Fredagkväll


Snö i massor har vi fått. Igårmorse när vi vaknade så var det mer eller mindre storm. Perfekt tajming!! En promenad till vårdcentralen och läkaren med Emilio stod på schemat. En promenad som kom att bli kämpig då jag tvingade agera plogbil näst intill hela vägen- Pjuuh! Det var med andan i halsen, ill rött ansikte och maskarn nerrunnen till hakan jag traskade in genom dörrarna på BVC, precis i tid.

Emilio gick igenom utan anmärkningar och vi fick som tur var hämtning för hemfärd så vi slapp en favorit i repris.

P åkte till jobbet och jag och Emilio passade på att ge en hjälpande hand till Emilios farmor under eftermiddagen innan det var dags att på nytt ge sig ut i skitvädret för att ta sig an ytterligare vallar och drivor. Den här gången tack och lov för en kortare färd.

Idag har vi varit och gjort stan osäker. Hela dagen har sprungit iväg och det var en trött gosse som lade huvudet på kudden för drygt en timme sedan.

Själv har jag placerat mig i soffan. Benen värker. Kudden ser skön ut, jag tror att jag ska känna efter.

Ha en fin kväll!





Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Vad trägligt att gå genom storm med barnvagnen =/ jag vet knappt hur det känns att dra vagnen genom snön :P har varit väääääldigt lat och inte alls gått med barnvagnen på jättelänge!

2010-12-17 @ 22:05:46
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Skönt att det gick bra hos läkaren :)

2010-12-17 @ 22:28:30
Postat av: Sara

Haha jaså ingen som försökte övertala dig att dricka, gästerna måste ha varit salongs!



Snöar idag också, jag som tänkte promenera in till stan och åka bil hem med Robert (som jobbar). Suck! Har inget som helst behov av att ploga gångvägen med vagnen enda till stan.



Vilken tid passar för er imorgon? Vi gör inget speciellt (vad jag vet, helt plötsligt slängs det in en middagsbjudning hos någon familjemedlem) så för oss fungerar när som helst mellan kl 6-22 ;-)

2010-12-18 @ 13:45:21
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Sinne

Naturligtvis har skolan lagt en tenta i mitten på januari. Gud så roligt. Har skitmycket att göra och nu sysslar jag med hårdplugg!



Det låter bra! Jag har tänkt ringa dig flera gånger och tänkt höra om vi ska hitta på något men det blir aldrig av någon märklig anledning? Det känns som det var 100 år sen och Emilio har ju blivit världens storkille! Jösses, snart får vi jaga våra ungar runt halva stan på fredagkvällarna haha :) Eller , förhoppningsvis vill dom ju vara hemma och äta chips då :)

2010-12-18 @ 14:42:06
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!