Vintertid


Trots att klockan ställdes tillbaka en timme i natt så blev inte morgonen tidigare än vanligt. Nästan tvärt om då vi steg upp en stund innan 7. Emilio vaknade visserligen just innan 4 och var redo för uppstigning men det var varken mamman eller pappan i huset som ignorerade signalen totalt. Efter envisa försök till sövning så lade han tillslut igen ögonlocken på nytt - tack och lov!

P har åkt till jobbet för en stund sedan så det ser inte ut att bli någon händelserik söndag. Vädret är fint i alla fall så det kanske blir en promenad med Emilio.

...Drygt en timme senare...

Det blev paus i skrivandet då telefonen ringde. P´s syster var i andra enden av luren och tiden flög iväg. 56 minuter och 43 sekunder såg jag att vi hade surrat när jag skulle till att lägga på. Så vart var jag...? Det känns verkligen som om jag tappat tråden...?

Nä vet ni vad!? Jag tror jag sätter punkt för nu. På återseende!
Godmorgon fredag


Mina favoritkillar ligger och sover. Den stora i sängen och den lilla ute i vagnen. Jag tänkte passa på att skriva några rader då P är ledig idag vilket gissningsvis kommer att innebära att det inte finns så mycket tid för bloggandet senare under dagen. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det brukar alltid bli något påhitt och senare i eftermiddag har vi en inplanerad middagsbjudning då Robert, Sara och Livia kommer hit. Jag undrar just vad kocken ska bjuda på den här gången? Det tåls att fundera på.

Helgen är här vilket för med sig Halloween. Ett firande som jag inte riktigt gillar. Den framträdande spökandan, maskerna och alla vidriga utstyrslar hade jag helst sluppit. Sa jag att P jobbar i helgen- såklart! Det är ingen idé att screem och djävulen själv står bakom dörren och tigger godis här inte. Det skulle väl vara om jag ser att dom som gömmer sig bakom maskerna mäter omkring en meter haha. Stackarns barn!

Men nu hör jag att P är vaken, jag tror att jag ska krypa ner i sängen och mysa med honom en stund innan Emilio vaknar. Ni får ha en bra dag!
En ny vän


Emilio är inte särskillt intresserad av leksaker och grejer än, han väljer verkligen sina vänner. En stor favorit har länge varit krokodilen i babygymmet, där var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Ibland försöker vi visa honom att världen är större än så men det är inte alltid han är särskillt intresserad vilket absolut inte gör oss någonting. Det kommer givetvis när det kommer men jag antar att man bara försöker göra utbudet lite större. Jag menar tänk själv att ligga och stirra och pilla på en och samma sak i flera månader... lite enformigt! Nå ja igår gav han det i alla fall ett försök


isbjörn


Öhhh, hmm!? Är du godare än mitt finger?

 

 

isbjörn


Kanske värt att testaisbjörn

Nä FY vad du smakar konstigt...isbjörn


Men du är rätt fin ändåisbjörn

Okej vi brottas liteisbjörn


Nä nu tror jag vi vilar en stund...... Du var minsann en jobbig en
Onsdag


Hej vänner! Det blev inget inlägg igår, ledsen för det men P var ledig så vi tog helt enkelt till vara på dagen på annat sätt.

Jag bestämde mig för att hoppa över babymassagen och satsa på nästa vecka istället vilket resulterade i att vi var så tokiga att vi tog oss en tur till Piteå av alla ställen på jorden och traskade runt på stan, mest för att byta miljö i några timmar. Emilio sov skönt i vagnen och vi fick oss en mysig stund att strosa omkring i butikerna.

Jag undrar om Emilio är in och läser min blogg, tror ni det är möjligt? Jag skrev ju att pratandet är väldigt sparsamt här hemma nu för tiden, att han lagt upp det på hyllan för att koncentrera sig på annat. Men då skulle ni ha hört honom igår när vi hade satt oss i bilen för att åka hemåt igen. Han som i vanliga fall brukar vara duktig på att lägga igen ögonlocken direkt man börjar köra fick för sig att diskutera alla världens bekymmer. Från att vi började rulla tills dess att vi stog stilla hemma på parkeringen pratade han NON STOP. Ungefär 5,5 mil!?

Vad tog det åt honom!? Det är ju det jag säger, han tjuvläser min blogg men lämnar aldrig några kommentarer hihi. Gounge!


