Lackat var det

 
Efter att ha blivit introducerad på Depends gellack som är så "hett" just nu så är jag fast i träsket själv. Jag hade glömt bort hur kul det faktiskt är med fina fräscha naglar och tametusan, det sitter mot alla odds, även för en förfallen tvåbarnsmorsa som fixar och donar, torkar smårumpor och tvättar händerna si så där 300 gånger om dagen. Jag måste medge att jag var skeptisk till en början men nu är jag överbevisad. Det är snarare så att man efter en och en halv vecka börjar tycka att det skulle vara kul med någonting nytt än att det inte sitter. Vanliga lack släng er i väggen! Det finns varken tid, ork eller lust att måla naglarna varannan dag för att hålla det snyggt och nu slipper jag. Jag kunde inte hålla mig från att köpa startkittet tidigare i veckan och igår blev det premiärmålning. Jag måste bara öva mig på att måla. Jag har minst sagt tappat stinget. Sådana pipinetta ting som att måla naglarna var det inte igår man höll på men det ger sig väl. Färgen får vänta till nästa gång. Först ut blev en fransk manikyr. Inte perfekt men helt okej :)
 
 
 
 
 

Preppad med medikament

 
Den där bacillen jag pratade om rotade sig självklart ordentligt-suck! Det har varit en riktigt tung dag idag. Bråkande ungar, världens huvudvärk och feber är ingen vidare kombination. Ont i bröstet/revbenen har jag också fått av den här förbaskade hostan :-( Låt mig må bättre i morgon. Då vet ni vart ni har mig- i soffan!
 
 
 

Valborgsmässoafton och 1:a Maj

 
Valborgsmässoafton firades med trevligt sällskap, grillning och sjövilda ungar. En mycket trevlig kväll som avrundades efter 22 då vi packade in oss i bilen med nattklara barn och påbörjade färden hemåt på dryga 50 minuter. Väl hemma bar vi in barnen som fortsatte sova i sina sängar medan jag och P landade i soffan en stund innan Johnblund tog över även för oss.
 
På morgon efter frukost kom traktorn för att sopa upp allt grus utanför (äntligen) så vi skyndade oss ut som åskådare och lite egen sopning. 
 
 

 
Nu har jag och Carisma kommit in igen medan P och Emilio krattar lite på baksidan. Emilio plockade på sig någon ny bacill på dagis förra veckan som han delat med sig utav till hela familjen. Mig hälsade den på igår. Whiskeyrösten är värre och hostan är tillbaka- suck! Jag känner att jag har lite ont i öronen också. Nå ja bara det inte blir värre...
 
Efter lunch väntas besök av Karro :) Det ska surras och fixas naglar. Men nu tillbaka till pippilotta här bredvid mig som precis har satt på sina kuomaskor på en utav sina dockor. Den fryser visst om fötterna.
 
Hoppas ni får en trevlig dag!
 
 
 

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!