En timme över midnatt


Det har varit kanonväder idag, riktig värme utan kylig vind, sååå härligt! Man känner av sommaren på stan, tunna jackor, nätta skor och solglasögon befinner sig längre inte undanstoppade i garderoberna, en mycket omtyckt känsla!

Det hölls en mindre demonstration på eftermiddagen för The Pirate Bay, Ja till integritet och Ja till fildelning är ett ex på vad som stod på skyltarna och några av demonstranterna jobbade effektivt med att fylla sina protestlistor, själv höll jag mig i skymundan och beskådade folkmassan en stund uppifrån sovrumsfönstret.

Annars har jag sysselsatt mig med att kika lite efter en present åt min bror som fyller år senare i veckan men som åkte ner till Göteborg för att stanna idag, det var inte helt lätt men det slutade med en T-shirt av märket G-STAR. Han tittade förbi några timmar innan tåget gick så vi gjorde käk och snackade skit och så fick det bli lite av ett grattis i förskott. Han sa sig tycka om den så jag får väl tro på vad han säger. Känns förövrigt väldigt trist och overkligt att han flyttat nu, han kommer bli saknad. Känns som om vår kontakt har blivit annan den senaste tiden, inte för att vi inte haft bra kontakt tidigare men någonting är det i alla fall.

00.59 är klockan och både Robinson och Insomnia är slut, dags att börja tänka på refrängen. Natti,natti!






Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjohoo, nu är det ju ett tag sen som du frågade om jag haft en bra påsk men svarar ändå: Jadå, jag var upp till Norrbotten en sväng, det var lugna puckar. ;)



Nu har jag åkt tebax till sommaren :)



Å du, då är jag nästan granne med din bror nu. :)

2009-04-26 @ 15:08:11
Postat av: Anonym

Å just det, det var jag som skrev nyss, glömde skriva det. ;)

2009-04-26 @ 15:09:00
URL: http://neuskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!