Idag skulle vi egentligen på kalas men det blev framskjutet eftersom både födelsedagsbarnet och mamman i huset har blivit sjuka. Ni får krya på er!

Mina två älskilingar ligger och sover på soffan, det ser mysigt ut. Själv gjorde jag mig ett försök i sängen men det var bara att se sig besegrad. Jag kan verkligen inte somna om när jag har hunnit vakna. Snälla ge mig den gåvan.

Nå nu ska jag surfa vidare en stund. Ta hand om er!

Hemska drömmar


I natt har jag drömt massor, drömmar om förlust och andra hemskheter. Jag mår dåligt av bara tanken. Hur får det ens hända? Vad är det som gör att man drömmer sådana hemskheter? Sånt som absolut inte får hända?

Jag badade Emilio och av någon anledning så lämnade jag honom i några minuter (något jag ALDRIG skulle göra i verkligheten). Han satt så glatt och plaksade i vattnet och var stadigt lutad mot baljkanten. Jag sa till P att titta till honom som hade vägarna förbi badrummet och gick sedan för att uträtta det jag tänkt. Plötsligt är det som om P inte alls är hemma. Hjärtat bultar och jag springer in till badrummet och där ligger han, flytandes och helt stilla med ansiktet neråt. Han har hunnit bli blå. Jag känner hur jag sjunker genom golvet och rycks då ur drömmen. Jag vaknar och är helt förstörd. Jag blir tjock i halsen och det är så att ögonen fylls med tårar i skrivande stund. Jag blir tvungen att stiga upp för att titta till honom, stryka honom på huvudet och viska att jag älskar honom. Därefter ligger jag vaken länge länge.

Sånt här sätter verkligen griller i huvudet på mig. Det är svårt att acceptera att det BARA var en dröm och det här är bara en utav alla.

Jag förstår inte hur man skulle kunna överleva om något sådant här skulle bli till verklighet. Jag vill inte ens tänka på det.

Emilio

Jag älskar dig av hela mitt
Gröt är gott!


Nu äter vi också med sked. Igår fick Emilio smaka gröt för första gången. Det gick jätte bra! Han tyckte att det var lite konstigt till en början men när han väl fått smak på det så gapade han stort efter mer.

Idag visste han vad det handlade om och smaskade i sig allt igen. Fortsätter han i samma takt kommer det gå fort tills han är uppe i en hel portion.

Gröt

Mammas älskling äter med stil
Booooh!


Godmorgon allesammans!
Hur har ni det? Kanske inte stigit upp än? Här vaknade vi på morgon av att Emilio låg och pratade HÖGT och TYDLIGT. Det mesta går inte med bostäver att beskriva men boooooh har blivit en stor favorit. Roligt nog så heter Emilios morfar Bo fast alla säger givetvis Bosse. Jag kan inte låta bli att se ironin i det och försöker jämt förklara att morfar inte är här. Pappa är givetvis stolt att hans namn redan är avklarat, dessutom som det första ordet. Favorisering med andra ord hehe.

P ligger fortfarande och sover och Emilio har lagt igen ögonen för förmiddagsluren. Själv känner jag mig för stunden ganska pigg. Jag har liksom vaknat. Den mysiga tystnaden är här igen, samma lampa lyser och det enda som hörs är surret från laptopen. Just den här stunden på morgonen är någonting extra, jag vet inte varför. Jag får tid för mig själv, nyttig tid, tankeverksamheten går lätt, jag känner mig glad, lugn och avslappnad och lyckan knackar mig på axeln. Jag älskar det!

Det ser ut som om en bomb har slagit ner här hemma. Köket är upp och ner efter gårdagens middag och golvet pryds av både råttor, löv och grus. Helt klart en nackdel med att ha vagnen inne. Tror det är läge att ta fram snabeldraken. Tänk att kunna gå genom hallen utan knastret under fötterna. Men just nu skiter jag i det, blundar och går förbi.

Ta hand om er!
Man är aldrig för liten för....

 

Mys
Hemkommen från BVC


Har precis kommit hem från gruppträffen jag nämnde tidigare i veckan. I morgon ska Emilio få smaka gröt för första gången. Ångesten har börjat avta. Jag har hunnit vänja mig vid tanken att han faktiskt blir större och att maten närmar sig. Det känns roligt och jag hoppas på stora gap.

