet i morse. Till en början var det mycket fridfullt. Tystheten och fågelkvittrandet var som musik för öronen. Det var otroligt friskt och skönt ute. Så småningom började området vakna till liv. Folk slog upp ögonen, öppnade upp fönster, tog ut sina cyklar/bilar och begav sig till jobb och skola. Tänk egentligen vad mycket fint man missar när man sover för länge. Morgon timmarna är på tok för underskattade.

Ryggen kändes aningen bättre på morgon men så här en promenad senare börjar jag undra om det var en sån bra idé att gå ut. Trodde att det skulle vara bra att få röra på sig lite men vi får väl se hur detta utvecklar sig.

I gårdagens final av So you think you can dance fick vi se alla från top 20 igen och några av säsongens bästa danser. Bortsett från dom stod givetvis finalisterna på scenen men efter att först Kyla och sedan Even blivit bortvalda stod det slutligen mellan båda mina favoriter, Jeanine och Brandon. Hade nog själv kunnat sitta i juryn :-P Men självklart kunde bara en vinna och vinnaren blev Jeanine Mason.







Vem vinner?


Strax börjar sista avsnittet av So you think you can dance. Ikväll koras en vinnare. Vem tycker ni ska vinna? Själv har jag nog Brandon och Jeanine som favoriter. Enligt mig är det dom som är värdiga vinnarna. Sen vill jag ju inte påstå att någon av finalisterna är dåliga :-P

Med det tackar jag för mig och säger godnatt för nu börjar det. Natti,natti!





Nu lämnar jag över till Shakti mattan


Har plågat mig igenom den här dagen känns det som. Ryggen blir inte bättre. Har legat i soffan i stort sett hela dagen och försökt låta bli att röra mig i onödan. Tittat på all möjlig skit på tv och bara inväntat en förbättring. Men inte det. Inte ännu i alla fall. Har tänkt tillbaka på vad jag kan ha gjort och kommit fram till att jag kan ha stött i mig i hörnet av diskbänken men det var redan förra veckan. Det konstiga är att jag känt mig lite öm i några dagar men sen har det liksom bara blivit värre. Kan det verkligen bli så?

Nå ska snart ta fram den indiska spikmattan och placera mig så skönt det nu går och förhoppningsvis bli av med lite spänningar. Dags att se vad den går för hehe.

Kanske att ont ska med ont fördrivas :-P





Godmorgon världen


Här vaknade man upp till regn på morgon. Men för en gång skull hade jag tänkt låta bli att deppa för det och njuta av en lugn och skön dag istället. Man har blivit på tok för bortskämd av sommarens fina väder. Men visst hade det gärna fått låta bli att regna ;-P
Håller bara tummarna för att det är fint tills på fredag då vi hade tänkt åka iväg på en shoppingtur när P är ledig. Ser man på väderprognosen ser det dock lite osäkert ut. Men det är bara att hoppas på det bästa. Stan är ju kanske inte något man direkt föredrar om det öser ner. Men,men vi får väl se.

Kan inte förstå vad jag har gjort som har så ont i ryggen, det vill inte ge sig. Börjar närma sig en vecka nu och det blir inte bättre. Kan inte minnas att jag stött i mig i något heller men förhoppningsvis så ger det sig så småning om.

Nu ska jag återgå till tv:n en stund. Hoppas ni får ha en bra dag!





Trevliga timmar med Fia


Krånglade att komma in i kväll med men ack den som ger sig :-P Dagen har varit toppen. Var jätte trevligt att träffa Sofia lite. Var på tok för länge sen nu men vi kom överens om att ta vi måste ta igen det.

Mätta och belåtna efter lunchen och efter att vi hade surrat av oss lite fortsatte vi vidare för att kika en stund på stan. Eller ja, ett par timmar blev vi nog hehe. Som avslutning gick vi sedan förbi Åhlens cafe och köpte oss vaniljyohurt men hallon och mango och en fruktsalld till efterätt som vi klämde i oss medans vi kikade ner på stadens folkvimmel. Även det var mycket trevligt!

Åhlens Cafe

 

Kring fem tiden lämnade vi den behagliga utsikten och drog oss hem mot Sofia. Där blev jag tills P slutade för dagen och hämtade upp mig för hemfärd. Kort och gott skulle man kunna säga att dagen har bestått av en hel del snack och en massa mat hehe. Inte alls så dumt.

 

Ikväll blir det kvalitetstid för mig själv igen då P ska med Janne på bio. Föredrog att stanna hemma och bara "vara" eftersom det inte var någon film som direkt lockade och passa på att se näst sista avsnittet av So you think you can dance. Ska bli riktigt skönt faktiskt!

 

Men nu ska jag slänga upp benen i soffan och påbörja tisdagsmyset. På återseende mina vänner!

 

 

 


Lunch på stan


Hej mina vänner! Hur står det till? Här är humöret på topp och det känns som om det kommer bli en riktigt bra dag. Kunde inte logga in igårkväll för att blogga, försökte flera gånger men det gick inte. Inte heller att kolla statistiken. Någon som har haft samma problem?

Nå ja nog om det. Ska börja göra mig i ordning på en stund och sedan bege mig in mot stan för att möta upp Sofia för en lunch på Symfoni. Ska sätta tänderna i deras salladsbuffé som slår det mesta med hästlängder. Därefter får vi se vad som händer men jag är övertygad om att det kommer bli mycket trevligt!

Tänk att det redan är September, dvs första hösmånaden på det här året. Herregud vad tiden springer iväg, nästan lite läskigt fort. Man hinner knappt med själv.

Nå ska gå och sätta tandborsten i munnen. Ha det fint så länge så hörs vi senare :)


Hitta på idag?





lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!