Super Mario tårta

 
Som jag nämde förra veckan så hade jag en beställnig på en Super Mario tårta till i helgen, närmare bestämt tills idag. Så här blev resultatet.
 
 
 
 Vi passar även på att gratulera Wilgot som fyllde 4 år ännu en gång :)
 
 
 

Medan storebror sover

 
 
 
 
 

Dessert table

 
Efter en intensiv vecka och stress in i det sista så var det dags för P´s pappas 60-års dänga igår. En väldigt trevlig och lyckad tillställning. Här kommer som lovat bilder på mitt första dessert bord. P´s pappa har mer eller mindre bott i en traktor i hela sitt liv så vad kunde vara mer passande på tårtan..? Bara för att klargöra vad den har med det hela att göra.
 
 
 
 
 

Torsdag

 
Idag var sista lämningen på dagis för den här veckan. Emilio har blivit lika ledsen som förra veckan bortsett ifrån i onsdags då han började gråta innan vi ens hann in... Usch! Kan det inte bara gå över...snart.. Väldigt snart!
 
I tisdags laddade jag upp frysen med lite mer barnmat. Den här gången blev det lax med dill, morätter, purjolök och ärtor. Ja och lite andra kryddor förståss. Kombinationen av en helt ny smak och grövre konsistens tyckte lilldamen var så där som gjorde både den ena och andra grimagen. Igår däremot tyckte hon att mamma hade lagat riktigt god mat då hon fick äta det till middag :)
 
Vidare så har det varit en hel del planerande och fixande till ett dessert table som jag ska göra tills nästa helg. En hel del jobb men samtidigt väldigt kul. Helgen efter ska jag göra ytterligare en tårta till lille Wilgot som fyller 4 år så där är det också dags att börja klura lite. Önskemål på tema är Supermario.
 
Idag är P ledig så det blir lite hemmafix under förmiddagen och efter lunch ska vi eventuellt åka iväg och kika på ett nytt skötbord då vårat måste ut då det har trängt in fukt i benen. Ingen utgift som jag kände mig särskillt sugen på men som tyvärr är nödvändig då det inte känns aktuellt att ställa sig utan. Småtrollen lär inte bli blöjfria över natten precis. Men nog om det.
 
Dags att sätta punkt. Ha en bra dag!
 
 
 

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!