Vidare så verkar gossen ha lagt upp en del på hyllan. Pratet är inte lika intensivt längre och vändningsförsöken är betydligt färre. Nu utforskar vi skrattet här hemma, något som får en att chippa efter andan. Sedan görs det envisa försök för att ta sig framåt vare sig han ligger på mage eller rygg. Det fungerar väl så där och det trytande tålamodet är ofta framme. Men ack den som ger sig.

Emilio


Nu ska jag göra Emilio sällskap i gymmet. Känner att bicepsen kan behöva aktiveras ;-P

Ha en fin fredag allesammans!
Babymassage


Har precis tuffat ut med vagnen utanför dörren. Det blev ingen promenad då regnet öser ner. Emilio var jätte trött och slockande direkt. Det är lite mysigt när det regnar, åtminstone när man får hålla sig inomhus. Det smattrar så härligt på fönsterbläcken. Jag har det mysigt här för mig själv i mörkret. Den enda strimma ljus kommer från en golvlampa som är tänd i vardagsrummet. Jag känner mig lugn och avslappnad. Jag gillar tystnaden.

Igår var vi på babymassage för första gången. Det var ganska mysigt faktiskt. Emilio tyckte att det var ganska skönt samtidigt som han såg ut att fundera vad tusan jag höll på med. Armarna däremot var ingen hitt eftersom jag var tvungen att hålla i händerna och ansiktet kunde jag minsann låta bli, men resten av kroppen tror jag faktiskt att han gillade. Jag måste ge det fler chanser.

Ljus

Emilo ligger och beskådar ljusen som var tänt för barnen, avslappnad efter massagenEfteråt var det fika och så småningom blev det lite lek och sång som vi också stannade på. Det var jätte trevligt och jag fick växla några ord med några andra mammor. På hemvägen tog jag följe med två som skulle åt samma håll som mig. Det var trötta barn som bäddades ner i vagnarna.

Idag funderar jag på att åka på babysång inne i stan. Träffa dom jag promenixade hem med igår. Det är ju om vi vågar oss ut i renget. Vi får se!

Nu ska jag förflytta rumpan till soffan en stund, men ingen tv ska slås på. Jag njuter av tystnaden en stund till.

Ta hand om er!
Nu sover hjärtat för natten- Söta drömmarNatti,nattiJag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.
Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.
I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.
Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.
Men fortsätt nu att sova
min underbara gosse
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.
Degrees


Godmorgon!
Sitter här med mammas hemmabakade mjukkaka och ett glas mjölk. Nu är det min tur att äta frukost. Emilio sover ute i vagnen sedan en stund tillbaka.

Tänkte skriva några snabba rader innan jag ska traska iväg på en promenad. Det är lite varmare ute idag- skönt! Fy det är nästan så att man får lite ångest inför det som komma skall. Konstigt nog blir man lika chockad varje år hur kallt det faktiskt blir och så tittar men på termometern som visar +4....? Hallå det är ju ingenting mot för vad den kommer visa två månader framåt-Brrr!

Emilio vaknade kring 05.40 på morgon och var jätte täppt i näsan, stackarn kunde knappt få luft och tyckte givetvis att det var jätte jobbigt då han samtidigt ville snutta på tutten. Ingen vidare kombination kanske. Men efter lite stök och bök och att han fick ligga högt med huvudet så lättade det och han somnade peppar,peppar om till 07.40 så vi fick oss sovmorgon vilket ledde till en mycket nöjd mamma.

Gårdagens middag hos P´syster visade sig vara lax med blandade rotfrukter och potatis i ugnen vilket var supergott. Får tacka så mycket :)

Men nu är sista tuggan svald, ska börja bege mig. Tror det blir en ganska lugn dag idag. Ha det bra!
Söndag


Hej allesammans hur har ni det en söndag som denna?
Allt väl? Här ligger gossen och sover efter ett morgonbad, P har åkt iväg för att göra bort att byta till vinterdäck och jag sitter här inlindad i en filt och surfar runt i bloggträsket och förhör mig samtidigt om en kompis graviditet på msn. Det låter så mysigt när hon berättar hur bra hon mår, något som man själv inte fick göra. Ibland känns det som om jag aldrig kommer få lämna graviditeten bakom mig då blodtrycket fortsätter att tjorva. I fredags låg undertrycket på 91 igen- Jävla skit!

