Sväng nästa höger


Med tunga steg gick jag hem från jobbet idag, dryga 500 meter hemmifrån hör jag ett ursäkta bakom ryggen och jag vänder mig om. Där fann jag en kvinna i full cykelmundering som ville fråga efter vägbeskrivning. Åh Nej tänkte jag, varför just jag? du skulle lika gärna kunna hamna i Kina med min begåvning av vägbeskrivning men gav det sedan av artighet ett försök. Till saken hör att hon skulle till Råneå, ca 4 mil därifrån. Trodde hon att den 5 gånger 5cm:s kartan hon höll i handen skulle hjälpa? Där stod det Luleå samt Råneå med stora bokstäver och Porsön var utmärkt med små och E4:an slingrade sig upp efter pappersbiten som hon helst inte ville cykla efter i onödan. Undra just hur du har tänkt ta dig dit då, tänkte jag och försökte sedan så gott jag kunde förklara den första etappet. Hon tackade så mycket och cyklade iväg med ett leende på läpparna men hur länge det leendet varade får vi förmodligen aldrig veta.

Top Chef

Sitter och ser på Top Chef och hålet i magen växer sig allt större, kanske inte det mest ideala programmet att titta på men jag kan behöva inspireras och förhoppningsvis få med mig det i köket sen.

Vad har ni haft för er idag?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!