Fuskbyggarna

 
 
 
 
Gårdagens byggarbetare må vara snygga men jag vet inte om det är en firma jag hade vågat anlita ;-P
 
 
 

Host, krax och jäsp

 
Här har vi precis myst ner oss i soffan för lite barntv och välling. Emilio har peppar, peppar inte blivit så dålig som han alltid brukar bli men han har ändå varit hängig och väldigt trött och framför allt ätit jätte dåligt och igårnatt vet jag inte riktigt vad det var med honom då han höll mig vaken i princip hela natten och vägrade somna om. Jag skulle vilja påstå att han var ganska billig då det började närma sig morgon och jag inte hade sovit på flera flera timmar och huvudvärken var ett faktum och den "vanliga" värken kom som ett brev på posten. Till slut somnade han om strax efter 06 och sov till en stund innan 09 och var pigg och glad fram mot eftermiddagen. En annan drogs med en huvudvärk hela dagen som vägrade ge med sig. Inte nog med det så började både jag och P känna av något i kroppen så nu håller vi tummarna att det inte blir något utav det och att Carisma klarar sig även om odsen kanske inte är särskillt höga. I natt har Emilio sovit bättre men då har någon annan hållt låda istället, alltid ska det var någon.
 
Eftersom vi inte har varit så flitig med fotandet på sistone så bjuder jag istället på lite nyårsbus (Bättre sent än aldrig). Största teaterapan var lilla syster men storebror var inte sen att haka på:)
 
 
 
 Godmorgon på er!
 
 
 

sockerchock.nu

 
För er som är intresserade --> sockerchock.nu
 
 
 

Söndag

 
Febern hälsade på i natt och det var en lätt rödrosig kille som steg upp på morgon men han var inte lika varm längre. Under morgonen och förmiddagen har han varit pigg men kring lunch dippade han igen och hade inte någon aptit och ville efter lite yoghurt och några tuggor smörgås gå och sova istället. Han sover än så får se hur han mår när han vaknar.
 
Annars håller jag på att tvättar, Carisma sover ute i bara fleese på altanen. Det är riktigt varmt och skönt ute och det droppar så där mysigt från taken. Våren närmar sig :) Oj vad vi längtat efter dessa solstrålar!
 
 
 
 

Riktigt sån tur hade vi nog inte

 
Trots att Emilio har varit pigg under dagen så har jag inte känt mig övertygad om att det inte har varit något lurt på gång och mycket riktigt så har det under eftermiddagen visat sig att han har någonting i kroppen. Han har börjat hosta mer och ikväll har han även blivit hes. Jag undrar just vart det ska leda? Han är ju inte precis den som brukar bli lite sjuk så mina förhoppningar är väl inte särskillt höga men hoppas kan man alltid. Får se hur natten artar sig. Låt han inte bli sämre. Vi har ju för tusan precis lyckats krya på oss :( Jäkla sjukor!!
 
 
 
 

Luftvägsvidgande

 
Jag trodde att jag skulle få äta upp mina ord redan i gårkväll om att vi ÄNTLIGEN får vara friska då Emilio plötsligt vaknade upp och var orolig och ledsen, tungandad och helt plötsligt hade en hosta vi inte kände igen. En hosta utav den mer otäcka sorten. Jag plockade upp honom och han fick inhalera Airomir och dricka lite vatten och därefter fick han lägga sig i sängen igen. Jag var så gott som övertygad om att det var början på något elände, precis som det alltid annars brukar vara men trots några uppvak under natten så var det en pigg och glad kille som steg upp på morgon, så där extra exalterad över att ha mormor och morfar hos sig direkt på morgonen. Någon hosta utöver det vanliga hördes inte heller :) Så håll tummarna att det bara var något tillfälligt.
 
 
 
 

Long time no seen

 

Det har givetvis hunnit hända massor sedan sist, för mycket för att ens börja räkna upp så jag struntar i det och fokuserar framåt istället.

 

Vi njuter över att äntligen få vara friska. Det är knappt så att man tror att det är sant. Det är nästan så att man väntar på att det snart ska slå till igen men förhoppningsvis så har vi gjort vårt nu, för det har vi verkligen, med råge. Vi tjuvstartade ordentligt med det sk vabruari.

 

Igårkväll promenerade vi iväg på snö och isfestival på Emilios dagis. Ett projekt som barnen har jobbat på med i några veckor så det kändes ganska självklart att Emilio skulle få uppleva själva finalen. Det var riktigt mysigt att gå omkring bland alla ljus, spottar och slingor och titta på allt ifrån iglos, skulpturer, teckningar, olika nerfrysta föremål, målningar på både glas och snö och pottor utav is.

 

Idag har vi haft en ganska lugn och skön dag med pappan hemma i huset. Vi har pysslat på hemma och varit iväg och handlat lite och på eftermiddagen kom barnens mormor och morfar och hälsade på med en väska under armen. Dom har bäddat i Carismas rum och ska sova över (mysigt för både stora och små) och det vankas fredagsmys med stort F. Mormor och Emilio har bakat chokladbollar och på diskbänken står det både chips och godis och väntar. Ja ni hör ju.

 

Men nu lite soffmys med dom finaste barnen innan det är dags för dom att nanna kudden.

 

 

 

 

 

För er som inte gett upp hoppet

 
Ett litet ansiktslyft och ett försök till att ta sig igång med bloggandet igen.
 
 

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!