Samtidigt så blir man nästa lite nostalgisk och vill på sätt och vis göra om det. Dom var på UL i fredags och jag fick precis se en bild på skapelsen. Tänk när vi fick se våran lillis ligga och plaska i magen för första gången. Va häftigt det var om än det inte var lika häftigt och mysigt vid 9-10 ultraljudet. Det känns som evigheter sedan.

ul

Gossen i vecka 22


Vidare så ska vi på middag hos P´s syster idag. Jag undrar vad det bjuds på? Den som väntar får se.

Är dags att börja avsluta. Jag börjar ana en hungrig unge. På återseende!
Besök


Godmorgon vänner hur har ni det?
Här började morgonen just efter 06.00 efter den bästa natten på länge. Gossen har inte ätit och har bara vaknat en gång. Skönt! Utvilad... Nej!

Bloggandet hans inte med igår då det var full rulle. Dagen bjöd först på ett BVC besök. Ett besök som fick gossens kurva att vika av på både vikt och längd så barnmorskan var inte helt nöjd men jag anser att det inte var någon katastrof. Hon ansåg att han förmodligen har fått i sig tillräckligt för att vara nöjd men att han ändå behöver få i sig fler kalorier vilket han automatiskt kommer få när vi inför smakisar. I slutet av nästa vecka ska jag på en gruppträff om just mat så därefter är det dags att plocka fram kocktalangerna och då klättrar vi uppåt i kurvan igen.

Efter BVC styrde vi vår kosa mot Ica vilket kom att bli en kall och jäklig promenad då det blåste kalla höstvindar-brr. Väl framme inhandlades det inför middagen. P var på teamträff så en romantisk date för två dukades upp med Sofi. Vi snackade skit och följde idol med ena ögat. En jätte trevlig kväll!

Sofi och Emilio


Idag är inga större aktiviteter inplanerade. P är ledig vilket direkt innebär en roligare helg än förra. Vi får se vad dagen har att erbjuda men nu ska jag passa på att mysa ner mig i soffan en stund. Emilio sover som vanligt ute i vagnen.

Ha en bra dag!
Torsdag förmiddag


Så... Då är morgonens sysslor avklarade. Emilio sover i vagnen och jag har tro det eller ej hunnit med en turbodusch under tiden. Vågat! Givetvis så hann han vakna till under tiden men det var precis när jag var klar och skulle vira handduken runt om mig, pjuuh!

Natten har fortsatt i samma spår med många uppvak men en liten datalj är annorlunda. Jag kan så stolt berätta att i natt var nämligen första natten som Emilio inte har ätit. Han har nöjt sig med att man har tittat till honom och gett honom tutten. Duktig pojke! Vi får väl se om det håller i sig eller om det visar sig vara en engångsföretelse.

Vidare så kommer mamma på besök idag och är till ikväll. Vi ska bla sy gardiner eller så kanske jag pekar och mamma får sy som har haft framme symaskinen sedan syslöjden i årskurs 6 hehe. Jag har en vission om hur det ska bli så jag håller tummarna.

Bjuder på några bilder på Knut och Emilio från gårdagen och sätter däremed punkt för nu.

Knut och Emilio


Take care!
En morgon när man vaknar är hela världen


Snö


Skriver mer sen....
Hemma efter en dag på stan


Godkväll vänner! Hoppas att allt är bra. Det blir inget långt inlägg ikväll. Känner mig trött och huvudvärken hälsar på.

Kom hem från en heldag på stan efter 19.00. Vi har varit och träffat Lisa, Andreas och lille Knut. Lisa är sedan tidigare bekant men sist vi sågs var när vi själva satt i sandlådan hehe. Nu ett x antal år senare så har vi båda fått barn som dessutom är jämngamla vilket är jätte kul. Tack för en riktigt trevlig dag :)

Vidare så misstänker jag att Emilio befinner sig i ett språng. Han är svårare att söva på kvällarna och har börjat vakna mer på nätterna. Igår började han med att vakna upp ledsen strax efter 22.00 så jag tog upp honom en stund och gav honom en tröstskvätt och därefter somnade han så småningom om igen för att sedan vakna 00.30, 02.30,04.00 ja ni förstår. Jag håller tummarna och hoppas på att vi får återgå till det normala snart.

