Känslor

 
Igårkväll på väg till sängen stannade jag till en extra stund vid Carisma och beundrade det jag såg, precis som jag brukar göra hos Emilio ibland. Det är något speciellt när dom sover. Hon var så fin där hon låg och sussade. Hon såg så lugn och fridfull ut med sin lite lätt öppna mun och nävarna tätt intill kinderna. Jag lyssnade till hennes små söta men lite hetsiga andetag ett slag innan jag bäddade om henne och gick och lade mig. Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dessa två underbara varelser. Jag blir så varm i hjärtat när jag tänker på hur tur jag har haft som har fått en sån fin familj som jag älskar över allting annat även om det är tufft ibland. Ni är allt för mig.
 

Midsommarafton i skärgården

 
 
 

Liten blir stor


Igår stod Carisma med stöd från soffan själv för första gången. Våran duktiga tjej som börjar bli stor. Stå själv är väl inte så svårt..? 


Snuttan

En närmare titt


På tårtan som jag gjorde till Emilios 2-årskalas. Nalle Puh, Tiger och Heffaklumpen står för dekorationen.


Nalle Puh Tårta
Hipp hipp Hurra!


Emilios 2-årskalasKärlek ♥E&C1

E&C2

Ni betyder allt
En födelsedag senare


Vi hade bestämt oss att vänta med firandet tills i helgen och nästa helg men vi hade en toppendag ändå :)

Morgonen började med en riktigt mysfrukost tillsammans där allt möjligt gott dukades fram på köksbordet. Därefter fick Emilio öppna en present som vi lekte med en stund innan vi åkte vidare för bus på Leos vilket kom att bli en riktig hel dag. Vi hade verkligen jätte roligt och inte en sur min syntes till på hela dagen. Vi busade, åt lunch, busade lite till, Emilio fick välja någon grej från shoppen och sedan avslutade vi med att fika och smaka lite slush (ingen höjdare enligt varken mamma eller Emilio).

Därefter åkte vi vidare till Toys u rus för att köpa en present och Emilio sov en stund i bilen. Sedan åkte vi och snabbhandlade då kylen ekade tom och därefter hem för att äta middag på tok för sent. Äsch! Sånt som händer. Med mätta magar blev det ytterligare lite bus och så småningom nervarvning inför kvällen och det var en mycket trött men nöjd 2 åring som lade huvudet på kudden strax efter 20.00.

Grattis på födelsedagenEmilio


Min stora prins! Idag blir du 2 år. Vart tar tiden vägen? Vi älskar dig hjärtat ♥
Sitta själv


Carisma har varit som en fällkniv så fort vi har satt henne och inte hållt henne upprätt men igår så satt hon själv för första gången, visserligen inte länge men det tar sig :)


Sitta själv

Tårtbak


Både ugn och visp har gått varm dom två sista dagarna. Jag har sedan tidigare lovat P´s mamma att göra en tårta tills idag eftersom hon fyller år. Grattis till henne :)

Tillbaka till tårtan så är det inte mycket som har gått min väg. Det har helt enkelt jäklats från början till slut. Från fyllning till täckning- suck! Det var fler än en gång jag sa till P att nu skiter jag i det här, det går ju för f'n inte. Det får bli en frystårta från ica!!!! När jag helt seriöst tänkte ge upp på riktigt och jag faktiskt själv trodde på orden som jag spottade ur mig så nästan skrek P till mig att nu gör du färdigt tårtan, du kan ju inte ge upp nu.. Det har med andra ord varit lite livat på valör idag hihi.

Efter många om och men så blev den klar, kanske inte riktigt som jag tänkt mig men levererad blev den.


Tårta

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!