Huvud, axlar, knä och tå, knä och tå

 
 
 
Ledde plötsligt in oss på kvällens avklädning...... Busungar!
 
 
 
 

Nu ska vi ut på tigerjakt

 
 
 
 
Kvällens obligatoriska Morasträsk rullar. Dom är så pinsamt fula så man nästan skäms åt dom men barnen gillar dom :) Carisma har tjatat och grinat sedan strax efter middagen men så kul ska vi inte ha det. Nä dom får allt nöja sig med en stund på kvällen med vissa undantag. Det blir inte alls det minsta tjatigt ;-P
 
 
 
 

Ibland är det ingen brist på fantasi

 
Det är praktiskt med en hund som går på toa och knyter fast sig själv i vår minst sagt härjade gran när den tycker att det behövs.
 
 
 
 
I skrivande stund har den nu även knytit lös sig och det ser ut som att det är apportering på gång hehe. Vart får dom allting ifrån?! 
 
Mellan kasten fortsätter jag att stöka undan julen medan systeryster sover. På återseende!
 
 
 
 

I'm alive

 
 
 
 Blev just serverad ett glas proviva och ett glas isvatten. Precis som jag vill ha det. Vad vore vatten utan is..? Dags att börja fylla på med vätska, känner mig skakig som tusan... Cheers! 
 
Små saker kan också kännas i hjärtat men pussen får vänta
 
 
 

Därifrån jag ligger

 
Igår blev jag medtvingad till IKEA. P hade bestämt sig att han minsann skulle dit. Jag hade tydligen slängt hans favorittallrikar. Det lustiga är att det må ha varit jag som tog tag i saken och lyfte ur dom från skåparna men det var han själv som bar ut dom till sophuset så vem var det egentligen som slängde dom..? Nä skämt och sido så var det på tiden. Bye, bye stengods! 
 
Vi hade en mysig dag och vi fick med oss en hel del grejer hem men faktiskt för mindre peng än väntat. Det är inte ofta det brukar vara till ens fördel så jag kan väl inte annat än att säga att jag är nöjd ........ i alla fall fram tills på morgon då jag vaknade av att magen lät som en motor på ett jetplan. Därefter har jag inte alls mått nå vidare och både toaspray och desinfektionsmedel går varm här hemma. Så njaaa jag vet inte riktigt om det var värt det :-( Hade jag stannat hemma och skött mina vanliga söndagssysslor istället hade jag nog inte legat här... isolerad i carismas rum som är vänt upp och ner för att få plats med en (dubbelsäng) luftmadrass. Det värker som 17 i kroppen och jag är livrädd att smitta ner någon av dom andra så av två onda ting faller valet på detta. 
 
 
 
 
Nerdragna persienner, två stolar från starserien och en julstjärna. Med dom orden vet ni vart ni har mig.
 
På återseende!
 
 
 

Nyårsfirande

 
På nyårsafton var det först tänkt att vi bara skulle vara hemma, ta det lugnt, laga god mat och bara vara men det kom att bli ändrade planer i sista stund. Istället firade vi tillsammns med några vänner. Vi åt och drack gott och jag njöt av en avslappnad kropp för första gången på veckor. I detta fall var lite förfriskning rena medicinen. Vi surrade, spelade spel och skrattade så att tårarna sprutade tills ögonen bokstavligen talat trillade igen. Man är inte riktigt van att delta i dom nattliga föreställningarna längre, åtminstone inte på det sättet. Tjorvande barn är något helt annat ;-P
 
Eftersom att våran tänkta nyårsmiddag var halft inhandlad så bestämde vi oss för att göra den ikväll istället. Det riktigt vattnas i munnen bara jag tänker på det. Det bjuds på oxfile, potatisgratäng, rödvinsås, vitlöksbröd och sallad. Mums! 
 
Gott Nytt År och god fortsättning :) 
 
 
 

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!