Men nu soffan tills P kommer hem från jobbet. På återseende!
4 månader


Idag blir Emilio 4 månader, det känns overkligt men ändå inte. Samtidigt som det känns som om det var nyss du kom till oss så är det som om du alltid har funnits här. Ja, det är en obeskrivlig känsla. Jag älskar livet som mamma.

babygym

Utan dig skulle mitt hjärta blöda ♥


Vidare så har Emilio fått vara på babysång för första gången idag om än han kanske är lite för liten ännu för att ha glädje av den på det sättet som dom lite större barnen har. Han hade då åtminstone fullt upp med att titta på allt runt omkring och somnade lämpligt en bit in i sångtimmen till både bongotrummor och maracas hehe. Det var Carro och Neo som drog med oss så vi får tacka för en mysig dag :)

Nu är det en kort återhämtning innan det är dags för att göra pizza med Sofi och Andres ikväll. Blir nog både gott och trevlig som alltid.

Emilio börjar stöka ute i vagnen. Dags att avsluta. På återseende!
Ny vecka


I natt vaknade Emilio också tidigare, redan vid 02.30. När han väl fick komma upp var han inte alls på särskillt bra humör och min första tanke var- NEJ han ska väl inte till att bli sjuk nu?! Men efter lite tankning och mys så blev det bättre och han somnade så småningom om igen, förvånansvärt bra. Han som i vanliga fall inte alls brukar vara särskillt sugen på att sova något mer efter att han har ätit sov till 07.40. Jag höll på att ramla ur sängen när jag titta på klockan. Inte nog med det så visade det sig att P hade försovit sig och han fick förståss hemskt bråttom. Ibland är det bra att ha en extra väckarklocka hehe.

Igår kom Sofia hit kring 14.00 vilket var jätte trevligt. Det var så länge sedan vi sågs tråkigt nog men nu hoppas jag att det blir ändring på det. Det dröjer inte länge tills hon flyttar närmre och då finns det inga bortförklaringar.

När P slutade hade latmasken krypit inpå och Sofia var fortfarande kvar som sällskap. Det blev hämtpizza till middag och lite sista surr innan hon begav sig hemåt kring 20.00.

Emilio fick kvällsmat och kort därefter blev det sängen för honom och en stunds fortsatt tvtittande för oss "vuxna". Vuxna haha, kommer man någonsin bli det? Det känns inte som den rätta benämningen men det är väl kanske bara att inse fakta.


Nä nu ska jag gå och mysa ner mig framför tv:n en stund. Ha det fint allesammans!
Godmorgon söndag


Eller morgon har det väl egentligen varit länge, sedan 06.15 ungefär.

Emilio som vanligtvis brukar vara som en förinställd klocka på nätterna vaknade tidigare i natt, 03.15 var det dags för mat. Han hade nog dock varit igång en stund eftersom jag inte precis hittade honom som han lades ner i sängen igårkväll. Där hade det inte räckt med att snurra ett halvvarv utan han hade så fint vänt sig med huvudet snett neråt fotänden och blev skitglad när han såg mig. Trött som jag var så tänkte jag inte på att fota honom vilket jag så här i efterhand ångrar lite. Men vem fasen tar fram kameran mitt i natten?!

På morgon vid uppstigning gick vi och snackade i vardagsrummet en stund och inväntade frukosten. Mätt och belåten förflyttade vi oss till badrummet och badbaljan.

Bad


Ren och fin bäddade jag ner honom i vagnen för en stund sedan och nu sussar han så gott. Själv ska jag passa på att äta lite och sedan göra mig i ordning tills vi får besök framåt dagen av Sofia.

Take care!
Lite av varje


Hej vänner, hur har ni det? Här är vi ensammen idag då P jobbar helgen vilket alltid är lika tråkigt. Och andra sidan så passar jag på att kurrera mig då formen fortsätter i samma spår.

Emilio har precis slagit igen ögonen för en eftermiddagslur. Att sova ute i vagen har verkligen blivit en storfavorit. Vissa dagar undrar man om han någonsin ska vakna då han kan sova i timmar.

På morgon när P åkte till jobbet fick Emilio ligga i gymmet en stund. Utvecklingen går framåt. Han som tidigare inte har greppat saker eller knappt försökt började vifta hej vildt efter krokodilen som hänger där. Det börjar lossna om än det inte alltd blir som han har tänkt sig.

babygymmet

 

Där efter gjorde han ett mycket tappert försök att vända sig från rygg till magen men det gick inte riktigt hela vägen. Ena armen var i vägen men det är inte långt borta nu. Han är så söt när han bökar på. Från mage till rygg har han vänt sig sedan några veckor tillbaka.

