Besök


Godkväll i bloggträsket!
Är ni lika trött som mig? Det var verkligen som om någon kom åt off-knappen. Dagens tvättande tar ut sin rätt- Zzz

Har precis vinkat av kvällens finbesök. Sofia och Lisa kikade förbi vilket var jätte trevligt. Det var länge sedan sist. Dom hade med sig en present åt Emilio, en gullig liten outfit. Till oss vuxna hade Lisa bakat muffins som vi gottat i oss.

Nu blir det soffan fram tills det är dags för sängen, något som tyvärr är ett par timmar bort då gossen ska ha sitt kvällsmål först. Det blir till att ta fram tändstickorna så ögonlocken inte faller igen. Sockret från muffinsarna räckte tydligen inte.

Natti,natti med er!




Kommentarer
Postat av: Sinne

Jaaa, jag vill också gifta mig ute om vi ska gifta oss någon gång :) Kan inte ni gifta er så vi får vara finklädda och gå på bröllop igen? :D Jag antar ju bara att vi blir bjudna då haha, det är ju som att bjuda in sig själv det här, ohyfsad typ jag är :P



Vi åker nu på torsdag, nu är vi hemma. Känns som vi kom hem igår, dagarna bara svischar förbi!



Hur mår ni? Och hur mår min favorit lill kille? :)

2010-07-26 @ 22:20:23
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja kan tro att man lär sig något nytt hela tiden :)

Jag hoppas verkligen vi hinner ses någon gång innan jag åker men vettetusan när jag jobbar i stort sett vvarje dag, men de måste vi faktiskt hinna! Om de så får bli på Fredagen när vi rullar neråt tar en sväng förbi. Usch så dåligt de där kändes :S

2010-07-27 @ 12:46:47
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

Tjena babe! mycket som händer nu. var länge sen jag träffade dig, ha ju inte hunnit se den lille. men han var riktigt fin!:) hur går allt i ny lägenheten?

2010-07-28 @ 12:44:18
URL: http://justbyus.blogg.se/
Postat av: Sara

Oh my, datortid vad är det?? Livia har någon liknande fas som Emilio, vaknar direkt man lägger henne ner. Lite påfrestande i längden måste jag säga, särskilt när inte Robert är hemma. Plus att hon har ont i magen fortfarande. Men varit bättre idag så jag har vågat mig utanför dörren ett par svängar! :-) Själv med henne i bilen och allt, värsta grejen. För att var jag!



Haha, det kanske finns en viss logik i att barnen ska vara lika pappan i början. Så de på en gång kan konstatera att det inte är brevbäraren så att säga! ;-)



Gillar han barnvagnen? Hon är väl inte direkt stormförtjust, funkar korta stunder. Inte vågat mig till stan ännu själv, blir nästa prövning... Men kan som inte se vad jag ska göra om hon börjar gallskrika mitt inne på Lindex och vägra vagnen. Hmm.

2010-07-29 @ 20:58:19
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!