Nu lämnar jag över till Shakti mattan


Har plågat mig igenom den här dagen känns det som. Ryggen blir inte bättre. Har legat i soffan i stort sett hela dagen och försökt låta bli att röra mig i onödan. Tittat på all möjlig skit på tv och bara inväntat en förbättring. Men inte det. Inte ännu i alla fall. Har tänkt tillbaka på vad jag kan ha gjort och kommit fram till att jag kan ha stött i mig i hörnet av diskbänken men det var redan förra veckan. Det konstiga är att jag känt mig lite öm i några dagar men sen har det liksom bara blivit värre. Kan det verkligen bli så?

Nå ska snart ta fram den indiska spikmattan och placera mig så skönt det nu går och förhoppningsvis bli av med lite spänningar. Dags att se vad den går för hehe.

Kanske att ont ska med ont fördrivas :-P





Kommentarer
Postat av: Fian med jordgubbar och melon

Inte sticka sig nu ;)

2009-09-02 @ 20:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!