 

Ett annat nytt intresse har blivit att titta på dataskärmen eller att se på tv. Ibland är han inte alls kontaktbar. Här en dag satt han i babysittern och kikade på tv och jag hade länge försökt få honom att förflytta uppmärksamheten till mig istället utan att lyckats. Men så blir det plötsligt reklam och då vänder han sig så uppkäftigt huvudet mot mig och lägger på världens flin. Då passade det minsann! Men det vet ni väl själva, reklamen är ingen höjdpunkt :-PIgår var vi på en kvällsvisit till Sara, Robert och Livia. Det bjöds på tacogratäng, mycket gott. Får tacka för en trevlig kväll!

Men nu ska jag förflytta rumpan till soffan en stund. Trevlig lördag allesammans!
BloggawardJag har fått en award av Lisa- mamma till Knut - Man tackar :)

Award
I och med Awarden ska man berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild.

Here we go:

1. Emilio- SÅKLART! Min älskade gosse
2. Petter - Min underbara sambo
3. Familj och vänner - Vad vore livet utan er?


Finns många favoriter i bildarkivet men en utav dom är den här

Emilio
♥ Sötunge
Ännu en sovmorgon


En evig trötthet har legat över mig den sista tiden så P har varit snäll och låtit mig ligga kvar på mornarna när han inte har jobbat. I går sov jag till HALV ETT, ja ni läste rätt! Jäkla tonårsfasoner. När gjorde man det sist? När man var 15 kanske? Och det värsta av allt är att jag utan problem hade kunnat fortsätta.

Idag blev det också sovmorgon, dock lite kortare eftersom samvetet inte tillät mig ligga kvar.

Inte nog med att jag är trött så börjar jag känna mig hängig, lite ont i halsen, lock i öronen, värk och allmänt mosig. Jag som trodde att jag hade blivit skonad från alla dessa förkylningar!? Okej om jag blir förkyld men hur i all världen gör jag för att inte bacillerna ska hoppa över till Emilio? Det är ju knappast så att jag kan säga att idag får du sköta dig själv. Mat finns i kylen och blöjor finns i badrummet för att sätta sig själv i karantän. Nä jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt.

Nu är det dags för brunch. Ha det bra allesammans!
Lunchdate


Jag och Emilio har haft besök av Alex idag. Mycket trevligt. Var en hel del uppdatering som behövde göras. Efter lite häng här hemma åkte vi in till stan och åt salladsbuffé. Och som jag har längtat! Äntligen fick jag min sallad och soppa :)

Nu däremot har hon börja rulla hemåt igen och jag passar på att surfa runt bland lite bloggar medan jag inväntar att gossen ska vakna för mat. Han ligger och sussar ute i vagnen som jag fick se till att ankra fast ordentligt för vilka orkanvidar det är ute. Det är den mindre trevliga höstblåsten som är och hälsar på- brrr! Nu blir det soffmys resten av dagen.

Vad har ni för er en måndag som denna?
Bättre sent än aldrig!


Igårkväll blev det kräft- och räkfrossa hos P´s föräldrar. Det var inte igår. Låter bilderna tala för sig själv!

KräftkalasOperation surrkopp


God förmiddag hur står det till en fredag som denna?
Själv fick jag lite sovmorgon på morgon- obeskrivligt skönt! Av någon anledning så lyckas det alltid och jag menar verkligen ALLTID ringa någon och väcka mig precis dom dagarna jag har chansen och ligga kvar vilket inte är ofta. Men,men

Emilio har repat sig efter vaccinet. Han är tillbaka, pigg och glad :)

Jag vet att jag har sagt det tidigare men han blir verkligen bara roligare och roligare. För tillfället arbetar han med att finslipa talet. Högt, tydligt och länge är något han eftersträvar. Han är bara för söt. 

Inte fullt lika sött var det igår morse tjugo över fem på morgonen när vi vaknade av att han låg och snackade med Puuh och gänget som hänger ovanför sängen. Och det mina vänner ska jag säga var en rejäl utläggning om hur natten hade varit.

I förhoppning om att få sova en stund till så lyfte P över honom till våran säng men icket. I brist på bröd så får man surra med något annat. Fondtapeten låg nära till hands och fungerade ypperligt bra.


Glader


Man är trött och känner nej, nej, nej jäkla unge samtidigt som man inte kan låta bli att le när han vilken tid som helst på dygnet gör en hel och lycklig ♥
lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!