Fredag igen


Den här veckan har verkligen sprungit iväg. Jag tycker nyss det var helg. Tycker ni inte? Och andra sidan har min veckan bjudit på en hel del roligheter så då går tiden betydligt fortare.

Pratade med Sussi för en stund sedan. Hon hade grillning som förslag för ikvällen villket vi självklart nappade på. Bäst att passa på. Det är alltid lika gott med smaken av nygrillat och nu dröjer det inte länge tills det blir på tok för kallt och vi istället får tände en brasa i kaminen, sätta på en bra film och äta hemmagjord blåbärspaj. Det är visserligen inte dumt det heller men just nu ska sista värmeböljan utnyttjas till max. Är väl inget toppenväder idag men grabbarna får väl om inte annat ta sig något uppfriskande ute vid grillen.

På tal om mat börjar det bli dags för lunch. Magen lever för tillfället sitt egna liv. Kram på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!