Några rader


God förmiddag allesammans, allt bra? Här händer det än så länge inte så mycket. Jag och Emilio har egentligen bara hunnit äta frukost, myst och busat en stund här på morgon.

Det blev inte mycket till påhitt igår då energin rann ur mig. Istället tog vi det lungt och gick på en promenad när P kom hem från jobbet, åt och myste ner oss i soffan.

Idag har vi egentligen inte heller några planer men vi ska förhoppningsvis ta oss ut en stund efter lunch. Jag måste passa på att njuta medans det är några grader svalare. Den sjukliga värmen som har varit är absolut ingenting för mig.

Började skriva ner en lista igårkväll inför semestern så vi slipper glömma hälften. Skönt att bara behöva bocka av eftersom man kastar ner det i väskan. Jag insåg ganska snabbt att det blir en hel del grejer som ska med då ett A4 papper fylldes ganska snabbt. Konstigt nog så är det den minsta av oss som kommer ta mest plats i bagaget hehe. Nå ja, det blir nog bra. 40 kg bör vi klara utan problem.

Men nu börjar det vara dags för Emilio att gå och sova en stund. Själv ska jag luta mig tillbaka i soffan under tiden. På återseende!

Gossen






Kommentarer
Postat av: Madde

Härligt med semester!! Vart ska ni åka?

2011-07-06 @ 12:10:13
URL: http://Www.finest.se/maddizz
Postat av: Josse

Hehe ja man känner ju sig lagomt ung när man får äta blodtrycksmedicin som 24 åring ;).. och du är ju ännu yngre hihi! Jag är lite emot att stoppa i mig mediciner "i onödan" men man antar ju att läkarna kan sitt jobb och man lyder snällt. Jag hade bara önskat att uppföljningen kom lite snabbare så jag kan sluta med medicinerna någon gång. Nåja, får väl höra på ett par dagar ett utlåtande.



Det är mitt undertryck som hela tiden varit för högt och låg runt dryga 90 mmHg i slutet av graviditeten och toppade på runt 100 just efter förlossningen. Nu när jag kikat på mätaren under dagen har det varit mellan 65-75 ungefär, dvs jättebra ju! Vad har ditt tryck legat på? och vilken medicin äter du?

2011-07-06 @ 21:39:32
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Postat av: Ulrika H

Hej finaste Sandra! Jag har inte ens gratulerat eller kidnappat dig på mjukglass på sistone! Känner mig urdum, men jag har jobbat mycket sista tiden för att komma ikapp så att säga. Men GRATTTTIIIS till hela familjen :) Lovar att stöka förbi nån dag och göra det ordentligt! Kramar från oss :)

2011-07-06 @ 23:35:31
Postat av: Hanna

Hallå! Hur går det i den här värmen? Kan tänka mig att du önskar dig lite moln då och då... Vi pratar om er och undrar hur ni har det, bra att bloggen finns. Vi har massor inbokat nu när A har semester men snart är det vardag igen och då får vi ses. Det var ju liksom ett tag sen! :) Krama hela familjen ♥

2011-07-07 @ 19:57:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!