Färgens förbannelse


Hej mina vänner! allt bra med er? Själv har jag ingen vidare dag. Humöret är inte där det ska och besvikelsen kommer ikapp en. Mer än så delar jag inte med mig.

Gårdagen var rätt lugn och skön. Vi "var" egentligen bara tills dess att Sofia ringde kring 8- halv nio tiden på kvällen efter en hjälpande hand. Hon hade misslyckats med en färgning eller rättare sagt flera färgningar av håret. Efter 3:e färgningen lyckades hon i alla fall stanna upp och tänka va fan ska jag göra? Jo jag ringer Sandra hehe. Hon är för gullig men hon har verkligen en tendens att lyckas med det mesta.

En kvart senare hade jag klätt på mig och satt mig i bilen, Räddningspatrullen var på väg :) Jag hämtade upp henna för att åka och köpa ytterligare en färg. Stackarn skulle ju jobba på morgon. Paniken lös i hennes ögon.

Tack vare Kvantums öppettider fick vi tag i en ljus guldbrun toning som vi åkte hem med för att exprimentara, dock med vetskapen om att det kunde bli lite hur som helst med tanke på att hennes hår redan hade fått mer än den rekomenderade dosen av både färg och toningar.

Hårfärg


Väl klara fick hon för sig att det fortfarande inte var bra och ville åka iväg och köpa ytterligare en färg. Klockan hade dock hunnit bli för mycket. Och tur var väl det. Håret var nu inte alls så tokigt enligt mig men i hennes värld var det både grönt och grått. Men vad kunde hon göra..?

Hon sov på soffan hemma hos oss i natt och när vi vaknade på morgon så sa hon att hon hade landat lite och tänkt igenom det hela och kommit fram till att det var tur att Kvantum hade hunnit stänga och att hon ska gå till hennes frisör och bekänna sitt eller rättare sagt sina misstag.

Själv tycker jag fortfarande inte att det blev så tokigt och framför allt inte nu på morgon då hon fick chansen och styla till det lite. Och vem vet, kanske att hon själv också hade börja komma till insikt om att det inte riktigt var fullt så katastrofalt som hon fick det att låta när hon hakade på sig ryggsäcken och begav sig mot jobbet.

Detta kaos kommer helt klart bli något man tänker tillbaka på och skrattar åt :-P

Ska börja kila. Ha det bra så länge!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Ojoj inge roligt det här med färg

2009-09-21 @ 22:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!